V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jitka1976
15.3.13 21:21

@syselinka A co čekala??? Je tu víc těch „starých“ matek…mají dcery v jejím věku…myslíš, že chtějí být babičkami…třeba v mém věku??? 8o :cert: Víš, každá máma chce pro své dítě to nej…spokojený život…dobrou školu…práci…ať se vyblbne…užije si a pak se děj vůle boží…a najednou BUM…mami…je mi 13 a jsem v tom!!! Jen ta představa nás (staré matky) irituje…za 10…15…20…let to taky uvidíš jinak…stejně jako spoustu věcí irituje moji mámu (68let) a nechápe, proč jsem táááák blbá…no…až budu v jejím věku, pochopím to… :mrgreen: doufám…

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
15.3.13 21:21
@Anibas55 píše:
To mohla, ale ty už kloučka máš skoro 4tým rokem

No nic aby tu nebyla jen kritika a že my jsme jen kritičky, kteří chtějí jen soudit a bavit se tím tak přeji hodně štěstí do budoucna, hlavně si dodělej školu a někde se dobře uchyť aby si ty i tvůj syn měli to nejlepší, hlavně ho dobře vychovej ( neříkám že to neděláš) a modli se aby si neměla s ním stejný problém jako tvoje maminka s tebou. Smekám před tebou že se snažíš a synovi dej to nejlepší :kytka:

• Citovat
  • Upravit
66
15.3.13 21:22

@asha přesně tak, a ono to tak nějak bylo asi i u zakladatelky :mavam:

@K.Black, promiň už jsem si to nasla, ale připust, že bude holka strachy bez sebe a řekne ti to pozdě :nevim:. Co pak?

Nikoho neodsuzuju, jsou i babyboxy, a třeba zrovna já budu za možnost adoptovanýho mimča vděčná. To že jsou to ve 14 ještě děti je jasný, ale nikdy neříkej nikdy a to jak se tu do zakladatelky leckterá navážíte mi nepřijde fér a není to jen tahle diskuze. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
15.3.13 21:23
@asha píše:
Ale jo, muze, proc ne…Ale mne by treba zajimalo, jestli budes za deset let tak shovivava ;) (kdyz pujde o tvoje deti) Co myslis?

BUDE…určitě…to už totiž bude babičkou…pokud tedy bude její syn po mamince…no…v 28 být babičkou, tomu říkám úspěch…

• Citovat
  • Upravit
29730
15.3.13 21:26

No ja nevim, necetla jsem celou diskuzi, ani nemam zajem…ale poslednich par stranek se nikdo nenavazi, ale tady to pofrci uz furt :roll:
Je prece jasny, ze vsechny (nebo vetsina) jsme tu mamy. Pokud mame mimina, jeste nam to vetsinou nedocvakne a mame sklon byt desne tolerantni. A pak decka vyrostou a nam dojde, ze z nas muzou byt baby… No ja bych teda nadsenim neskakala, takze neskacu ani nad autorkou. :nevim: Je to fakt pouze otazka casu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429

@levmah28 já už ty vaše „moudra“ nečtu, jen jsem odpověděla jelikož jsem byla zmíněná..odpověd nebyla pro tebe, tak proč se ozýváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@Jitka1976 píše:
BUDE…určitě…to už totiž bude babičkou…pokud tedy bude její syn po mamince…no…v 28 být babičkou, tomu říkám úspěch…

No jestli tohle nepujde taky ob generaci :think: Treba bude na deti pes, v 8 doma jeste v 18ti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.3.13 21:27
@syselinka píše:
@levmah28 já už ty vaše „moudra“ nečtu, jen jsem odpověděla jelikož jsem byla zmíněná..odpověd nebyla pro tebe, tak proč se ozýváš?

I mě se to dotklo ;-)

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
15.3.13 21:29
@asha píše:
No ja nevim, necetla jsem celou diskuzi, ani nemam zajem…ale poslednich par stranek se nikdo nenavazi, ale tady to pofrci uz furt :roll:
Je prece jasny, ze vsechny (nebo vetsina) jsme tu mamy. Pokud mame mimina, jeste nam to vetsinou nedocvakne a mame sklon byt desne tolerantni. A pak decka vyrostou a nam dojde, ze z nas muzou byt baby… No ja bych teda nadsenim neskakala, takze neskacu ani nad autorkou. :nevim: Je to fakt pouze otazka casu ;)

Přesně…když si jen pomyslím, že by Eliška mohla za 3 roky přijít…Mami, jsem v tom… 8o 8o 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
2677
15.3.13 21:30

Já teda nechápu jak může někdo toto podporovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 21:30
@Jitka1976 píše:
Přesně…když si jen pomyslím, že by Eliška mohla za 3 roky přijít…Mami, jsem v tom… 8o 8o 8o 8o 8o

Nemysli na to, zvedne se ti tlak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
15.3.13 21:31
@AnySs píše:
Já teda nechápu jak může někdo toto podporovat :think:

Odpovím holky jejího věku

• Citovat
  • Upravit
66
15.3.13 21:31

@Anibas55 to je v celém průšvihu značka ideál, ale já si ten strach 14 letý holky umím představit a jasně, že je nedospělá a nedomyslí situaci. Ale zakladatelka určitě není jediná, která to rodičům řekla pozdě. A ani si nemyslím, že to je důkaz špatný výchovy, je to i o důvěře rodičů a dětí, ale stát se to může :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.3.13 21:32

Líbí se mi jak všichni tady víte jak byste reagovali ;) vlastně jste bezchybné a vaše děti andílci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.3.13 21:32
@AnySs píše:
Nemysli na to, zvedne se ti tlak :lol:

Ja mam fakt nechutne velkou predstavivost… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová