Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anibas55 píše:
To mohla, ale ty už kloučka máš skoro 4tým rokem
No nic aby tu nebyla jen kritika a že my jsme jen kritičky, kteří chtějí jen soudit a bavit se tím tak přeji hodně štěstí do budoucna, hlavně si dodělej školu a někde se dobře uchyť aby si ty i tvůj syn měli to nejlepší, hlavně ho dobře vychovej ( neříkám že to neděláš) a modli se aby si neměla s ním stejný problém jako tvoje maminka s tebou. Smekám před tebou že se snažíš a synovi dej to nejlepší ![]()
@asha přesně tak, a ono to tak nějak bylo asi i u zakladatelky ![]()
@K.Black, promiň už jsem si to nasla, ale připust, že bude holka strachy bez sebe a řekne ti to pozdě
. Co pak?
Nikoho neodsuzuju, jsou i babyboxy, a třeba zrovna já budu za možnost adoptovanýho mimča vděčná. To že jsou to ve 14 ještě děti je jasný, ale nikdy neříkej nikdy a to jak se tu do zakladatelky leckterá navážíte mi nepřijde fér a není to jen tahle diskuze. ![]()
@asha píše:
Ale jo, muze, proc ne…Ale mne by treba zajimalo, jestli budes za deset let tak shovivava(kdyz pujde o tvoje deti) Co myslis?
BUDE…určitě…to už totiž bude babičkou…pokud tedy bude její syn po mamince…no…v 28 být babičkou, tomu říkám úspěch…
No ja nevim, necetla jsem celou diskuzi, ani nemam zajem…ale poslednich par stranek se nikdo nenavazi, ale tady to pofrci uz furt ![]()
Je prece jasny, ze vsechny (nebo vetsina) jsme tu mamy. Pokud mame mimina, jeste nam to vetsinou nedocvakne a mame sklon byt desne tolerantni. A pak decka vyrostou a nam dojde, ze z nas muzou byt baby… No ja bych teda nadsenim neskakala, takze neskacu ani nad autorkou.
Je to fakt pouze otazka casu ![]()
@levmah28 já už ty vaše „moudra“ nečtu, jen jsem odpověděla jelikož jsem byla zmíněná..odpověd nebyla pro tebe, tak proč se ozýváš?
@Jitka1976 píše:
BUDE…určitě…to už totiž bude babičkou…pokud tedy bude její syn po mamince…no…v 28 být babičkou, tomu říkám úspěch…
No jestli tohle nepujde taky ob generaci
Treba bude na deti pes, v 8 doma jeste v 18ti ![]()
@syselinka píše:
@levmah28 já už ty vaše „moudra“ nečtu, jen jsem odpověděla jelikož jsem byla zmíněná..odpověd nebyla pro tebe, tak proč se ozýváš?
I mě se to dotklo ![]()
@asha píše:
No ja nevim, necetla jsem celou diskuzi, ani nemam zajem…ale poslednich par stranek se nikdo nenavazi, ale tady to pofrci uz furt
Je prece jasny, ze vsechny (nebo vetsina) jsme tu mamy. Pokud mame mimina, jeste nam to vetsinou nedocvakne a mame sklon byt desne tolerantni. A pak decka vyrostou a nam dojde, ze z nas muzou byt baby… No ja bych teda nadsenim neskakala, takze neskacu ani nad autorkou.Je to fakt pouze otazka casu
Přesně…když si jen pomyslím, že by Eliška mohla za 3 roky přijít…Mami, jsem v tom…
![]()
@Jitka1976 píše:
Přesně…když si jen pomyslím, že by Eliška mohla za 3 roky přijít…Mami, jsem v tom…![]()
![]()
![]()
![]()
Nemysli na to, zvedne se ti tlak ![]()
@AnySs píše:
Já teda nechápu jak může někdo toto podporovat
Odpovím holky jejího věku
@Anibas55 to je v celém průšvihu značka ideál, ale já si ten strach 14 letý holky umím představit a jasně, že je nedospělá a nedomyslí situaci. Ale zakladatelka určitě není jediná, která to rodičům řekla pozdě. A ani si nemyslím, že to je důkaz špatný výchovy, je to i o důvěře rodičů a dětí, ale stát se to může ![]()
Líbí se mi jak všichni tady víte jak byste reagovali
vlastně jste bezchybné a vaše děti andílci ![]()
@AnySs píše:
Nemysli na to, zvedne se ti tlak
Ja mam fakt nechutne velkou predstavivost… ![]()
@syselinka A co čekala??? Je tu víc těch „starých“ matek…mají dcery v jejím věku…myslíš, že chtějí být babičkami…třeba v mém věku???
Víš, každá máma chce pro své dítě to nej…spokojený život…dobrou školu…práci…ať se vyblbne…užije si a pak se děj vůle boží…a najednou BUM…mami…je mi 13 a jsem v tom!!! Jen ta představa nás (staré matky) irituje…za 10…15…20…let to taky uvidíš jinak…stejně jako spoustu věcí irituje moji mámu (68let) a nechápe, proč jsem táááák blbá…no…až budu v jejím věku, pochopím to…
doufám…