V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
15.3.13 20:40
@wiki čiki píše:
Hele loučím se…:) rozhodně se tu nehodlám z nikým hádat…:) nebudu ani dohledávat na internetu pravdivost svých názorů a faktů…to je pod uroveň…mužete si myslet třeba o zadku :) nehodlam nikoho o ničem přesvědčovat…stejně každá žena má své metody… akorát zareaguji na to že prej moc čtu :D at radši háčkuju…:D já na to : starej se o to co děláš ty :) a radičky si nech pro svý dětičky… čus

Škoda, že nechceš nic dohledávat. Já bych se ráda dočetla něco poučného a 100% fakticky ověřeného a doloženého a…

O zbytku tvého příspěvku nemá cenu moc diskutovat, ten konec mluví o tobě za tebe docela dost… 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158

Jak to probíhalo? No těhotenství sem v klidu neměla ale to se ani nedalo čekat. Pořád v nervech, ale jaké jsem si to udělala takové sem to měla. První rok života malého bylo asi nejhorší. Dneska už jsem srovnaná se vším, přece jenom jsem už o něco starší, i když nechci tvrdit že 100% zkušená maminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637

@AnySs To ono ti to jeste chvilku jiste vydrzi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
15.3.13 20:41

@AnySs To ono ti to jeste chvilku jiste vydrzi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
@smurfka píše: :mrgreen: tak jinak že by stejná krevní skupina.. :jazyk:

To neposoudím, já dneska jedu na pivku. Právě jsem si jedno otevřela, koukám na Vyprávěj, po očku jukám tady. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486

Chci jen eště dodat že sem to nemyslela tak doslovně jak ste to tu pochopili. tohle sme se učili v psychologii s tou výchovou a sama nevím do jaké míry je to pravda..ano máte pravdu v tom že jsem to nezažila a o výchově můžu mluvit jen z té druhé pozice..pozice dítěte…:D z pozice matky se to budu učit teprve tet..ale názory mám na vše to sem bohužel já.:D a vás starší maminy rozhodně nepřesvědčuju o ničem naopak si ráda vyslechnu vaše zkušenější názory…ale nadruhou stranu takovým suverenkám comi radí co mám dělat se taky musím smát…tak…doufam ze sem to uvedla na pravou míru :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.3.13 20:43
@wiki čiki píše:
Nevím jestli ste to někdy slyšely ale děti se jako tak dají vychovávat pouze do tří let!!! potom jsou samostatné osobnosti :)

Ty woe 8o 8o 8o :-O :-O :-O

(co ja tady jeste vubec delam… :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
15.3.13 20:44
@AnySs píše:
Mě je 20 a pořád mi všichni tipují 15, všude musím ukazovat občanku, když si jdu třeba pro vínko :roll: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: to je super že? počkej až ti ve 30 řeknou, že vypadáš na 60 :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Jitka1976

@MaDoRaBe Holky…musely byste jí vidět…fakt bych přísahala, že nemá občanku… :lol: A propo…s tou občankou jsem to měla podobný, jen s tím rozdílem, že jsem kupovala vaječňák…v supermarketu…
A když se mi narodila dcera, tak mi chlapy běžně při pomáhání do tramvaje tykali: „Chceš pomoct s kočárem?“ 8o 8o A já přemejšlela odkud se známe, že mi tyká… :D OK…asi jí bylo 30…ale vypadala na 14…15 víc ne… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
@wiki čiki píše:
Chci jen eště dodat že sem to nemyslela tak doslovně jak ste to tu pochopili. tohle sme se učili v psychologii s tou výchovou a sama nevím do jaké míry je to pravda..ano máte pravdu v tom že jsem to nezažila a o výchově můžu mluvit jen z té druhé pozice..pozice dítěte…:D z pozice matky se to budu učit teprve tet..ale názory mám na vše to sem bohužel já.:D a vás starší maminy rozhodně nepřesvědčuju o ničem naopak si ráda vyslechnu vaše zkušenější názory…ale nadruhou stranu takovým suverenkám comi radí co mám dělat se taky musím smát…tak…doufam ze sem to uvedla na pravou míru :

hm, ja myslim, ze jsi to proste jen spatne pochopila :nevim:
Nebo byl autor American, tam je mozny vsechno 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
@Naima píše:
Dočítám letmo, ta diskuze je vtip - respektive zakládající příspěvek :lol:? A zaujalo mě, že dítě se dá vychovávat jen do 3 let - no chválabohu, už mě to zmáhalo, ale zbývá mi tedy už jen dva a půl roku a hotovo :lol:.
:mrgreen: Chudák dítě od této čtenářky. Bych ji chtěla vidět v praxi. :mrgreen: :mrgreen: přestat dítě ve 3 etech vychovávat, jo, to z něj vyroste vyrovnanej jedinec. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
15.3.13 20:45

Ach ta cestina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.3.13 20:45
@radúna píše:
To neposoudím, já dneska jedu na pivku. Právě jsem si jedno otevřela, koukám na Vyprávěj, po očku jukám tady. :lol: :lol: :lol: :lol:

tak to nic..pivo piju jen černé a na vyprávěj nekoukám :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
297
15.3.13 20:46
@svycarka píše:
Ach ta cestina :roll:
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.3.13 20:46
@radúna píše:
To neposoudím, já dneska jedu na pivku. Právě jsem si jedno otevřela, koukám na Vyprávěj, po očku jukám tady. :lol: :lol: :lol: :lol:

Já má čtvrté, a kameňák, klobáse a podbradek. Pokud to tady nezačne být zajimavé tak jdu spát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová