Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
26.2.15 14:34
@Tinuvien píše:
No…seberu odvahu a jdu do toho. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Kdy zas jdes :mrgreen: 8)

• Citovat
  • Upravit
4754
26.2.15 14:35
@Doctus píše:
@sissi79 @Tinuvien
Tady když před jistými ženami zmíníte posilování pánevního dna, tak je hned oheň na střeše. Podle některých neexistuje žena, která by měla povolené pánevní dno a za všechno mohou jen málopéráci. :mrgreen:

To je odborný termín předpokládám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
26.2.15 14:35
@Swift píše:
To je odborný termín předpokládám :mrgreen:

a jo už vidím kurzívu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
26.2.15 14:37
@sissi79 píše:
@Tinuvien doporucuju s nema crossovy trenazer, pak 200 x roztazena na zadek s 35kg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Konečně se vysvětluje ta oblíbenost fitek :oops:

Příspěvek upraven 26.02.15 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741

@Swift
Tak pro odlehčení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@Swift píše:
Konečně se vysvětluje ta oblíbnost fitek :oops:

Tak i doma se da :P :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
káťa
26.2.15 14:41
@SiriusGG píše:
Musíš mít hodně smutný sexuální život :nevim: Velikost zdaleka není vše. Žena se dá velice dobře uspokojit i bez „zásunu“.

Ano, velikost není vše, ale pokud je tak malý, že tam není vůbec cítit a žena ze sexu vůbec nic nemá, tak už to problém je.
Vztah je soubor několika hlavních oblastí, ve kterých by si měli partneři vyhovovat a pokud to v některé vůbec nefunguje, nebude asi fungovat ani ten vztah.
To je jako když je nějaký muž vyloženě hodně hloupý. Ano, může být hodný, milý, v sexu super, ale pokud to bude prosťáček, se kterým si nebudete mít co říci, prostě to fungovat nebude a taky za to nemůže. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33315
26.2.15 14:42
@sissi79 píše:
Kdy zas jdes :mrgreen: 8)

Asi pristi tyden nebo o vikendu. Podle toho, jak mi bude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
26.2.15 14:44
@Tinuvien píše:
Asi pristi tyden nebo o vikendu. Podle toho, jak mi bude. :)

Jo vlastne marod :hug: ja uvidim po pondelku, ikdyz chrbal furt :roll:

• Citovat
  • Upravit
9741
26.2.15 14:55

@káťa
S tou hloupostí si za to lidé mohou mnohdy sami. Když se neučí, tak jsou z nich tupci, kteří ani nevědí základní všeobecné znalosti. Abych poznal u člověka stupeň inteligence, stačí mi krátký dialog a krátký psaný projev. Bohatě to stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
26.2.15 15:08
@Doctus píše:
@káťa
S tou hloupostí si za to lidé mohou mnohdy sami. Když se neučí, tak jsou z nich tupci, kteří ani nevědí základní všeobecné znalosti. Abych poznal u člověka stupeň inteligence, stačí mi krátký dialog a krátký psaný projev. Bohatě to stačí.

To já také. Nicméně vnímám rozdíl mezi „vrozenou“ hloupostí a pouhou nevzdělaností. Pokud je člověk opravdu hloupý, není prostě kde brát.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
26.2.15 15:16
@Doctus píše:
@káťa
S tou hloupostí si za to lidé mohou mnohdy sami. Když se neučí, tak jsou z nich tupci, kteří ani nevědí základní všeobecné znalosti. Abych poznal u člověka stupeň inteligence, stačí mi krátký dialog a krátký psaný projev. Bohatě to stačí.

A sakra :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9741
26.2.15 15:30

@sissi79
Neboj se, koťátko. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
26.2.15 15:37
@Doctus píše:
Abych poznal u člověka stupeň inteligence, stačí mi krátký dialog a krátký psaný projev.

A krátký penis :mrgreen: :mrgreen: Sorry, ale to se nedalo nedoplnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
26.2.15 15:57

@Anonym X
Krátký penis (co to je? pod 10 cm?) nemá vliv na inteligenci, pokud by se nejednalo o muže s Klineferterovým syndromem. Na druhé straně jsou nadměrně velká varlata (makroorchidismus) jsou patognomickým znakem syndromu fragilního chromozomu X. Velké genitálie (makrogenitalismus) by zase mohly poukazovat na adenom epifýzy (šišinky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová