Vánoční kolotoč 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
6.10.20 08:51

Já se taky těším. Nejvíc se děsím, že ho prošvihnu

A vánoční shon. Já už mám doma dva dárky. Tenhle měsíc chci pořídit minimálně další dva.
Před Mikulášem chci mít hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
7.10.20 10:23

Vánoce 2020

Ahoj. Letos se na Vánoce obzvlášť těším. Budou moje prvni s briskem, příští rok už s prckem, tak budou ještě lepší. :D

• Citovat
  • Upravit
20855
7.10.20 15:47

Prajem krásny deň!

Akurát ho pre Vás chystáme. Veľmi ma teší Váš záujem a mám radosť, že sa naňho tak tešíte. :kytka: :kytka: Tento rok by prihlasovanie do Vianočného kolotoča malo začať 2.11. :srdce:

S pozdravom,
Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
7.10.20 16:29

@admin
Ju. Super.

• Citovat
  • Upravit
4037
8.10.20 14:59

@admin Nebylo by lepsi, vzhledem ke koronavirove situaci, posunout prihlasovani o neco drive? Klidne i 14 dnu. Lidi budou spise letos kupovat po internetu, tudiz budou posty a zasilkovny prehlcene. A mam obavu ze se nebute vubec stihat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
8.10.20 15:13

@Poiu ďakujem za pripomienku. Minulý rok sme kolotoč púšťali o týždeň skôr a aj tak sa mnohým stalo, že balíček nestihol prísť. Myslím, že pošta nebude stíhať tak ako každý rok, bez ohľadu na koronavírus :D Preberieme to s kolegyňami a uvidíme, či sa to vôbec dovtedy stihne :)

Prajem krásny deň,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
8.10.20 15:16

Taky si myslím, hlavně jestli dají další a další omezení.
Letos asi bude docela pruda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
11.10.20 23:47

Taky uz nedockave vyhlizim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
12.10.20 10:03

Už se moc těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
13.10.20 17:04

Také se moc těším, aspon nějaké odreagování při všech problémech.
Snad kolotoč neprošvihnu, koukám už raději každý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
14.10.20 18:51

Juuu, uz se tesim :srdce: ja uz mam tak polovinu darku nakoupenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
20.10.20 19:45

Taky už se moc těším :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.10.20 21:21

Těším se, ale určitě bych začla s kolotočem dříve, pokud začne až 2.tak bych se bala že to nestihnu, protoze nevíme jaka opatření budou a i kdyby budu objednávat jen z internetu letos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
21.10.20 10:15

@punkerka89 máte pravdu. Já letím dnes do papírnictví protože počítám že už zítra bude po přihlášení vlády zavřené :?
A jsou lidé co přes internet nakupovat nechcou :(
Je to všechno s Koronou na prd :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
21.10.20 10:27
@mayecka píše:
@punkerka89 máte pravdu. Já letím dnes do papírnictví protože počítám že už zítra bude po přihlášení vlády zavřené :?
A jsou lidé co přes internet nakupovat nechcou :(
Je to všechno s Koronou na prd :,(

A jo, zase nepřemýšlím. Vyletím dneska také. dcera má svátek a pak hned narozeniny a nemáme tu ani jednu mašličku a to opravdu z netu objednávat nebudu.
Jinak k tématu. Loni jsem zažila nejkrásnější vánoce = nejklidnější! :srdce: V prosinci se měla narodit dcera ale nakonec šla už v listopadu a tak jsme měly šestinedělí do konce roku. Vyhnuly se mi veškerá obchody. Dárky jsem objednala přes internet. Cukroví také koupila od kamarádky. A můžu říct, bylo to super. Vždy jsem hodně lítala aby bylo to a to a loni mi to hodně otevřelo oči. Takže letos jsem vyhlásila, že o adventu budeme péct cukroví, dělat výzdobu atd. a žádné obchody :mrgreen: Zařekla jsem se, že chci vánoce s rdinou a v klidu a ne ve stresu :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová