Věkový rozdíl dětí 12 měsíců a méně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přečtěte si článek: Miminko 12 měsíců: Čas na první krůčky
Péče o kojence? Vše, co potřebujete vědět
Reakce:
Moje kamarádka má děti od sebe 13 měsíců. Těhotenství podle ní bylo
náročnější a to z důvodu nedostatku spánku. Porod měla ukázkový. Je
to náročné, ale zvládá. Má tedy holčinu na hlídání a strašně rychle shodila poporodní kila, to
vidím jako velkou výhodu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Měla jsem mezi dětmi rozdíl 12 měsíců. Moje zkušenost byla taková, že do roka mladšího dítka to docela šlo, náročné to začalo být, když mu byl přibližně rok a staršímu byly dva. To se začali rvát o hračky a o maminku. Nezřídka jsem obě držela v náručí a oni ječeli a mydlili se navzájem, protože mě chtěli mít jen pro sebe. Když chtěl něco jeden, ten druhý to chtěl také. Když jeden řval, druhý řval ještě víc. Pak ale to období přešlo (když bylo mladšímu asi 2,5) a od té doby se mají strašně rádi. Nedají bez sebe ránu, celé hodiny si hrají, usínají spolu, myslí na sebe, o všechno se dělí. Když se na jednoho rozzlobím, tak ten druhý se za něj chodí přimlouvat. Jsem šťastná, že každý má v tom druhém parťáka. To je to, co bych jim já nikdy dát nemohla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Masina u nás je to přesně, jak píšeš. Věkový rozdíl 2 a tři čtvrte. Horší období měli - malé 1 rok a staršímu tři. Nedával, že mu jde po hrackach. Teď jsou malé 2 roky a jsou nejlepší kamarádi.
Zakladatelko, budeš mít fofry, ale výhodu vidím v tom, že oba ještě budou spát přes den - tvůj čas na odpočinek, něco si udělat. Nevýhodu, že starší ještě nebude ve školce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mám rozdíl 13 měsíců. Nejhorší období bylo, když měli 1,5 a 2,5 roku. Jeden blbý, druhý blbější… oba vlastní názory a JÁ, oba nebezpeční sami sobě. Teď mají 7 a 8 let a jsou super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@elda jeden blbý a druhý
blbější
tak teď jsem se fakt zasmála
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dvojcata a pak po 13 měsících další syn. První měsíce si napamatuji, byla jsem robot, jen jsem odsavala, krmila, prebalovala a prala blitky. Opravdu nemít fotky, tak nevím, kdo jak vypadal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mam 17 mesicu rozdil. Od dvou let mladsi totalni pohodicka, hraly si spolu cele dny. Ted mame treti. Druhe tehotenstvi bylo nejlepsi, jedine nerizikove. Posledni dva mesice jsem byla nemocna, jen jsem lezela na zemi a starsi po mne lozila. Miminko se furt koji, cuci nebo spi, az zacne vnimat a sedet, da se pribrat ke hre se starsim. S nejakou pomoci to musi byt super, ale i bez ni to slo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Prace za mene a klid nebo prestizni
- Jak dlouho maji vase deti pri nemoci teploty?
- Mazlení dětí
- Výlet, nechám děti doma, panika
- Místa na dovolenou s dětmi po ČR
- Jedeme na dovolenou a já zjistila, že děti mají propadlé OP.
- Pobytový tábor, jak to děti zvládly ?
- Milenka s dětmi
Zdravím, chci se zeptat mamin, které mají děti s hodně malým věkovým rozdílem jak jste zvládaly těhotenství, porod a poté péči o téměř roční až roční plus o novorozeně?