Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wiki čiki píše:
Hele loučím se…:) rozhodně se tu nehodlám z nikým hádat…:) nebudu ani dohledávat na internetu pravdivost svých názorů a faktů…to je pod uroveň…mužete si myslet třeba o zadkunehodlam nikoho o ničem přesvědčovat…stejně každá žena má své metody… akorát zareaguji na to že prej moc čtu
at radši háčkuju…:D já na to : starej se o to co děláš ty
a radičky si nech pro svý dětičky… čus
Škoda, že nechceš nic dohledávat. Já bych se ráda dočetla něco poučného a 100% fakticky ověřeného a doloženého a…
O zbytku tvého příspěvku nemá cenu moc diskutovat, ten konec mluví o tobě za tebe docela dost…
![]()
Jak to probíhalo? No těhotenství sem v klidu neměla ale to se ani nedalo čekat. Pořád v nervech, ale jaké jsem si to udělala takové sem to měla. První rok života malého bylo asi nejhorší. Dneska už jsem srovnaná se vším, přece jenom jsem už o něco starší, i když nechci tvrdit že 100% zkušená maminka
@smurfka píše:tak jinak že by stejná krevní skupina..
To neposoudím, já dneska jedu na pivku. Právě jsem si jedno otevřela, koukám na Vyprávěj, po očku jukám tady.
![]()
Chci jen eště dodat že sem to nemyslela tak doslovně jak ste to tu pochopili. tohle sme se učili v psychologii s tou výchovou a sama nevím do jaké míry je to pravda..ano máte pravdu v tom že jsem to nezažila a o výchově můžu mluvit jen z té druhé pozice..pozice dítěte…:D z pozice matky se to budu učit teprve tet..ale názory mám na vše to sem bohužel já.:D a vás starší maminy rozhodně nepřesvědčuju o ničem naopak si ráda vyslechnu vaše zkušenější názory…ale nadruhou stranu takovým suverenkám comi radí co mám dělat se taky musím smát…tak…doufam ze sem to uvedla na pravou míru :
@wiki čiki píše:
Nevím jestli ste to někdy slyšely ale děti se jako tak dají vychovávat pouze do tří let!!! potom jsou samostatné osobnosti
Ty woe
![]()
(co ja tady jeste vubec delam…
)
@AnySs píše:
Mě je 20 a pořád mi všichni tipují 15, všude musím ukazovat občanku, když si jdu třeba pro vínko![]()
![]()
![]()
@MaDoRaBe Holky…musely byste jí vidět…fakt bych přísahala, že nemá občanku…
A propo…s tou občankou jsem to měla podobný, jen s tím rozdílem, že jsem kupovala vaječňák…v supermarketu…
A když se mi narodila dcera, tak mi chlapy běžně při pomáhání do tramvaje tykali: „Chceš pomoct s kočárem?“
A já přemejšlela odkud se známe, že mi tyká…
OK…asi jí bylo 30…ale vypadala na 14…15 víc ne… ![]()
@wiki čiki píše:
Chci jen eště dodat že sem to nemyslela tak doslovně jak ste to tu pochopili. tohle sme se učili v psychologii s tou výchovou a sama nevím do jaké míry je to pravda..ano máte pravdu v tom že jsem to nezažila a o výchově můžu mluvit jen z té druhé pozice..pozice dítěte…:D z pozice matky se to budu učit teprve tet..ale názory mám na vše to sem bohužel já.:D a vás starší maminy rozhodně nepřesvědčuju o ničem naopak si ráda vyslechnu vaše zkušenější názory…ale nadruhou stranu takovým suverenkám comi radí co mám dělat se taky musím smát…tak…doufam ze sem to uvedla na pravou míru :
hm, ja myslim, ze jsi to proste jen spatne pochopila ![]()
Nebo byl autor American, tam je mozny vsechno
![]()
@Naima píše:
Dočítám letmo, ta diskuze je vtip - respektive zakládající příspěvek? A zaujalo mě, že dítě se dá vychovávat jen do 3 let - no chválabohu, už mě to zmáhalo, ale zbývá mi tedy už jen dva a půl roku a hotovo
.
@radúna píše:
To neposoudím, já dneska jedu na pivku. Právě jsem si jedno otevřela, koukám na Vyprávěj, po očku jukám tady.![]()
![]()
![]()
tak to nic..pivo piju jen černé a na vyprávěj nekoukám ![]()
@radúna píše:
To neposoudím, já dneska jedu na pivku. Právě jsem si jedno otevřela, koukám na Vyprávěj, po očku jukám tady.![]()
![]()
![]()
Já má čtvrté, a kameňák, klobáse a podbradek. Pokud to tady nezačne být zajimavé tak jdu spát ![]()