Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lyrica píše:
Já jsem se bohužel s ,,něčím,, podobným setkala. A kdo tvrdí, že na velikosti nezáleží, tak v tomhle případě bych se hádala. Já ho necítila a celej sex mi přišel spíš k smíchu. Takže tak. Víckrát jsem ho nechtěla vidět, nevěděla jsem, co říct,..![]()
Souhlasím, také jsem to zažila a vůbec nic jsem ze sexu neměla a bylo to divný. Malý penis si musí najít malou vaginu ![]()
@Lima69 píše: A co ten provinilý výraz
a ty se tvaris jak, kdyz si smudlis fifinku
![]()
@Pesimista píše:
a ty se tvaris jak, kdyz si smudlis fifinku![]()
Nevím
musím si udělat taky selfičko ![]()
@Petrolka píše:
@Doctus Čau doktůrku![]()
![]()
, bude dnes něco veselého?
A co by mělo být? Že by si má anakonda dala opičáka k svačině? A pěkně z něj vymačkala šťávičku?
![]()
@Doctus píše:
A co by mělo být? Že by si má anakonda dala opičáka k svačině? A pěkně z něj vymačkala šťávičku?![]()
@Petrolka píše:![]()
![]()
koukni na diskusi Honí si ho přede mnou asi nějaký nadsamec, ale tvé anakondě se určitě nevyrovná
A sakra, že by nějaká konkurence? Kde mám, sakra, ten skalpel. Trošku mu ho zkrátím, prevítovi. ![]()
@Janatka píše:
Souhlasím, také jsem to zažila a vůbec nic jsem ze sexu neměla a bylo to divný. Malý penis si musí najít malou vaginu
Tak asi jo, ale hlavně aby v rámci toho hledání nenatrefil spíš na velkou krávu
než na malou kačenku
![]()
@Tigy99 píše:
Tak asi jo, ale hlavně aby v rámci toho hledání nenatrefil spíš na velkou krávunež na malou kačenku
![]()
musi hledat a zkouset… vzdyt to ti chlapi s malym musi citit taky, ze to nepasuje.. nebo jim je to jedno?
@Venetia píše:
musi hledat a zkouset… vzdyt to ti chlapi s malym musi citit taky, ze to nepasuje.. nebo jim je to jedno?
Podle mě ho už musí mít sakra malého, aby cítil, že „něco nepasuje“. Pochva je přece docela elastická na obě strany.
@Venetia píše:
kdyz mu ho poradne zadna nesevrela, tak asi vi leda houby, jake to je si ho odrit
![]()
Zajímavé téma ![]()
K něčemu se přiznám: velikost je pro mě sexuálně nejdůležitější kritérium, chlap nemusí dělat nic nestandardního, nemusí mít vlastně ani fantazii a vynalézavost, prostě mi stačí když má pořádného… a je to pro mě důležitý předpoklad partnerského štěstí.
Měla jsem i muže, kteří byli vybavení méně a vůbec se to nedá srovnávat!
Když jsem poznala svého muže, tak ještě před sexem na mě působil jako magnet, mužný chlap, sexy, na pohled plný testosteronu. Pak když se přede mnou poprvé svléknul a já ho viděla v celé jeho kráse a velikosti, myslela jsem, že omdlím štěstím. Bylo to jako vyhrát jackpot
![]()
@Petramatka
a to je jako co, ta velikost. Někdo pokládá 12 cm za nadstandard.