Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lilie12 Kdo jí obdivuje? Nikdo jí obdivovat nemusí, jen se mi nelíbí že to tady pořád melete dokola. Stačí snad jednou napsat svůj názor na který má každý nárok a to snad stačí ne? Nebo co si tu chcete dokazovat? Že to zakladatelka posrala ví i bez vás tak o co vám jde?
@Aninkaaa no, na mne to právě dělá trochu dojem, že si zakladatelka myslí, že to je situace, která se v poho vyřeší a že ona to zvládla skvěle. ![]()
@Aninkaaa@Aninkaaa píše:
@lilie12 Kdo jí obdivuje? Nikdo jí obdivovat nemusí, jen se mi nelíbí že to tady pořád melete dokola. Stačí snad jednou napsat svůj názor na který má každý nárok a to snad stačí ne? Nebo co si tu chcete dokazovat? Že to zakladatelka posrala ví i bez vás tak o co vám jde?však ja jsem názor napsala jen 1 a pak jsem ještě přiložila 1otázku takže mi nepiš že si chci něco dokazovat a že ji píšu kdoví co a kdoví jak hnusně prvně si zjisti kolik jsem ji napsala věci a pak piš
@lilie12 To nebylo myšleno na tebe ale celkově to tu snad vidíš ![]()
Ježiš, už to uzavřete, myslim, že už se tu každej vyplkal dost ![]()
@Katin To je klidně možný že se tak cítí
Ať mám pravdu či ne tak věřím že si v životě tu hubičku ješte namele ale to už bude na ní jestly se vzpamatuje a půjde dál ![]()
@smurfka Já nepíšu, že je to dobře. Že je to v pořádku. Není. Chtěla si dítě nechat? Chtěla. Nebudu jí zazlívat, že nešla na potrat. Je o dítě postaráno? Je.
@Katin Určitě. Rodičům by měla líbat zadek. S tím souhlasím. Možná že tím, že věděla, že jí máma pomůže, rozhodla se si to dítě nechat. Jinak by to byl fakt průse-. ![]()
@Aninkaaa píše:
Nestačím zírat co se to tady dějeNo fuj fuj holky že se nestydíte, nepřipadá mi že máte tolik rozumu jak vás tady čtu když jste schopní toto tu psát. Já rozhodně neschvaluji aby dítě pod zákonem bylo matkou ale když už se to stalo tak už se to zpět nedá vrátit. A že se zachovaly tak jak se zachovaly je čistě jen jejích věc. A to že jí tady pořád napadáte a zesměšňujete kvůli tomu že měla sex ve 13letech a věřila že nemá plodné dny tak jste ubohý. Vždyť to bylo ještě dítě
Dítě které bohužel nemyslelo na to že se může něco stát a že můžou mít rodiče pěknej průšvih. Já taky nedopustím aby moje dcera takto brzy měla sex ale nikdy nevíte co vaše dítě kdy a kde vyvede
Proto zakladatelce přeji aby si školu dodělala a mohla se do budoucna o chlapečka starat úplně sama. Už jsi budeš dospělá tak hlavně se snaž ho vychovat aby ti neprovedl to co ty jsi provedla rodičům. Holka buď vděčná že to vše nakonec dobře dopadlo a jste oba zdraví a to je nejdůležitější ze všech. Budeš to mít ještě dost těžké a nejspíš si ještě párkrát nameleš hubu ale věřím že už to máš v hlavě srovnané a že se stím vším popereš
Tak já nad příběhem zakladatelky večer přemýšlela, nedalo mi to spát. A chtěla bych jen říct, že si nemyslím, že by to byla chyba/vina rodičů, špatná výchova, nezájem. Ono fakt stačí aby se holka zblbla do frajera, a průser je hned, jak se říká „stačí kapka a jsi matka“. A holka ve 13 je plná hormonů, probouzí se v ní zájem o kluky, nějakej se na ni usměje a ona se zamiluje, dnešní holky jsou jiné než třeba já ve 13, taky jsme lítali za klukama ale dál to nezašlo, teď je všechno rychlejší. Jsou dříve vyvinuté, jsou z nich dříve ženy.
Nic to nemění na tom, že je to šílený, představa že moje 13 letá holčička nosí pupek a pak trpí při porodu, to je pro mě jako matku dívky v tomto věku šílená představa.
Teď nezbývá než popřát hodně štěstí do budoucna, dodělat si školu, myslím že zakladatelka není blbá, je to inteligentní holka a věřím tomu že s pomocí rodičů nebo i hodného partnera(v budoucnu) to zvládne.
Nemyslím si že by chtěla aby ji někdo plácal po ramenou, sama ví jak si to všechno pos.ala, zkazila mládí a taky si myslím, že kdyby se to mělo stát znova, zařídí se jinak. I když podle prvního příspěvku to znělo, že se nic neděje, počít dítě ve 13, že se to zvládnout dá a že to je vlastně super.
Co bych udělala já se svou dcerou už jsem psala.
Chytrolínky, a kdyby sem napsala padesátiletá ženská, že otěhotněla ve třinácti, taky by jste jí taky takhle strhaly, nebo by jste měly více úcty???
Uvědomujete si, že napadáte a urážíte už bezmála dospělou ženskou??? ![]()
Ona dozajista ví, že to co bylo není v pořádku, ale ty vaše KECY si nechte na koledy, budou coby dup
Navíc rozhodně nejsem mladá, řekla bych, že z vás jsem tu jedna nejstarší-tudíš mládí vás omlouvá.
Super, jak se schovat za anonymní písmenka, za anonymní nicky a dělat dokonalé ![]()
A jak si notujou-zapšklé ženské, co nemají nic jinýho na práci, než se pouštět do mladé, málo asertivní holky
Tohle by jste mohly zkusit na mě a roznesla bych vás na kopytech ![]()
Nikdo neříká plácat jí po ramenech, ale ono je to v podstatě zajímavé, jak se v tomhle případě zachová matka, otec dítěte, rodiny, ale vy ne, vy budete odsuzovat…
Ještě se můžete divit, až vám děti dorostou..,
Zakladatelko, nemusíš se nechat urážet, prostě můžeš nechat diskuzi zamknout, nebo nahlásit příspěvky které jsou OT…
A bohužel jsi na emiminu ![]()
Prostě semeniště ženskejch s velmi nízkým sebevědomím, co si ho honí na slabších ![]()
To je tedy šílená diskuze, doufám, že moje dcera mi tohle neudělá, jinak by holt už doma nebyla…
@Vermion píše:
To je tedy šílená diskuze, doufám, že moje dcera mi tohle neudělá, jinak by holt už doma nebyla…
Vyhodila by jsi jí z domu???
@Vermion píše:
zakopala by jsi ji v lese?
Myslím, že bude dopředu dostatečně poučena, co se v jejím věku patří a co ne a že dítě může mít jen tehdy, když bude schopna se o něj sama postarat - což ve věku 13 let není nikdo - myslím tím finančně a psychicky a fyzicky…
Bude vědět, co by se dělo v případě neposlouchání rodičů - pasťák…
co jiného…ale věřím, že výchovu zvládnem, je nás mnoho a za svými názory si stojíme ![]()