Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@sissi79 @Tinuvien
Tady když před jistými ženami zmíníte posilování pánevního dna, tak je hned oheň na střeše. Podle některých neexistuje žena, která by měla povolené pánevní dno a za všechno mohou jen málopéráci.
To je odborný termín předpokládám ![]()
@Swift píše:
To je odborný termín předpokládám
a jo už vidím kurzívu ![]()
@sissi79 píše:
@Tinuvien doporucuju s nema crossovy trenazer, pak 200 x roztazena na zadek s 35kg![]()
![]()
Konečně se vysvětluje ta oblíbenost fitek ![]()
Příspěvek upraven 26.02.15 v 20:36
@Swift píše:
Konečně se vysvětluje ta oblíbnost fitek
Tak i doma se da
![]()
@SiriusGG píše:
Musíš mít hodně smutný sexuální životVelikost zdaleka není vše. Žena se dá velice dobře uspokojit i bez „zásunu“.
Ano, velikost není vše, ale pokud je tak malý, že tam není vůbec cítit a žena ze sexu vůbec nic nemá, tak už to problém je.
Vztah je soubor několika hlavních oblastí, ve kterých by si měli partneři vyhovovat a pokud to v některé vůbec nefunguje, nebude asi fungovat ani ten vztah.
To je jako když je nějaký muž vyloženě hodně hloupý. Ano, může být hodný, milý, v sexu super, ale pokud to bude prosťáček, se kterým si nebudete mít co říci, prostě to fungovat nebude a taky za to nemůže. ![]()
@sissi79 píše:
Kdy zas jdes![]()
Asi pristi tyden nebo o vikendu. Podle toho, jak mi bude. ![]()
@Tinuvien píše:
Asi pristi tyden nebo o vikendu. Podle toho, jak mi bude.
Jo vlastne marod
ja uvidim po pondelku, ikdyz chrbal furt ![]()
@káťa
S tou hloupostí si za to lidé mohou mnohdy sami. Když se neučí, tak jsou z nich tupci, kteří ani nevědí základní všeobecné znalosti. Abych poznal u člověka stupeň inteligence, stačí mi krátký dialog a krátký psaný projev. Bohatě to stačí.
@Doctus píše:
@káťa
S tou hloupostí si za to lidé mohou mnohdy sami. Když se neučí, tak jsou z nich tupci, kteří ani nevědí základní všeobecné znalosti. Abych poznal u člověka stupeň inteligence, stačí mi krátký dialog a krátký psaný projev. Bohatě to stačí.
To já také. Nicméně vnímám rozdíl mezi „vrozenou“ hloupostí a pouhou nevzdělaností. Pokud je člověk opravdu hloupý, není prostě kde brát.
@Doctus píše:
Abych poznal u člověka stupeň inteligence, stačí mi krátký dialog a krátký psaný projev.
A krátký penis
Sorry, ale to se nedalo nedoplnit ![]()
@Anonym X
Krátký penis (co to je? pod 10 cm?) nemá vliv na inteligenci, pokud by se nejednalo o muže s Klineferterovým syndromem. Na druhé straně jsou nadměrně velká varlata (makroorchidismus) jsou patognomickým znakem syndromu fragilního chromozomu X. Velké genitálie (makrogenitalismus) by zase mohly poukazovat na adenom epifýzy (šišinky).
Kdy zas jdes