Když vám vlastní děti hledají nového manžela: Komický román Muž u kormidla

Ahoj mamky, mám budouciho prvňáčka a čtvťáčka. Z práce chodím 2× týdně domů v 17.30 a teď bych měla ještě jeden den navíc chodit v 18.30. Jsem samoživitelka s dobře fungující babi a dědou. Ale mæm hrůzu z toho, jak budu zvládat učení s dětmi. V kolik se s dětmi v našem věku učíváte, zvládá někdo učení denně v šest večer?
@Veveří Proč
zakládáš 2 stejné diskuze? Jinak já se s dětmi neučím vůbec, syn to
nepotřebuje, stačí mu co pochytí ve škole a nosí jedničky
Až na dějepis tedy
@krtek7489 píše:
@Veveří Proč zakládáš 2 stejné diskuze?Jinak já se s dětmi neučím vůbec, syn to nepotřebuje, stačí mu co pochytí ve škole a nosí jedničky
Až na dějepis tedy
Ja vim, dve diskuze…ale tady je to tema mozna vic na miste. Tak se omlouvam, pokud to vadi.
Dcera dělá gymnastiku, takže se učí třeba až od 19:30. Je to síla,
ale dá se to zvládnout, nic jiného jí nezbývá, sportu se vzát
nechce
Na učení jsem dohlížela pouze u prvňáka, pak už se učil sám a jen mi dával úkoly k podpisu. A kdy? Podle času - když neměl kroužek, tak hned po návratu ze školy, když mu krožek navazoval na školu, tak po skončení kroužku.
Tak neučit se s prvňáčkem asi nejde ne?
U nás se snažíme učit hned po návratu z družiny, pokud to nechám až po tréninku, tak je to hrůza. Ale pokud si před tím u babičky trošku odpočinou, tak to půjde, neboj.
@Hrozina píše:
Tak neučit se s prvňáčkem asi nejde ne?U nás se snažíme učit hned po návratu z družiny, pokud to nechám až po tréninku, tak je to hrůza. Ale pokud si před tím u babičky trošku odpočinou, tak to půjde, neboj.
jde, ale následky si pak nese hodně dlouho.
@Veveří hned po příchodu ze školy, tzn mezi 15-16 h - kluk byl v družině.. když chodí dom po o, úkoly a příprava se dělají hned, jak se převlékne..