Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj ![]()
Koupila jsem si vanilkový lusk a chtěla bych ho dát do cukru a voňavým cukrem obalit vanilkové rohlíčky. Jak na to? A za jak dlouho už bude cukr voňavý a použitelný?
Peču hodně, ale cukroví jsem poslední roky nějak míjela, tak prosím o radu ![]()
Předem díky a pečení zdar! ![]()
L.
Ahoj, dělám tak, že naříznu a dám do dózy, na to nasypu cukr. Voní to krásně už druhý den. pokud tím chceš obalit vanilkové rohlíčky, tak ho pak umel, nebo dej lusk do moučkového cukru.
Mně to trvalo pár dní, možná týden - mám teda pocit, nepoužívám ho denně. Vždycky ho koupím u příležitosti toho, že potřebuju do něčeho vyškrábnout ten vnitřek a ty slupky pak hodím do dózy s moučkovým cukrem. Je to super ![]()
Já nejdřív ty zrníčka použiju do nějakého krému nebo jinam a lusk strkám do cukru prázdný, to je škoda strkat ho tam celej i s vnitřkem. Zvládne to pěkně ovonět taky, no tak za 2-3 dny, já ten čas zas moc nezkoumala ![]()
@Lesina to si nemohla tuto diskusiu zalozit vcera, predtym ako som prazdne lusky vyhodila?
![]()
@cuttysark píše:
@Lesina to si nemohla tuto diskusiu zalozit vcera, predtym ako som prazdne lusky vyhodila?![]()
Hmmm, krém, jo? To jako mám dělat ještě i cukroví s krémem?
A jaké?
Já chci vanilkové rohlíčky a škeble. Plus máme perníčky a nějaké nepečené. Ženské, vy budete moje smrt! ![]()
@Lesina píše:
Hmmm, krém, jo? To jako mám dělat ještě i cukroví s krémem?A jaké?
Já chci vanilkové rohlíčky a škeble. Plus máme perníčky a nějaké nepečené. Ženské, vy budete moje smrt!
su to satani ![]()
Inak ja som vyskrabovala vnutro vanilky vcera do lineckych a v kombinacii s citrkorou su uzasne
Já dycky prvně vnitřek použiju do buchty, krému apod a pak ho dám do flašky s cukrem
a pár dní mi trvalo, než jsem to začla cítit
lesi každopádně s kupným se to nedá srovnat ![]()
Já jsem vnitřky dávala do créme brulée - to můžete sežrat hned ![]()
Já jsem se naučila dávat vanilku do všeho- těsta na buchty, krémy, dezerty cukroví, mám domácí cukr i extrakt - a protože mám velkou spotřebu, nakupuju na anglickým ebay po 50ks, jeden kus mě vyjde tak na 7Kč, což je oproti padesáti z obchodu krása
![]()
@Angua píše:
Já jsem vnitřky dávala do créme brulée - to můžete sežrat hned
mnam, ako robis prosim domace creme brulee?