Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@monca114 píše:
Díkyjsem ráda, že aspoň nějakej chlap to chápe. A divočíme pořádně i tak, jen ne v některých polohách. Jsou ale dny, kdy to bolí víc a kdy to bolí míň, asi podle čípku, nebo nevím… Po orgasmu do mě může „bušit“ bez omezení
asi jak jsem víc uvolněná
Někdy mám pocit.. Ze někteří „BORCI“ si myslí že milování je o tom, mít ho aspoň 20cm a „BUŠIT“ do toho aspoň hodinu jak hluchej do vrat… ![]()
H1.. přesně.. to je jako s pěknou ženskou.. si myslí, že jenom tím že ho MÁ, tak se z něj každá poto sama o sobě..
Mě na toto téma ujely nohy jednou..
ještě jsem sdělila dotyčnému, že jaksi dosahuji orgasmu s obtížemi..
..no zážitek.. jeb*l do mě jak utržená tatramatka.. celou mě poslintal.. ani si nevšiml, že se u toho normálně tlemim, páč to opravdu nešlo.. a na závěr prohlásil nesmrtelnou větu.. „tak za mě dobrý, myslim, že žádnej problém nemáš“.. a bylo zametýno..
hrozně se divil.. že už nebude repeté..
![]()
@monca114 píše:
Já myslela, že se tu bavíme o penisu o velikosti fazole a tloušťce špagety a vy se bavíte o normální velikosti, kterou má většina a někteří se zde opovažují nazvat se mrzákem? Pane Bože, fakt to nechápu… I kdybych měla díru do pipky zašitou, tak nejsem mrzák, pač mám ještě ruce a pusu. Zkuste použít i vy, mrzáci někdy. Pusou a rukou se mi to stejně líbí víc, než ptákem, většinou
posledni vetu ![]()
@erinv píše:
H1.. přesně.. to je jako s pěknou ženskou.. si myslí, že jenom tím že ho MÁ, tak se z něj každá poto sama o sobě..Mě na toto téma ujely nohy jednou..
..no zážitek.. jeb*l do mě jak utržená tatramatka.. celou mě poslintal.. ani si nevšiml, že se u toho normálně tlemim, páč to opravdu nešlo.. a na závěr prohlásil nesmrtelnou větu.. „tak za mě dobrý, myslim, že žádnej problém nemáš“.. a bylo zametýno..
![]()
![]()
![]()
Tak to mě dostalo… To snad ani není možný… Utržená tatramatka.. A za mě dobrý.. ![]()
@samanta2208 píše:
To je tema… Mela jsem prvniho sexualniho partnera kubance…a ten byl…sve poprve jsem prakticky ani necitila…pak jsem mela chlapa jak uz se tu nekdo zminoval s fazolkou a prumerem spagety s oblibou jsem mu po prvnim sexu rikala netrefil a nespravilo se to ani temi dalsimi…a musim rict ze sex byl zdaleka prijemnejsi s kubancem nez s fazolacem…nejde o delku a prumer kdyz to s nim chlap umi… Z meho okoli znam chlapa kterej ho ma tak malyho ze ho tam zensky soupne i s gulema a co kdyz jsou oba spokojeni…takze i s malym kasparkem se da hrat velke divadlo vazne zalezi na sikovnosti panove ne na tom jak vas buh obdaril…
sikovnost je zaklad, ale ta velikost je take dulezita… to o cem se bavime, je ale bezny prumer
@H1 píše:
Někdy mám pocit.. Ze někteří „BORCI“ si myslí že milování je o tom, mít ho aspoň 20cm a „BUŠIT“ do toho aspoň hodinu jak hluchej do vrat…
obcas to neni na skodu
maloktery pan je toho, ale schopen.
A o cem je to podle tebe?
@erinv píše:
H1.. přesně.. to je jako s pěknou ženskou.. si myslí, že jenom tím že ho MÁ, tak se z něj každá poto sama o sobě..Mě na toto téma ujely nohy jednou..
![]()
![]()
![]()
No tak ale sebevědomí mu evidentně nechybělo
a to nám „malým“ tady říkáte, že je důležitý mít tak teď nevím ![]()
@Pindík píše:
No tak ale sebevědomí mu evidentně nechyběloa to nám „malým“ tady říkáte, že je důležitý mít tak teď nevím
Noo.. sebevědomí je jedna věc.. a soudnost s tupostí druhá..
..takže za mě klidně malej.. ale milej..
![]()
Pindíku, vy považujete velikost pohybující se okolo průměrné hodnoty (cca 13 cm) za malou? Zkuste trochu zauvažovat…
@Doctus
Ehm… no já jsem psal že mám míň než Kraťomír ale ![]()
Asi takhle: Ano, považuji to za malou velikost. Ale nepovažuju to za až tak důležitý.
Ale třeba takové diskutérce Venetia, která to má ráda jaksi zvířecky, bych jistě nestačil. Ale asi bych ani nechtěl, takže…
@Venetia píše:
obcas to neni na skodumaloktery pan je toho, ale schopen.
A o cem je to podle tebe?
Občas ano.. ![]()
Dobře to vystihla erinv. Jak utržená tatramatka..
No někdy něžně. Někdy tvrdě. To podle toho.. Jaká je situace. Někdy rychlovka, někdy dlouho..
@H1 píše:
Někdy mám pocit.. Ze někteří „BORCI“ si myslí že milování je o tom, mít ho aspoň 20cm a „BUŠIT“ do toho aspoň hodinu jak hluchej do vrat…
Přesně tak! Já mám ráda rychlovky, nic zdlouhavýho
Každej to má ale jinak
@Venetia Tak každá to máme jinak, ne? ![]()
Jo, ja mam taky mindrak, taky ho mam malyho, je to mikro penis, je to nepouzitelny, mile rad vsechny slicne damy ovyvedu z omylu, ze se s takovym nastrojem skutecne da neco delat - neda! klidne to prijdete vyzkouset.
PS: Jinak taky nechapu, jak se casto uvadi, ze delka vaginy je cca 10 cm? by me zajimalo kam pak strkam tu druhou pulku a jeste kouske k tomu ![]()
![]()
![]()
![]()
Nesrovnávám, jen ti dávám příklad. Však nepíšu, že je soulož utrpením, jen že to občas lehce zabolí!!! Už to chápeš?
pochop, že jsou polohy, při kterých se chlap dostane hlouběji
Díky
jsem ráda, že aspoň nějakej chlap to chápe. A divočíme pořádně i tak, jen ne v některých polohách. Jsou ale dny, kdy to bolí víc a kdy to bolí míň, asi podle čípku, nebo nevím… Po orgasmu do mě může „bušit“ bez omezení
asi jak jsem víc uvolněná