Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K.Black píše:
@AnySs tak mu řekni, že až pojedu do Prahy a budu tam zas v tom metru bloudit, ať je připraven, budu se ho ptát
Ono jich je tam strašně moc
na každý stanici jsou dva, podle počtu těch,,boud,, a ještě mají směny na 4 turnusy, takže jich tam musí být fakt moc
Třeba na C natrefíš na toho mýho
má krásný modrý oči, toho si nespleteš ![]()
@Postrach17 píše:
Co sem čekala? takové odsouzení určitě ne
No tak to jsi krapet naivni, vzdyt tu jsou mamy
Sama bys ze svyho ditete v takovym prus..eru nadsena nebyla. ![]()
@asha píše:
@AnySs Jeee, Cecko…no jo, bydlela jsem na Cecku. A my mame dozorci radi, pred lety se manzel radne setnul, kdyz mel po statnicich, na metro nastoupil pred 8 vecer na jednom konci a o pulnoci ho vyhazovali na Hajich… Druhy den jsme sli hledat sako a aktovku, pani dozorci ho nechala potupne vyjmenovat jeji obsahAle nic nechybelo a jeste mu pogratulovala
![]()
Když je přítel na Hájích a někdo tam spí ve vlaku směr ta konečná, tak ho taky probouzí ![]()
Kdyby jste radši nechali těch blbých keců a šli si radši po svém!!!Že Vám není hanba, navážet se do mladý holky, je mi z vás zle
..Je to její život, tak se přestaňte starat o druhý a zameťte si radši každá před svým prahem a pak někoho suďte, milé dámy
![]()
@AnySs píše:
Ono jich je tam strašně mocna každý stanici jsou dva, podle počtu těch,,boud,, a ještě mají směny na 4 turnusy, takže jich tam musí být fakt moc
Třeba na C natrefíš na toho mýho
má krásný modrý oči, toho si nespleteš
bacha aby ti ho nepřebrala ![]()
@misull píše:
Kdyby jste radši nechali těch blbých keců a šli si radši po svém!!!Že Vám není hanba, navážet se do mladý holky, je mi z vás zle..Je to její život, tak se přestaňte starat o druhý a zameťte si radši každá před svým prahem a pak někoho suďte, milé dámy
![]()
Tak tomuhle rikam moralizovani ja… ![]()
To je vubec mozny? Nikdy jsem tak mladou tehu nevidela. Vzdyt ve 13ti
to je jeste dite, jak muze telo zvladnout tehotenstvi??? To jsem jeste nemela
ani MS
. Fakt cumim jak puk!
@Postrach17 píše:
Co sem čekala? takové odsouzení určitě ne
já myslím, že to není odsouzení, jsme mámy. A určitě je nějaká situace, kterou by jsi taky komentovala, i kdyby se to dotyčnému nelíbilo, nikdy nebudou mít všichni stejný názor na vše.
@AnySs dej mi fotku, já si ji vložím do peněženky ![]()
@AmyLee píše:
bacha aby ti ho nepřebrala
O to nemám strach on by se ani nedal
A kdyby jo, tak by ho rychle vrátila
On je sice strašně hodnej, nekouří, nepije ani nikam nechodí, ale ty jeho občasné nálady
![]()
@AnySs píše:
O to nemám strach on by se ani nedalA kdyby jo, tak by ho rychle vrátila
On je sice strašně hodnej, nekouří, nepije ani nikam nechodí, ale ty jeho občasné nálady
![]()
@AnySs
Kseftum, jo? ![]()
Decka maji dvacku na kolu, pade na vstup a za tricet, co jim zbyva do tydenniho kapesneho si koupi dva litry vina v petce a vyzahnou ho v parku… Tomu panecku rikam kseft ![]()
Tys nikdy nedelala barmanku, ze ne? ![]()
@alik111 píše:
To je vubec mozny? Nikdy jsem tak mladou tehu nevidela. Vzdyt ve 13ti
to je jeste dite, jak muze telo zvladnout tehotenstvi??? To jsem jeste nemela
ani MS![]()
![]()
. Fakt cumim jak puk!
Jednou jsem četla, že někde otěhotněla nějaká 5- lettá holka a donosila ![]()
Jinak se říká, že holky na vesnicích dospívají dříve.. Sousedka u babičky na chatě má vnučku a ta poprvé měla MS v 8-mi letech ![]()
@AnySs píše:
O to nemám strach on by se ani nedalA kdyby jo, tak by ho rychle vrátila
![]()
css, jako pěkná jsem, hodná, umím vařit, nechci po chlapovi aby doma vysával, myslím že jsem ideální
nálady mi nevadí, ho zamknu v pracovně s manželem ať se kluci vykecají ![]()
Těhotenství nebylo pro mě fyzicky strašné spíše psychicky, ale porod byl jedna velká katastrofa. Menstruaci mám od necelých 12 let, takže to možné je ![]()