Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj pokud se na to cítíš tak do toho jdi. Je jedno kolik ti je let, dulezite je jestli se na mimi citi oba partneri a jsou pripraveni. Ja cekam vse první dite- chtene a mooooc se tesime!! v době porodu mi bude 25.
Ja se teda stara ve 30 ani v 35 necitila i diky tomu, ze jsem otehotnela skoro hned a po obou cisarich jsem byla fit jeste behem sestinedeli ![]()
Právě, já si také myslím, že je to náš život a když vhodné prostředí máme, tak proč čekat. Manželé jsme a děti k tomu patří, ale například tchýně si to stále neuvědomuje ![]()
@pajinka256 Je mi 23 a plánujeme těhotenství ![]()
Ať si říká, kdo chce, co chce, já chci být mladá mamča ![]()
Jsme spolu 3,5 roku, chystáme svatbu, tak proč ne dítě ![]()
@pajinka256 píše:
Právě, já si také myslím, že je to náš život a když vhodné prostředí máme, tak proč čekat. Manželé jsme a děti k tomu patří, ale například tchýně si to stále neuvědomuje
Hele, tchyne vase dite zivit ani vychovavat nebude, takze ji je do toho prd…
Souhlasím s Janina1982. Pokud máte zázemí, muže s kterým miminko chcete, nečekejte. I přesto, že nejsem úplně ideální příklad
Já první dítě rodila ve 28 letech a už to se mi zdálo pozdě
No a teď druhé ve 39 letech
Tedy přesně měsíc před 39 narozeninama, takže vlastně ve 38
Je to ale dané tím, že mám o 15 let mladšího muže, který si dítě moc přál, tak jsem mu řekla, že to budeme zkoušet max. do mých 40 a pak si bude muset najít jinou paní
Na umělé oplodnění bych nešla. Naštěstí to šlo hned, ale nikdy jsem nepočítala, že budu mít dítě takhle pozdě. Před několika lety, kdyby někdo řekl, že budu mít o 15 let mladšího muže a dítě skoro ve 40,tak ho pošlu na vyšetření do blázince
Ale i přesto jsem zastáncem toho mít miminko tak kolem těch 25 let ![]()
Je to individualni, ja zila dlouho v zahranici, hodne jsem cestovala. Mimco jsme zacali planovat kolem 32 roku. Zadarilo se hned.Ted mam druhy, ve 34 letech, taky na prvni pokus. Tehotenstvi bez komplikaci, porod taky. Necitim se na deti stara, energie mam na rozdavani..Mit deti driv si neumim predstavit, na druhou stranu chapu, ze je nekdo ma kolem 20 roku..Je to opravdu jen o tom, jak si chcete zivot zaridit vy a jak se citite. Pokud chces mimco ted, nevidim duvod proc ho nemit, je to jen vase vec.. ![]()
@Hanka1 píše:
Hele, tchyne vase dite zivit ani vychovavat nebude, takze ji je do toho prd…
To nebude, ale chová se jako by jo. ![]()
Ahoj holky, jsem ráda že jsem narazila na tuhle diskuzi
V pondělí jsem vysadila prášky a s přítelem se chceme pokoušet o miminko, vlastně dnes poprvé jeikož měl noční
, mi je 21 a příteli 20. jsme spolu 2 a půl roku a bydlíme spolu přes rok. oba pracujeme a myslím si že máme dobré zázemí pro mimčo tak na co čekat:-) jen se obávám těch reakcí.. už jen když jsem to zmínila před kamarádkou tak hned, ty jsi magor a máte čas, však je brzo a já nevím co ještě všechno.. mám jen maturitu, ale vysoká dálkově se dá přece dodělat kdykoliv a třeba hned při mateřské
tak snad mě moc lidí neodsoudí ![]()
Ahoj, mě v červenci bude 23 a jsem v 11tt. Ve věku nevidím žádný problém. S přítelem jsme 5 let, žijeme spolu, nejsme na nikom závislí a miminko jsme si přáli ![]()
@veroniicka píše:
Ahoj, mě v červenci bude 23 a jsem v 11tt. Ve věku nevidím žádný problém. S přítelem jsme 5 let, žijeme spolu, nejsme na nikom závislí a miminko jsme si přáli
Tiše závidím, snad se mi taky postesti
Já nevidím nic divného na tom, že chcete mít miminko..
My bysme ho taky už chtěli, ale ještě je třeba zrekonstruovat bydlení..
s manželem jsme se dohodli, že chceme přivést mimčo už do krásného opraveného bytečku.. jsme hold rozumní
no snad se to do roka povede a my se taky budeme těšit na mimčo
v červnu mi bude 25.. Přeju Vám ať se zadaří co nejdřív ![]()
Pokud se na dítě cítíte, tak proč ne. Nikde není uveden vhodný věk. Já studovala VŠ, pak jsem se přestěhovala k dnes již manželovi. Rok jsme spolu žili a potom se vzali. Letos jsme spolu 10 let. První dítko jsem měla ve 28 letech a druhé teď. Bude mi 31. Ve 30 mít potíže nemusíš, ale taky můžeš. Stejně tak ve 23 letech to může jít hned nebo naopak. Řiď se svým rozumem, pocity a druhým nech jejich uvažování.
Ahoj,
jak již tady ostatní holky psaly, tak je to opravdu individuální. Jestli máte zázemí, cítíte se na to oba, tak proč čekat dál?
Já mám zkušenost takovou, že 9,5 let jsem byla s přítelem a ten se neměl k ničemu, ani ke svatbě natož k dítěti, ale já chtěla. Pak samozřejmě nastal totální stereotyp, přestali jsme si rozumět a vztah šel do kytek..Byla jsem z toho hodně zklamaná, chlapi jsem nechtěla pomalu ani vidět čerstvě po rozchodu ![]()
Ale cca měsíc po rozchodu jsem poznala super chlapa, kterého jsem si po roce a čtvrt vztahu vzala a to jsem již byla cca ve 3 měsíci těhu. Hned na začátku jsme si oba ujasnili, co od života chceme, měli jsme stejný názor na rodinu atd. A co se týče věku tak mi bylo 26 let jak jsem otěhotněla. Pravda mimčo bylo plánováno až po svatbě, že teprve na tom začneme pracovat. Prášky jsem sice vysadila ke konci května, že tomu necháme volný průběh, že to prostě tak rychle nepůjde. Jenže osud tomu asi chtěl, jelikož hned po vysazení jsem otěhotněla.. ![]()
A nyní už 3 měsíce máme Kubíčka..
Prostě na nic nečekejte, věk není rozhodující..Když chcete, tak do toho jděte..Je to radost mít doma malého prcka, kterého můžete chovat, mazlit se s ním, vychovávat…
Každopádně přeji hodně štěstí a ať se to podaří brzo!!