Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím o radu, máme 5měsíční miminko.Od začátku na UM Nutrilon AR. Zezacatku lactobacily Biogaia, pozdeji swiss, pride mi stejny ucinek. Protože ho AR mleko zacpavalo a každý večer usinal s kolikami, jsme před dvěma mesici zkusily Hipp combiotic s trochou nutriton, od té doby nevíme co je boleni bříška. Usinal sám v postylce bez hřevu. Teť je to 3tydny, co jsme začali s prikrmy -mrkev, dýně, brambor, spenat, brokolice, kuřecí maso.5dni teť přidavam prosicku oleje. Na noc kasicku hipp moje prvni kaše. Vše 14dni v pohode, jak jsme ho večer položili po jídle do postylky, tak usnul. Dnes, již 5 večer po jídle řve, i hodinu. A to jsem dnes a vcera vyřadila kaši. Nenapada někoho čím to? Nemá někdo zkušenost? ![]()
To už jsme taky zkoumaly, nic není videt
, přes den je uplně v pohode, za celý den nezabreci, žvatlá, směje se,…
@Ejmiiinka Ono nemusí být nic vidět… Každé miminko to trápí jinak. Ten náš to má v určitou hodinu odpoledne, jinak přes den a v noci je vše v pohodě.
Taky to vidim za zoubky. Ja je taky nevidela, dokud nebyli trochu znat z pohledu ze shora:-) Ale mala je zlata, o zubech bych nevedela, kdybych nekoukala kdyz se smeje.
Někdy tak prý děti potřebují vybít napětí za celý den. Náš takhle řvával cca ve 3 nebo 4 měsících. Prostě půlhodina večer před usnutím. Teď máme 7týdenní dvojčata a od šesti večer s nimi prostě není řeč, řvou, ať s nimi člověk dělá cokoliv
V jejich případě mi na nějaké uvolňování napětí přijde ještě brzo. Fakt by mě zajímalo, čím to je ![]()
Vlozim foto pusinky, lip se nepovedlo, co myslite? Ja tam nic nevidim
@Ejmiiinka Ale ono tam opravdu nemusí být nic vidět a přesto se zuby dásní prořezávájí. Může to trvat i několik měsíců.