Vadí mu moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
22.2.24 10:08
@Lucie_Sx píše:
Ona chce tu rodinku… To by mela trochu prehodnotit.

Právě. Její vize je nová rodinka, náhradní tatínek. Ale musí primárně hledat skvělého partnera, jinak to fungovat nemůže. A aby takového našla a udržela, musí se naučit věnovat mu čas, bez toho to nebude fungovat ani s tím nejtolerantnějším chlapem na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.2.24 10:11

Jenže čím víc nad tím přemýšlím, tím mi to přijde nesmyslnější. Ona jede večer k novému příteli, syn je u tatínka, přijede tam, jsou spolu, mají se fajn. On navrhne, ať syna otec přiveze na noc k němu, ona souhlasí a otec taky? To jako „Pepíku, můj nový přítel navrhuje, že můžeš kluka hodit na noc k nám.“ „Jasně, zlato, už ho vezu!“ Ta pravděpodobnost se limitně blíží nule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.2.24 10:13
@unuděná píše:
Jenže čím víc nad tím přemýšlím, tím mi to přijde nesmyslnější. Ona jede večer k novému příteli, syn je u tatínka, přijede tam, jsou spolu, mají se fajn. On navrhne, ať syna otec přiveze na noc k němu, ona souhlasí a otec taky? To jako „Pepíku, můj nový přítel navrhuje, že můžeš kluka hodit na noc k nám.“ „Jasně, zlato, už ho vezu!“ Ta pravděpodobnost se limitně blíží nule.

Já si právě myslím, že to bylo celý trochu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
22.2.24 10:13

@unuděná Já bych tomu věřila, i vlastní tatínci jsou jen chlapi, co se rádi zbaví odpovědnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.2.24 10:15
@Dollorres píše:
@unuděná Já bych tomu věřila, i vlastní tatínci jsou jen chlapi, co se rádi zbaví odpovědnosti.

Jako že tři lidi v řadě zareagují takhle blbě, to se mi teda nezdá. A chlapská ješitnost je příšerná věc, vážně si nedovedu představit, jak se otec vzdá naplánovaného večera se synem a radši ho hodí k novému příteli ex domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
22.2.24 10:24
@Melanias píše:
Ahojte, potrebuju se asi nekomu vypsat…
Jde o to, ze mam noveho partnera..zname se 2 roky ale az ted jsme si k sobe nasli cestu. Vse idealni jasne, jako na kazdem zacatku..uz jsme si tedy rekli, ze do toho zapojime i meho 6leteho syna. Nekolikrat ho videl ale tak vzdy to bylo na par hodin a to se kazdy ukaze v nejlepsim svetle. Rekli jsme si, ze zkusime spat u neho na dome. Muj syn spokojeny, stastny, vse bylo v klidu…nez novy partner zacal, ze syn je mi stale jen za zadkem, ze neni samostatny…snazila jsem se mu vysvetlit, ze vse chce cas. Ano, spal se mnou maly, lebo je tak nauceny a byl v novem dome. I to partnerovi vadilo…rikala jsem mu, ze at mu da chvili prostor, ze casem ho zacneme davat spat sameho ale ze je na to podle me jeste brzo. Mozna moje chyba, neviiiim, mozna mi poradite.A vcera to tak vybuchlo, lebo syn mel spat u exmanzela…ale muj novy partner rekl, ze kdyby maly chtel, tak neni problem at spime vsichni u neho na dome. Maly mel zajem, tak jsem se dohodla s exmanzelem, ze ho doveze. A muj partner ihned otocil, ze me zajima jen ten maly, ze ja nikoho k sobe nepotrebuju, ze mi staci jen on, tak at s nim jsem sama…jsem z toho vazne v soku, protoze toto jsou pro me veci, ktere se daji normalne domluvit. A v podstate jsem si myslela, ze budeme oba radi, ze tam chce byt a najednou otocil…

Já bych šla od toho pryč, zničíš malému dětství. To bych radši byla ještě třeba 4 roky sama a randíčka než tohle. Děti rostou rychle :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
22.2.24 10:32
@Melanias píše:
Jde o to, ze mam noveho partnera..zname se 2 roky ale az ted jsme si k sobe nasli cestu. Vse idealni jasne, jako na kazdem zacatku..uz jsme si tedy rekli, ze do toho zapojime i meho 6leteho syna. Nekolikrat ho videl ale tak vzdy to bylo na par hodin a to se kazdy ukaze v nejlepsim svetle. Rekli jsme si, ze zkusime spat u neho na dome. Muj syn spokojeny, stastny, vse bylo v klidu…nez novy partner zacal, ze syn je mi stale jen za zadkem, ze neni samostatny…snazila jsem se mu vysvetlit, ze vse chce cas. Ano, spal se mnou maly, lebo je tak nauceny a byl v novem dome. I to partnerovi vadilo…rikala jsem mu, ze at mu da chvili prostor, ze casem ho zacneme davat spat sameho ale ze je na to podle me jeste brzo. Mozna moje chyba, neviiiim, mozna mi poradite.A vcera to tak vybuchlo, lebo syn mel spat u exmanzela…ale muj novy partner rekl, ze kdyby maly chtel, tak neni problem at spime vsichni u neho na dome. Maly mel zajem, tak jsem se dohodla s exmanzelem, ze ho doveze. A muj partner ihned otocil, ze me zajima jen ten maly, ze ja nikoho k sobe nepotrebuju, ze mi staci jen on, tak at s nim jsem sama…jsem z toho vazne v soku, protoze toto jsou pro me veci, ktere se daji normalne domluvit. A v podstate jsem si myslela, ze budeme oba radi, ze tam chce byt a najednou otocil…

Tvůj nový partner žárlí na malé dítě. Bála bych se a asi utekla, ale je to na tobě, co s tím uděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
22.2.24 10:38
@unuděná píše:
Jako že tři lidi v řadě zareagují takhle blbě, to se mi teda nezdá. A chlapská ješitnost je příšerná věc, vážně si nedovedu představit, jak se otec vzdá naplánovaného večera se synem a radši ho hodí k novému příteli ex domů.

Přesně, tohle celý je bulšit čím víc to čtu. Jedině že by se sešli 3 magoři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
22.2.24 10:42

Když mu vadí už teď na začátku, bude to časem jen horší a horší. Píšu z pozice dítěte, co otcim vyloženě nenáviděl. Ze začátku skvělý, předváděl se, pak byla svatba, jejich společný dítě a me nastal teror. Doslova. Pěsti nebyly nic výjimečného. Mlátil mě tak, aby to nebylo na první pohled poznat. Vadilo mu na mne úplně všechno. Nakonec mi matka vmetla, že jsem ji zničila manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
22.2.24 10:45

@Melanias Pane jo, chudák chlapeček. Prosím kvůli němu, najdi si někoho, kdo vás bude akceptovat oba a chovat se hezky k vám oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.24 10:52
@terien píše:
Já si právě myslím, že to bylo celý trochu jinak.

A jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
22.2.24 10:53
@Melanias píše:
:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.2.24 10:54
@Barevné klubíčko píše:
A jak?
Že jí nejspíš neřekl, aby syna přivezli.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
22.2.24 10:56
@Lucie_Sx píše:
To je fakt.
Ted jde o to, nakolik mu to jenom v nove situaci nejde a nakolik je o tom fakt tak presvedceny.

Nevlastní rodič je nevděčná a těžká role. Ať uděláš cokoliv, vždycky se najde někdo, kdo řekne, že je to špatně. Bezdětný člověk to má v této roli ještě těžší. Ty problémy tam vždycky budou. Důležité je rozpoznat člověka, který není schopný žít s dětmi. Nemusí to být špatný člověk, ale děti ho rozčilují, překážejí mu, nedokáže se s nimi sžít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.2.24 10:57
@terien píše: Že jí nejspíš neřekl, aby syna přivezli.

Taky myslím. Mohla si třeba postesknout, že jí kluk chybí a jak to bylo bezva, když tu byli všichni 3 a on bláhově v domnění, že to neudělá a jeho otec to neschválí, pronesl něco jako „vždyť tady klidně můžeme být všichni 3“ :nevim: No anebo je to celé vymyšlené :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí