Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chatwenna píše:
@AnySs![]()
![]()
Kseftum, jo?
![]()
Decka maji dvacku na kolu, pade na vstup a za tricet, co jim zbyva do tydenniho kapesneho si koupi dva litry vina v petce a vyzahnou ho v parku… Tomu panecku rikam kseft
Tys nikdy nedelala barmanku, ze ne?
Nene, ani nechci ![]()
Víš brala jsem v potaz rodiče, kterí dají svým dětem kapesné 2 000 a to, že jich neznám málo.. Sestře je teď 14 a takových kamarádek co jim rodiče nadělují má..
![]()
@alik111 píše:
To je vubec mozny? Nikdy jsem tak mladou tehu nevidela. Vzdyt ve 13ti
to je jeste dite, jak muze telo zvladnout tehotenstvi??? To jsem jeste nemela
ani MS![]()
![]()
. Fakt cumim jak puk!
já měla MS taky až ve 14, ale znám holky co už v 11 a jedna v 9, těhotenství možné je, ale děsí mě ta psychika té mladé maminy, myslím že to s ní musí strašně zamávat ![]()
@Postrach17 píše:
Těhotenství nebylo pro mě fyzicky strašné spíše psychicky, ale porod byl jedna velká katastrofa. Menstruaci mám od necelých 12 let, takže to možné je
A můžeš mi odpovědět proč si se nechránila? ![]()
@Postrach17 píše:
Těhotenství nebylo pro mě fyzicky strašné spíše psychicky, ale porod byl jedna velká katastrofa. Menstruaci mám od necelých 12 let, takže to možné je
A jak se k tobe chovali v porodnici? Resili tam vek, nebo te brali jako ostatni?
@asha píše:
Tak tomuhle rikam moralizovani ja…
Já tam nic o sexu ani o antikoncepci nevidim
![]()
@Postrach17 píše:
a o tom mluvím, konečně jsi reagovala. Tohle mě totiž napadlo jako první, ta psychika a bolest porodu, přeci jenom dítě i když se na to připravuje celé těhotenství tak to musí snášet hůř než dospělá žena ![]()
@Meganie píše:
Já tam nic o sexu ani o antikoncepci nevidim![]()
Trosku vytrzeny z kontextu, ne?
@AnySs taky jsem vyrustala na vsi, ale toto se me nastesti vyhlo, nemusim
mit vse
. Vzdyt by ji to muselo roztrhnou, co muze porodit krecka? ![]()
Proč jsem se nechránila? Byla jsem naivní a věřila na neplodné dny..
V porodnici se ke mě chovali hůř než k prvorodičkám kterým je přes dvacet let, dali mi to všechno sežrat..ale je to za mnou..
@AnySs Jo, tak taky jsem takove znala…
Jenze kolikrat to neni tak jak to vypada…
Parkrat se ukazalo, ze to meli treba na knizky nebo na zaplaceni krouzku…
Jedna dokonce tatinka sacovala, kdyz prisel domu vozralej jak doga ![]()
Takze tak…
V mem okoli momentalne neni nikdo, kdo by daval diteti dva tisice mesicne… ![]()
@K.Black píše:
css, jako pěkná jsem, hodná, umím vařit, nechci po chlapovi aby doma vysával, myslím že jsem ideálnínálady mi nevadí, ho zamknu v pracovně s manželem ať se kluci vykecají
Já jsem taky moc hodná
Dnes jsem mu dokonce vyklidila skříňku, kde jsem měla igelitové tašky, aby si tam mohl dát xbox, nebo co si to koupil
Peču, vařím, smažím uklízím
Mu vždycky říkám, že kdejaká dvacítka by se na to vykašlala a pařila
Ale né, my se k sobě hodíme jemu je 22 ![]()
@asha píše:
Trosku vytrzeny z kontextu, ne?
Psala jsi mi, že si moralizovaní představuješ pod těmito pojmy ![]()
@Meganie píše:
Psala jsi mi, že si moralizovaní představuješ pod těmito pojmy
Mam ti vyjmenovat vsechny zpusoby moralizovani?
Trosku popremyslej, napsala jsem to celkem jasne a vystizne, urco na to prijdes ![]()
@alik111 píše:
@AnySs taky jsem vyrustala na vsi, ale toto se me nastesti vyhlo, nemusim
mit vse. Vzdyt by ji to muselo roztrhnou, co muze porodit krecka?
Podle mě je to tělo vážně hodně nevyvinutý
Mě dostává, že v nějakých zemích je to normální co začne MS, tak hned ať jsou děti, chudáci holčiny ![]()
@Postrach17 píše:
Proč jsem se nechránila? Byla jsem naivní a věřila na neplodné dny..
V porodnici se ke mě chovali hůř než k prvorodičkám kterým je přes dvacet let, dali mi to všechno sežrat..ale je to za mnou..
hele a mamka tam byla s tebou?? ![]()