V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2677
15.3.13 22:12
@K.Black píše:
@AnySs tak mu řekni, že až pojedu do Prahy a budu tam zas v tom metru bloudit, ať je připraven, budu se ho ptát ;)

Ono jich je tam strašně moc :mrgreen: na každý stanici jsou dva, podle počtu těch,,boud,, a ještě mají směny na 4 turnusy, takže jich tam musí být fakt moc :mrgreen: Třeba na C natrefíš na toho mýho :lol: má krásný modrý oči, toho si nespleteš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.3.13 22:12
@Postrach17 píše:
Co sem čekala? takové odsouzení určitě ne ;)

No tak to jsi krapet naivni, vzdyt tu jsou mamy :nevim: Sama bys ze svyho ditete v takovym prus..eru nadsena nebyla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 22:15
@asha píše:
@AnySs Jeee, Cecko…no jo, bydlela jsem na Cecku. A my mame dozorci radi, pred lety se manzel radne setnul, kdyz mel po statnicich, na metro nastoupil pred 8 vecer na jednom konci a o pulnoci ho vyhazovali na Hajich… Druhy den jsme sli hledat sako a aktovku, pani dozorci ho nechala potupne vyjmenovat jeji obsah :mrgreen: Ale nic nechybelo a jeste mu pogratulovala :pankac: :mrgreen:

Když je přítel na Hájích a někdo tam spí ve vlaku směr ta konečná, tak ho taky probouzí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104

Kdyby jste radši nechali těch blbých keců a šli si radši po svém!!!Že Vám není hanba, navážet se do mladý holky, je mi z vás zle :zed:..Je to její život, tak se přestaňte starat o druhý a zameťte si radši každá před svým prahem a pak někoho suďte, milé dámy :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
@AnySs píše:
Ono jich je tam strašně moc :mrgreen: na každý stanici jsou dva, podle počtu těch,,boud,, a ještě mají směny na 4 turnusy, takže jich tam musí být fakt moc :mrgreen: Třeba na C natrefíš na toho mýho :lol: má krásný modrý oči, toho si nespleteš :lol:

bacha aby ti ho nepřebrala :P

• Citovat
  • Upravit
29730
15.3.13 22:17
@misull píše:
Kdyby jste radši nechali těch blbých keců a šli si radši po svém!!!Že Vám není hanba, navážet se do mladý holky, je mi z vás zle :zed:..Je to její život, tak se přestaňte starat o druhý a zameťte si radši každá před svým prahem a pak někoho suďte, milé dámy :! :!

Tak tomuhle rikam moralizovani ja… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
15.3.13 22:18

To je vubec mozny? Nikdy jsem tak mladou tehu nevidela. Vzdyt ve 13ti
to je jeste dite, jak muze telo zvladnout tehotenstvi??? To jsem jeste nemela
ani MS 8o 8o 8o. Fakt cumim jak puk!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.3.13 22:19
@Postrach17 píše:
Co sem čekala? takové odsouzení určitě ne ;)

já myslím, že to není odsouzení, jsme mámy. A určitě je nějaká situace, kterou by jsi taky komentovala, i kdyby se to dotyčnému nelíbilo, nikdy nebudou mít všichni stejný názor na vše.

@AnySs dej mi fotku, já si ji vložím do peněženky ;)

• Citovat
  • Upravit
1110
15.3.13 22:19

To si snad vymyslela ne? nebo já tomu nevěřím :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 22:20
@AmyLee píše:
bacha aby ti ho nepřebrala :P

O to nemám strach on by se ani nedal :lol: A kdyby jo, tak by ho rychle vrátila :lol: On je sice strašně hodnej, nekouří, nepije ani nikam nechodí, ale ty jeho občasné nálady :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
15.3.13 22:21
@AnySs píše:
O to nemám strach on by se ani nedal :lol: A kdyby jo, tak by ho rychle vrátila :lol: On je sice strašně hodnej, nekouří, nepije ani nikam nechodí, ale ty jeho občasné nálady :jazyk: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
chatwenna
15.3.13 22:21

@AnySs :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kseftum, jo? :-D

Decka maji dvacku na kolu, pade na vstup a za tricet, co jim zbyva do tydenniho kapesneho si koupi dva litry vina v petce a vyzahnou ho v parku… Tomu panecku rikam kseft :-D

Tys nikdy nedelala barmanku, ze ne? :))

• Citovat
  • Upravit
2677
15.3.13 22:22
@alik111 píše:
To je vubec mozny? Nikdy jsem tak mladou tehu nevidela. Vzdyt ve 13ti
to je jeste dite, jak muze telo zvladnout tehotenstvi??? To jsem jeste nemela
ani MS 8o 8o 8o. Fakt cumim jak puk!

Jednou jsem četla, že někde otěhotněla nějaká 5- lettá holka a donosila 8o
Jinak se říká, že holky na vesnicích dospívají dříve.. Sousedka u babičky na chatě má vnučku a ta poprvé měla MS v 8-mi letech 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.3.13 22:22
@AnySs píše:
O to nemám strach on by se ani nedal :lol: A kdyby jo, tak by ho rychle vrátila :lol: On je sice strašně hodnej, nekouří, nepije ani nikam nechodí, ale ty jeho občasné nálady :jazyk: :mrgreen:

css, jako pěkná jsem, hodná, umím vařit, nechci po chlapovi aby doma vysával, myslím že jsem ideální :think: nálady mi nevadí, ho zamknu v pracovně s manželem ať se kluci vykecají ;)

• Citovat
  • Upravit
158
15.3.13 22:23

Těhotenství nebylo pro mě fyzicky strašné spíše psychicky, ale porod byl jedna velká katastrofa. Menstruaci mám od necelých 12 let, takže to možné je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová