Vdechnutí jídla - dušení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
10.8.15 21:43

@zuzu224 tyjo tak asi to bude tím, že se ke mě ten papír nedostal :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12550
10.8.15 21:45
@verulicek píše:
@majki.r já nejsem proti, ať klidně jede, vždyť mě po tom nic není..já jsem prostě na pohotovost ještě nevolala :nevim: každá jsme jiná, chtěla názory, má tady i takový názor..

jojo, každá jsme jiná :kytka: já na tebe reagovala, protože se mi nelíbila zmínka o tom, že si za chvíli s lidmi na pohotovosti potyká. Přišlo mi to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67514
10.8.15 21:45

@verulicek
Vis ono je dusit se a dusit se. To ze se kazdou chvily zakucka a beru ho po zadech je normal, ale kdyz se tu nekolik vterin sviji a nemuze se nadechnout tak to uz beru jako duseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
10.8.15 21:47

@majki.r to byla narážka spíš na to, že čím je dítě starší, tím více různých incidentů s ním člověk zažije…takže se jí pak ty návštěvy budou asi množit ;)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
10.8.15 21:48

@zuzu224 já u toho nebyla, takže věřím, že jsi to vyřešila tak, jak jsi za sebe nejlíp mohla..beztak bys neusnula strachem, kdybyste nejeli. Já třeba jo, proto jsem měla jiný názor.

• Citovat
  • Upravit
67514
10.8.15 21:53

@verulicek
Neboj se s kazdym prdem tam fakt nejezdime. Malej je divokej takze incidentu spousta - napr. v sobotu rano skok z gauce po hlave, ale nastesti celkem korigovane, odpo jsme vytahovali kliste a vecer cervena z nosu ptz blbnul s dverma a flakl se pres tvar a nos. A takhle je to obden. Na pohotovosti jsme byli 2×. Jednou s neznamou nemoci co skoncila hospitalizaci a ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
11.8.15 08:55

Já tedy nevím, to je nešvar :pocitac: :zed:, jindy jiná zakladatelka napíše problém, co se stalo a jak má reagovat a ostatní „chytré“ maminy píšou, ať okamžitě jede, co kdyby se něco stalo, že si to bude vyčítat a že je to jenom její dítě a nese se za něj zodpovědnost…
zuzu224 jela a zase je problém, že jela, no to mě poser…

to je blbákov tady, ještě, že už jsem dospěla k názoru, že zakládat nějaké téma na takovým uštěkaným serveru nemá vážně cenu :D :mrgreen: :P :lol: :)

@zuzu224 - udělala si vše, co jsi uznala za vhodné a nikomu nemáš potřebu vysvětlovat a obhajovat, jestli to bylo nebo nebylo zbytečné… příště si ušetři čas a nervy tady :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67514
11.8.15 09:17

@lucije28 dik, ale neboj nervy z toho nemam. Beru to tu jako virtualni naves, nekdo poradi, nekdo ne. A pro nekoho toto tema muze byt v budoucnu dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.5.16 07:30
@sromulenka píše:
Pokud řval - znamená, že dýchá, a je už vše v pořádku. Nikam bych s ním nechodila. Jak dlouho nemohl díchat? Lepší je zkusit nechat, ať se s tím popere, pak teprve otočit vzhůru nohama a plácat po zádech. Né obráceně - to mu spíš uškodíte. Pro příště - už teď ho učit, že vše má pořádně rozkousat. Takový malý dítko pochopí a naučí se to, neboj. Mám to vyzkoušené na takto malém dítěti. :mavam:

Pravee ctu tuto diskuzi a chtela bych jen upozornit, ze jsem byla na kurzu prvni pomoci detem a tam nas varovali, at NIKDY neobracime dusici se dite hlavou dolu, je to nebezpecne. Ma se dat jen do mirneho predklonu (napr. polozit na vase nohy) a placat po zadech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
6.5.16 23:06

@Vendy31 proc je to nebezpecne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
7.5.16 07:18

Jestli si to dobře pamatuju, můžou se pak žaludeční šťávy/zvratky dostat do plic a tím, že jsou hodně kyslé, prý strašně rychle zničí plíce. Předpokládám, že když visí dítě hlavou dolů, zůstaly by mu v puse, místo aby šly ven. Při dušení se často i trošku zvrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
7.5.16 07:27

@Vendy31 aha..no vidite, byt jsem zdr. sestra, toto slysim poprve, ale je to vlastne logicke, kdyz je dite jen naklonene, spise pujdou zvratky ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí