V 17 matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
15.3.13 22:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
15.3.13 22:50
@AnySs píše:
Pokud ti není 70 nejsi stará :pankac:

ne jen o 47let míň :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
104
15.3.13 22:51
@asha píše:
Mozna ctes dobre, ale s pochopenim psanyho to nebude valny ;)
Ptala jsem se, kde se v diskuzi moralizuje (a ano odkaz na zdrzenlivost, nevsimla jsem si, ze by tu zakladatelku nekdo nejak vylozene pranyroval, ve stylu: „jak to, ze mas sex, co si to vubec dovolujes!?!“…) uz pred x strankama. Co s tim ma delat to, ze obhajkyne rannyho materstvi tady pak samy kazou o moralce, to je mi zahadou :mrgreen:Ale nech to plavat, uz je pozde, netrvam na tom, abys to pochopila 8)

Přečtěte si celou diskuzi a pokud Vám přijde, že je vše okej co všichni píšete tak potom pardon, ale mě teda ne e :! Nesouhlasím, aby děti měli děti, ale nebudu nikoho soudit…jako Vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265

@chatwenna jo a bylo to v krovi, nemeli jsme kde. Tezka romantika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@misull píše:
Přečtěte si celou diskuzi a pokud Vám přijde, že je vše okej co všichni píšete tak potom pardon, ale mě teda ne e :! Nesouhlasím, aby děti měli děti, ale nebudu nikoho soudit…jako Vy.

Ty jo…zase :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tahle diskuze uz je nekde uplne jinde ;)

Příspěvek upraven 15.03.13 v 22:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 22:52
@AmyLee píše:
ne jen o 47let míň :lol: :lol:

Takže za 3 roky už budu stará? :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.3.13 22:53

@Postrach17 přeju ti do života už jen samé dobré věci, a ať jsi spokojená. Synek ať ti dělá jen a jen radost :kytka:
Jako neustále jsem v šoku, ale těma hodinama tady už to pomalinku vstřebávám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
15.3.13 22:53

@Postrach17 děkuji za objasnění - já měla za to, že u tebe musí být furt.. No jsem zase o něco chytřejší.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2604
15.3.13 22:54
@asha píše:
Nejaka vztahovacna ne? To byla moje druha reakce ohledne moralizovani :mrgreen: Boooozinku :zed: Uz to neni ani zabavny, fakt ne. :nevim:

Však já se taky nebavim :) A vztahovačná asi budu, když to říkáš :mavam:, ale to ty asi taky, když jsi reagovala na to, že jsou tu všechny hrozný :D
No nic, radši půjdu spát, než bych se tu od tebe dočetla v čem dalším ještě nevynikám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
@AnySs píše:
Takže za 3 roky už budu stará? :roll: :lol:

tobě je 20? nekecej :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
29730

Ja se na to…ze se na to…
Ja nikoho neodsoudila, maximalne tu pisu, ze svoje deti prerazim…jo a ze je pitomost mit dite ve 13ti a neplesam nadsenim. A pak se tu do mne furt nekdo pousti!
Takze tady mate v kostce muj postoj k danymu problemu, abyste to nemusely hledat :mrgreen:
Jak slepy k houslim, fakt… :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
15.3.13 22:55
@K.Black píše:
@Postrach17 přeju ti do života už jen samé dobré věci, a ať jsi spokojená. Synek ať ti dělá jen a jen radost :kytka:
Jako neustále jsem v šoku, ale těma hodinama tady už to pomalinku vstřebávám :mrgreen:

Zato já ti nevstřebávám, že si chtěla fotku mého přítele do peněženky :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@alik111 píše:
@chatwenna jo a bylo to v krovi, nemeli jsme kde. Tezka romantika :mrgreen:

jo tak to já poprvé v takové boudě na chmelu :mrgreen: ale pak jsem s tím klukem chodila něco přes rok;)

• Citovat
  • Upravit
2677
@AmyLee píše:
tobě je 20? nekecej :zed: :zed:

Nekecám :lol: Kolik si si myslela? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@Meganie píše:
Však já se taky nebavim :) A vztahovačná asi budu, když to říkáš :mavam:, ale to ty asi taky, když jsi reagovala na to, že jsou tu všechny hrozný :D
No nic, radši půjdu spát, než bych se tu od tebe dočetla v čem dalším ještě nevynikám :palec:

Jo jsem vztahovacna, pokud to nekdo pise mne…jako treba pred chvili…ach jo no. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová