Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1456
26.2.15 11:39
@SiriusGG píše:
Musíš mít hodně smutný sexuální život :nevim: Velikost zdaleka není vše. Žena se dá velice dobře uspokojit i bez „zásunu“.

Žena se dá sice velice dobře uspokojit i bez zásunu, akorát asi málokterá se spokojí s tím, že bude stále uspokojovaná jen bez zásunu. Jako doplněk výborný, ale většina žen ho tam chce prostě aspoň občas cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106262
26.2.15 11:43
@Tinuvien píše:
Kvalitu sexu určuje i třeba inteligence obou zúčastněných, zda se na sebe dovedou „naladit“ a vycítit, co se druhému líbí a co ne. Myslíš, že je sex o bezduchém tlučení megakolíkem do ženy? 8o :think: :nevim: :roll: :mrgreen:

bezduche tluceni magakolikem opravdu neznam, takze nemuzu posoudit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106262
26.2.15 11:44
@Tinuvien píše:
Kvalitu sexu určuje i třeba inteligence obou zúčastněných, zda se na sebe dovedou „naladit“ a vycítit, co se druhému líbí a co ne. Myslíš, že je sex o bezduchém tlučení megakolíkem do ženy? 8o :think: :nevim: :roll: :mrgreen:

a kdyz zena potrebuje vice cm, jak se na ni mini penis vyladi? To mi nejak nedochazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106262
26.2.15 11:45
@SiriusGG píše:
Musíš mít hodně smutný sexuální život :nevim: Velikost zdaleka není vše. Žena se dá velice dobře uspokojit i bez „zásunu“.

ano je to dokonce 90% procent zen, jak jsem nedavno cetla… takze vlastne zadny problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106262
26.2.15 11:48
@Jabadabadu píše: Žena se dá sice velice dobře uspokojit i bez zásunu, akorát asi málokterá se spokojí s tím, že bude stále uspokojovaná jen bez zásunu. Jako doplněk výborný, ale většina žen ho tam chce prostě aspoň občas cítit.

presne tak.. nektera treba ani tu predehru tolik nepotrebuje a preferuje zasun :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
26.2.15 11:59

@Venetia
To máte pravdu, žádný problém. Aby si zase někteří nemysleli, že něžné pohlaví disponuje Mariánskými příkopy, nebo v lepším případě jen propastmi typu Macocha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106262
26.2.15 13:23
@Doctus píše:
@Venetia
To máte pravdu, žádný problém. Aby si zase někteří nemysleli, že něžné pohlaví disponuje Mariánskými příkopy, nebo v lepším případě jen propastmi typu Macocha.

samozrejme..stejne jako u muzu i u zen jsou rozdily.. proste si ti dva musi padnout aspon trochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
semik7
26.2.15 13:54

Na každou dirku se najde ten správný kolík, prostě se musí hledat dokud se nenajdou 8)

• Citovat
  • Upravit
106262
26.2.15 14:06
@semik7 píše:
Na každou dirku se najde ten správný kolík, prostě se musí hledat dokud se nenajdou 8)

hlavne, aby to pochopili ti, co zene davaji za vinu, ze jejich rozmer neni vyhovujici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
semik7
26.2.15 14:08
@Venetia píše:
hlavne, aby to pochopili ti, co zene davaji za vinu, ze jejich rozmer neni vyhovujici

to není ničí vina, prostě si rozměrově nesedí :nevim: zkusili to stálo to za prd tak se jde dál, hotovo, není na tom nic k řešení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4754
26.2.15 14:10
@semik7 píše:
Na každou dirku se najde ten správný kolík, prostě se musí hledat dokud se nenajdou 8)

nebo anus xi xi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
26.2.15 14:11
@Venetia píše:
a kdyz zena potrebuje vice cm, jak se na ni mini penis vyladi? To mi nejak nedochazi

Minipenis? Proc by zena potrebovala vice cm mi nak unika :roll: vis jak, kulicky 8)

• Citovat
  • Upravit
33315
26.2.15 14:13
@sissi79 píše:
Minipenis? Proc by zena potrebovala vice cm mi nak unika :roll: vis jak, kulicky 8)

A fitko :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
26.2.15 14:17
@Tinuvien píše:
A fitko :pankac: :mrgreen:

No nejlepsi je pilates s nema, to se leze po zdi :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33315
26.2.15 14:18
@sissi79 píše:
No nejlepsi je pilates s nema, to se leze po zdi :jazyk: :mrgreen:

Nepovídej. :mrgreen: Jsem ještě neměla odvahu si je vzít ani do fitka. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová