Vaše vzdělání? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6759
19.8.15 15:33

UK Praha. V oboru jsem pracovala 15 let (i při dvou RD), ale těsně před třetím porodem jsem o práci přišla, tak se asi budu poohlížet někde jinde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
19.8.15 15:34
@baracudas píše:
Ty jsi statečná :mrgreen:

My tohle postižení máme v rodině. Nebylo vyhnutí :) Ale když má člověk děti, je to asi to nejlepší zaměstnání, co existuje :) Sice budu mít nálož v práci i doma, ale zase pracovní doba, prázdniny. Školka přes chodbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
19.8.15 15:34

@Dundee2
A jak jsi na tom Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
19.8.15 15:36

VŠ, v oboru jsem pracovala už při škole a pracuji stále a snad u něj i zůstanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
19.8.15 15:37

Tak ja se taky pridam, nejprve VS pedag., pak chvili prace mimo obor, pak dve deti a pri druhem jsem si udelala jeste VOS predskolni pedagogiku, protoze s pedag. vzdelanim pro 2.stupen ZS nemuzu ucit ve skolce, coz bych chtela. Ted tedy nastupuji do prace, castecne to bude v oboru a casem se uvidi, jestli ta vysnena skolka dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
19.8.15 15:40

Jsem vyučená kosmetička, věnovala jsem se tomu jen chviličku, pak už jen po kamarádkách a rodině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149029
19.8.15 15:40

Mám vystudovanou střední školu, speciální pro lázeňství. Po revoluci se tato škola, která vychovávala kádry pro lázně stala minulostí. V oboru jsem pracovala až do doby než jsem se dopracovala k ID.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
19.8.15 15:41

Maturita na gymplu, pak Bc. a teď dělám Ing. Jestli budu dělat v oboru, to se ještě uvidí, ale ráda bych no, baví mě to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5797
19.8.15 15:44
@IvaB píše:
@Dundee2
A jak jsi na tom Ty?

tak pokud to některou zajímá, tak má „Alma mater“ je VŠE na Žižkově, obor podniková ekonomika, specializace Účetnictví a finanční řízení, a absolvováno na výbornou :lol:.
A tak nějak se kolem tohoto oboru motám celý pracovní život (t. č. controller ve výrobním podniku)
Miluji práci s čísly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
19.8.15 15:46

Je mi 40 let. Mám střední školu s maturitou a následnou nástavbu s maturitou a atestaci v oboru, ve kterém pracuji 20 let.
Dnes vycházejí ze škol, v mém oboru jen DiS a Bc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 15:54

Já vlezla na ekonomku, mám Bc. Doted jsem nepochopila proč jsem tam lezla když nenávidím matiku, účto a všechno s čísly :roll:. V oboru asi pracovat budu, hledám si práci v kanclu, co taky jinýho :nevim: :oops:. anonymně, stydím se za to.

• Citovat
  • Upravit
teckaa
19.8.15 15:56
@Katchi píše:
Tak ja se taky pridam, nejprve VS pedag., pak chvili prace mimo obor, pak dve deti a pri druhem jsem si udelala jeste VOS predskolni pedagogiku, protoze s pedag. vzdelanim pro 2.stupen ZS nemuzu ucit ve skolce, coz bych chtela. Ted tedy nastupuji do prace, castecne to bude v oboru a casem se uvidi, jestli ta vysnena skolka dopadne…

cim to, ze plno zenskych chce po matersky pracovat ve skolce, i kdyz pracuji zcela mimo obor? se divim, ze vas ty deti spise neodrazuji…?

• Citovat
  • Upravit
83
19.8.15 15:58
@Anonymní píše:
Já vlezla na ekonomku, mám Bc. Doted jsem nepochopila proč jsem tam lezla když nenávidím matiku, účto a všechno s čísly :roll:. V oboru asi pracovat budu, hledám si práci v kanclu, co taky jinýho :nevim: :oops:. anonymně, stydím se za to.

za co se stydíš? Studovala jsi něco co ti nesedlo, to se stane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
19.8.15 16:01

VS, v oboru jsem zacala pracovat jeste na skole, nyni jsem na md, v oboru jsem porad- makam z domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
19.8.15 16:03

Maturita na obchodní akademii, ale v oboru budu pracovat, jen když bude nouze - nesnáším účto. Příští rok, až druhý prcek trošku povyroste, se chystám na VŠ - Učitelství v MŠ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze