Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se taky těším. Nejvíc se děsím, že ho prošvihnu
A vánoční shon. Já už mám doma dva dárky. Tenhle měsíc chci pořídit minimálně další dva.
Před Mikulášem chci mít hotovo.
Ahoj. Letos se na Vánoce obzvlášť těším. Budou moje prvni s briskem, příští rok už s prckem, tak budou ještě lepší. ![]()
Prajem krásny deň!
Akurát ho pre Vás chystáme. Veľmi ma teší Váš záujem a mám radosť, že sa naňho tak tešíte.
Tento rok by prihlasovanie do Vianočného kolotoča malo začať 2.11. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()
@admin Nebylo by lepsi, vzhledem ke koronavirove situaci, posunout prihlasovani o neco drive? Klidne i 14 dnu. Lidi budou spise letos kupovat po internetu, tudiz budou posty a zasilkovny prehlcene. A mam obavu ze se nebute vubec stihat.
@Poiu ďakujem za pripomienku. Minulý rok sme kolotoč púšťali o týždeň skôr a aj tak sa mnohým stalo, že balíček nestihol prísť. Myslím, že pošta nebude stíhať tak ako každý rok, bez ohľadu na koronavírus
Preberieme to s kolegyňami a uvidíme, či sa to vôbec dovtedy stihne ![]()
Prajem krásny deň,
Kristína ![]()
Taky si myslím, hlavně jestli dají další a další omezení.
Letos asi bude docela pruda
Také se moc těším, aspon nějaké odreagování při všech problémech.
Snad kolotoč neprošvihnu, koukám už raději každý den ![]()
Těším se, ale určitě bych začla s kolotočem dříve, pokud začne až 2.tak bych se bala že to nestihnu, protoze nevíme jaka opatření budou a i kdyby budu objednávat jen z internetu letos
@punkerka89 máte pravdu. Já letím dnes do papírnictví protože počítám že už zítra bude po přihlášení vlády zavřené ![]()
A jsou lidé co přes internet nakupovat nechcou ![]()
Je to všechno s Koronou na prd ![]()
@mayecka píše:
@punkerka89 máte pravdu. Já letím dnes do papírnictví protože počítám že už zítra bude po přihlášení vlády zavřené
A jsou lidé co přes internet nakupovat nechcou
Je to všechno s Koronou na prd
A jo, zase nepřemýšlím. Vyletím dneska také. dcera má svátek a pak hned narozeniny a nemáme tu ani jednu mašličku a to opravdu z netu objednávat nebudu.
Jinak k tématu. Loni jsem zažila nejkrásnější vánoce = nejklidnější!
V prosinci se měla narodit dcera ale nakonec šla už v listopadu a tak jsme měly šestinedělí do konce roku. Vyhnuly se mi veškerá obchody. Dárky jsem objednala přes internet. Cukroví také koupila od kamarádky. A můžu říct, bylo to super. Vždy jsem hodně lítala aby bylo to a to a loni mi to hodně otevřelo oči. Takže letos jsem vyhlásila, že o adventu budeme péct cukroví, dělat výzdobu atd. a žádné obchody
Zařekla jsem se, že chci vánoce s rdinou a v klidu a ne ve stresu
![]()