Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SiriusGG píše:
Musíš mít hodně smutný sexuální životVelikost zdaleka není vše. Žena se dá velice dobře uspokojit i bez „zásunu“.
Žena se dá sice velice dobře uspokojit i bez zásunu, akorát asi málokterá se spokojí s tím, že bude stále uspokojovaná jen bez zásunu. Jako doplněk výborný, ale většina žen ho tam chce prostě aspoň občas cítit.
@Tinuvien píše:
Kvalitu sexu určuje i třeba inteligence obou zúčastněných, zda se na sebe dovedou „naladit“ a vycítit, co se druhému líbí a co ne. Myslíš, že je sex o bezduchém tlučení megakolíkem do ženy?![]()
![]()
![]()
![]()
bezduche tluceni magakolikem opravdu neznam, takze nemuzu posoudit ![]()
@Tinuvien píše:
Kvalitu sexu určuje i třeba inteligence obou zúčastněných, zda se na sebe dovedou „naladit“ a vycítit, co se druhému líbí a co ne. Myslíš, že je sex o bezduchém tlučení megakolíkem do ženy?![]()
![]()
![]()
![]()
a kdyz zena potrebuje vice cm, jak se na ni mini penis vyladi? To mi nejak nedochazi
@SiriusGG píše:
Musíš mít hodně smutný sexuální životVelikost zdaleka není vše. Žena se dá velice dobře uspokojit i bez „zásunu“.
ano je to dokonce 90% procent zen, jak jsem nedavno cetla… takze vlastne zadny problem
@Jabadabadu píše: Žena se dá sice velice dobře uspokojit i bez zásunu, akorát asi málokterá se spokojí s tím, že bude stále uspokojovaná jen bez zásunu. Jako doplněk výborný, ale většina žen ho tam chce prostě aspoň občas cítit.
presne tak.. nektera treba ani tu predehru tolik nepotrebuje a preferuje zasun ![]()
@Venetia
To máte pravdu, žádný problém. Aby si zase někteří nemysleli, že něžné pohlaví disponuje Mariánskými příkopy, nebo v lepším případě jen propastmi typu Macocha.
@Doctus píše:
@Venetia
To máte pravdu, žádný problém. Aby si zase někteří nemysleli, že něžné pohlaví disponuje Mariánskými příkopy, nebo v lepším případě jen propastmi typu Macocha.
samozrejme..stejne jako u muzu i u zen jsou rozdily.. proste si ti dva musi padnout aspon trochu
Na každou dirku se najde ten správný kolík, prostě se musí hledat dokud se nenajdou ![]()
@semik7 píše:
Na každou dirku se najde ten správný kolík, prostě se musí hledat dokud se nenajdou
hlavne, aby to pochopili ti, co zene davaji za vinu, ze jejich rozmer neni vyhovujici
@Venetia píše:
hlavne, aby to pochopili ti, co zene davaji za vinu, ze jejich rozmer neni vyhovujici
to není ničí vina, prostě si rozměrově nesedí
zkusili to stálo to za prd tak se jde dál, hotovo, není na tom nic k řešení ![]()
@semik7 píše:
Na každou dirku se najde ten správný kolík, prostě se musí hledat dokud se nenajdou
nebo anus xi xi
@Venetia píše:
a kdyz zena potrebuje vice cm, jak se na ni mini penis vyladi? To mi nejak nedochazi
Minipenis? Proc by zena potrebovala vice cm mi nak unika
vis jak, kulicky ![]()
@sissi79 píše:
Minipenis? Proc by zena potrebovala vice cm mi nak unikavis jak, kulicky
A fitko
![]()
@Tinuvien píše:
A fitko![]()
No nejlepsi je pilates s nema, to se leze po zdi
![]()
@sissi79 píše:
No nejlepsi je pilates s nema, to se leze po zdi![]()
Nepovídej.
Jsem ještě neměla odvahu si je vzít ani do fitka.
![]()