Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to jo no, ale jak to má chlap s menším / ještě horší s opravdu malým / dopředu poznat, že nebude opět zklamán a ponížen minimálně necitlivým komentářem, když některá dotyčná přece čekala „pořádnýho chlapa“
a to na tom nejsem nakonec až tak nejhůř, ale zažil jsem si podobných situací víc než dost a do zpěvu z toho opravdu neni
@káťa píše:
Já mám Kráťovou fotku ještě někde v SZ, jako žádný obr to není, fakt je, co si budeme nalhávat, celkem malej, ale zase na věšení a takovou aféru, co z toho dělá Kráta, to taky není.
Alespoň už změnil působiště…
věř tomu, že to co teď píšeš na velký podlomení sebevědomí bohatě stačí
@free333 píše:
@Tigy99
Nevím, je to tady pořád dokola…
Musí si každý k sobě v sexu najít někoho, s kým pasuje.
Třeba nějakou drobnější, já třeba taky nejsem odvázaná z obřích rozměrů…
Přesně, každému vyhovuje něco jiného..můj expřítel měl třeba větší rozměry, než má můj současný milenec a přesto byl sex s přítelem o ničem a s milence je dokonalej..a navíc mě to s přítelem i kolikrát až bolelo, takže za mě rozhodně větší není lepší, já spíš oceňuji šířku ![]()
@Tigy99 píše:
věř tomu, že to co teď píšeš na velký podlomení sebevědomí bohatě stačí
myslím, že u něj už není co podlamovat, navíc už si to tu stejně nečte…
a přece nebudu lhát, že ho má velkýho, když to není pravda…
kdyby ti poslala holka, která má nulky nebo jedničky fotku, tak bys jí taky přece nenapsal, jé, ty máš ale velký prsa, buď v pohodě…
prostě jí napíšeš, že velká nejsou, ale jinak je to třeba pěkná a hodná holka a určitě klofne fajn kluka ![]()
Jinak můj současný milenec ho má taky o něco menšího než bývalý přítel a sex si s ním užívám lépe… ![]()
@káťa píše:
myslím, že u něj už není co podlamovat, navíc už si to tu stejně nečte…
a přece nebudu lhát, že ho má velkýho, když to není pravda…kdyby ti poslala holka, která má nulky nebo jedničky fotku, tak bys jí taky přece nenapsal, jé, ty máš ale velký prsa, buď v pohodě…
prostě jí napíšeš, že velká nejsou, ale jinak je to třeba pěkná a hodná holka a určitě klofne fajn kluka
Smutné je, když do
tyčné nezbude nic jiného než být hodná.
@káťa
Jen tak pro informaci, dle Kraťomírových informací měří zhruba 14 cm, což je průměrná délka. Tedy jaksi nechápu tvůj výrok o tok, že je celkem malej. A kdo se chce podívat, tak je to na ulozto.
@Tigy99 píše:
@free333to jo no, ale jak to má chlap s menším / ještě horší s opravdu malým / dopředu poznat, že nebude opět zklamán a ponížen minimálně necitlivým komentářem, když některá dotyčná přece čekala „pořádnýho chlapa“
a to na tom nejsem nakonec až tak nejhůř, ale zažil jsem si podobných situací víc než dost a do zpěvu z toho opravdu neni
Ono ty necitlivé komentáře mohou přijít kdykoli, i po letech vztahu-to už spíš vypovídá o charakteru člověka.
Třeba já, když jsem drobnější, pro někoho až hubená, se nebudu nutit chlapovi, co preferuje baculky nebo 6.prsa - prostě to beru úplně normálně.
Při seznamování musí sednout vzhled, povaha, chemie - pak se snad neřeší, jak kdo ho má velkého nebo kolik má žena špeků nebo celulitidy ![]()
Spíš to chce, aby si sedli v sexu, fungovala chemie.
Ale je smutné, když některé ženy byly k Tobě netaktní ![]()
@Doctus píše:
@káťa
Jen tak pro informaci, dle Kraťomírových informací měří zhruba 14 cm, což je průměrná délka. Tedy jaksi nechápu tvůj výrok o tok, že je celkem malej. A kdo se chce podívat, tak je to na ulozto.
No, myslím že ted před obědem nebudu hledat fotky Kráti na uložto, ale děkuji za inf. ![]()
@káťa
když pominu, že prsa nemají na kvalitu sexu ani zdaleka takovou důležitost, jako právě penis, tak každý prsa se přece dají zvětšit, což penis nikoli a i to je právě na tom ta hodně frustrující skutečnost
a navíc je spousta chlapů, kterým se z různých důvodů líbí u ženských hodně malý nebo téměř žádný prsa — znám jich několik, který jsou při pohledu na takový prsa úplně hotový,, ale že by se naopak nějaký babě hodně líbil malej p. to dost pochybuju
takže to je docela nesrovnatelný i když komplex z malých prsou nebo penisu může být podobný, pro život je to úplně jiný problém
@Tigy99
Nehroť to, 14 cm je průměrná délka s celkem hojným zastoupením. Káťa nepatří k žádným puritánkám, které by vyznávaly monogamní vztah. Pokud žena střídá partnery jako ponožky, tak to znamená, že žádný s ní nevydrží.
Já mám Kráťovou fotku ještě někde v SZ, jako žádný obr to není, fakt je, co si budeme nalhávat, celkem malej, ale zase na věšení a takovou aféru, co z toho dělá Kráta, to taky není.
Alespoň už změnil působiště…