Vaše zkušenosti s NOTINO?

4
28.7.22 11:32

Vaše zkušenosti s NOTINO?

Ahoj holky, Chtěla bys si pro sebe konečně koupit pořádný parfém. Co krásně voní a dlouho vydrží. Mám už jeden vyhlídnutý a teď se dívám, že na Notinu ho mají nejlevnější… ale od kamarádek jsem na Notino slyšela různé věci. Já už jsem tam nakoupila víckrát a všechno bylo v pohodě, ale je to už delší doba a zároveň tenhle zrovna není úplně nejlevnější. Proto se chci radši poradit ještě tady s vámi. :kytka:

Jaké máte s Notinem zkušenosti, prosím? Za jakoukoliv radu moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34469
28.7.22 11:34

@Drace100 No, četla jsem, že prodávají fejky, ale osobně si to nemyslím. Nakupuju tam celkem často, a vždycky všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
28.7.22 11:38

Původní majitel byl fajn, bylo vše poctivé. Nyní vše tahají z Polska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.7.22 11:39

Ahoj. Veškeré parfémy, toaletky a drogerku kupuji na notinu. Objednávám tak dvakrát do měsíce. Zrovna teď včera jsem brala skin food od weledy a pro chlapa do práce asi 6 kousků toaletní vody. Vždy bylo vše v pořádku, ale já teda platím pokaždé na dobírku a posílám přes zásilkovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
28.7.22 11:41

Nakoupila jsem tam parfémy za x tisíc jako dárky k Vánocům. Parfémy vydrží dlouho. Šampon taky zastal co se po něm chtělo. A voňavky dobauta voní tak, až je to otravný. Hodně a dlouho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41621
28.7.22 11:50
@Drace100 píše:
Ahoj holky, Chtěla bys si pro sebe konečně koupit pořádný parfém. Co krásně voní a dlouho vydrží. Mám už jeden vyhlídnutý a teď se dívám, že na Notinu ho mají nejlevnější… ale od kamarádek jsem na Notino slyšela různé věci. Já už jsem tam nakoupila víckrát a všechno bylo v pohodě, ale je to už delší doba a zároveň tenhle zrovna není úplně nejlevnější. Proto se chci radši poradit ještě tady s vámi. :kytka:Jaké máte s Notinem zkušenosti, prosím? Za jakoukoliv radu moc děkuji :)

jsou tam značky, které jsou 100% originál a pak bohužel takové, které nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
28.7.22 11:52

@Keyllah
A to jsou které?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
28.7.22 11:54

Koupila jsem tam před pár lety parfém Lancome, podle mě to originál není. Voní stejně jako parfém ze Sephory nebo Douglasu, ale vůně nemá ani zdaleka takovou výdrž. Parfém už bych tam nekoupila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2525
28.7.22 11:57

Jak co, třeba Rose od Paul Smith je na Notinu silná vůně, co vydrží vonět opravdu dlouho a když jsem ji jednou koupila na Alze, tak mi brzo vyprchala. Zato J'adore od Diora, bych si z Notina už neobjednala. Nic nevydrží, takže tu raději z kamenné parfumky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
28.7.22 11:59

Já tam nakupovala ještě za dob, kdy to neslo název Parfums.. pak se změnil název, tak jsem tam tak rok, dva nakupovala fakt pravidelně. Teď už tam nenakupuji, nevím, přijde mi, že tam mají všechno a už to není jako dříve.. tuším, že jsem tam viděla prodávat i léky :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.22 12:05

Řekla bych ze je to jak s čím ale já dobrou zkušenost nemám. Pro parfémy už jedině do Douglasu kde je kvalita na jiné úrovni a na e-shopu jsou cely také fajn.

• Citovat
  • Upravit
845
28.7.22 12:06
@DanielaD píše:
Původní majitel byl fajn, bylo vše poctivé. Nyní vše tahají z Polska

Původní majitel? To vede pořád Zámec..jen se to děla “jinak”

Jinak- chanel-katastrofa..otevřela jsem, do originálu daleko..když jsem šla vrátit a řekla, ze ať se na mě nikdo nezlobí, ale ze je zvláštní, ze chanel šla koupit on-line (nemelo by vůbec jít) a ze teda hruza, bez mrknuti oka vrátili peníze za rozdělanou parfemovanou vodu..
Kamarádka co tam dělá, tak mi říkala svoje🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2438
28.7.22 12:08

Zrovna s tím Diorem taky nemám dobrou zkušenost. Kupovala jsem Poison a přišlo mi, že vůbec nevydrží. Jinak tam nakupuju hodně pleťovou kosmetiku La Roche, na vlasy různé věci a jsem spokojená. Ještě mi tedy vadí, že to vozí akorát DPD nebo na poštu. Pro mě je ideální Zasilkovna, vyzvednu kdy se to hodí mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
28.7.22 12:09

Musíš mít štěstí na dobrý kus. Oni pokud chtějí například prodávat Dior, tak oficiálně musí odebírat pár kusů originál Dior, ty ale prokládají nekvalitníma fejkama. Voní stejně, vypadají stejně, vydrží tak dvě hodiny :zed:. Proto si můžou dovolit mít plošně tak nízké ceny všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41621
28.7.22 12:10
@MayaLevin píše:
@Keyllah
A to jsou které?

musela bych se zeptat kamarádky, měla seznam, co je origoš a co ne. Ty neorigoš prostě tolik nevodí, nevydrží tak dlouho a po čase z nich jde takový alkoholový zápach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí