Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 píše:
takže jste byli taková veselá dvojka…
píšu, o velmi vzácných situacích, tak 3× 4× za manželství
@Sonarka píše:
Přesně tak, je to hlavně o té chemii..k čemu mi bude velký pero, když mě ten chlap nebude přitahovatNaopak bych měla s tím větším asi docela problém, jsem dost citlivá a u menšího penisu vidím jen samá pozitiva, protože se vejde zkrátka všude a jeho majitel nemusí být tak opatrný
tohle se mi líbí
měl jsem totiž pocit, že přitahovat může jen chlap s 22/6 + ![]()
otázka ovšem je, jestli menším není myšleno 19/5 ![]()
jinak to, že se menší vejde všude je myslím opravdu nejen docela dobrý, ale i praktický
![]()
@Tigy99 píše:
tohle se mi líbíměl jsem totiž pocit, že přitahovat může jen chlap s 22/6 +
otázka ovšem je, jestli menším není myšleno 19/5jinak to, že se menší vejde všude je myslím opravdu nejen docela dobrý, ale i praktický
![]()
Tak proc furt ozivujes diskuzi? ![]()
@káťa píše:
Tak nevím co je na uložto, ale to, co mi poslal Kráťa, nemá podle mě 14 cm ani náhodou, o šířce ani nemluvě. A to je na těch fotkách vidět, jak to šponoval a stlačoval, aby vypadal opticky větší.
nikdy jsem si nemyslel, že budu koukat, byť na fotce, na penis někoho jinýho
, ale když už to tu je - podle mně by to musel hódně stlačit až na stydkou kost, aby došel až ke 14 cm, spíš tak max. 13 to vypadá - tzn. normálně viditelná část něco kolem 11 a ta šířka dole tak max. 3,5 spíš 3
už docela chápu, že je na tom psychycky, tak jak je, i když Ty si nakonec psala, že až na takovou katastrofu co on vyvádí to neni,, tak nevím co by si mu na to do očí, kdyby si musela, řekla
![]()
@Tigy99 píše:
nikdy jsem si nemyslel, že budu koukat, byť na fotce, na penis někoho jinýho, ale když už to tu je - podle mně by to musel hódně stlačit až na stydkou kost, aby došel až ke 14 cm, spíš tak max. 13 to vypadá - tzn. normálně viditelná část něco kolem 11 a ta šířka dole tak max. 3,5 spíš 3už docela chápu, že je na tom psychycky, tak jak je, i když Ty si nakonec psala, že až na takovou katastrofu co on vyvádí to neni,, tak nevím co by si mu na to do očí, kdyby si musela, řekla
![]()
jako kdyby to byl můj potencionální partner??? Neřekla bych mu na to nic, jsem taktní ![]()
A kdyby se mi jen zeptal a chtěl vědět pravdu na rovinu, tak mu řekla, že rozhodně žádný obr není, že je dle mého názoru a toho, co jsem viděla, podprůměr, ale zase taková trága, aby kvůli tomu musel tak zblbnout, jak se mu to stalo, to není. Prostě nikdo nejsme dokonalý. Také mám své fyzické nedostatky a musím s nimi žít a také nebudu doživotně z vlastního popudu jeptiškou…
@káťa
byla by si s ním, kdyby byl jinak „normální“ a líbil se Ti a v ostatních věcech vyhovoval?? na rovinu
@Tigy99 píše:
@káťa
byla by si s ním, kdyby byl jinak „normální“ a líbil se Ti a v ostatních věcech vyhovoval?? na rovinu
Já nevím. Měla jsem jednoho partnera a ten měl podobný rozměr, možná ještě menší. A nerozešla jsem se s ním kvůli tomu. Rozešli jsme se ale časem kvůli jeho žárlivosti, majetnictví, urážlivosti atd., což s tím možná tak trochu souviselo.
Asi, kdyby se mi jevil jinak ideální, bych se s ním nerozešla, ale záleželo by na tom, jak by ten sex vypadal, zda by mě bavil atd. takže odpověď je ano, byla bych s ním, neukončovala bych kvůli tomu vztah, ale kdoví, jestli by nás to časem přece jen nedohnalo…
@Tigy99 píše:
@káťa
Můžu odpovedět já?
@Tigy99 píše:
nikdy jsem si nemyslel, že budu koukat, byť na fotce, na penis někoho jinýho, ale když už to tu je - podle mně by to musel hódně stlačit až na stydkou kost, aby došel až ke 14 cm, spíš tak max. 13 to vypadá - tzn. normálně viditelná část něco kolem 11 a ta šířka dole tak max. 3,5 spíš 3už docela chápu, že je na tom psychycky, tak jak je, i když Ty si nakonec psala, že až na takovou katastrofu co on vyvádí to neni,, tak nevím co by si mu na to do očí, kdyby si musela, řekla
![]()
A pak že jenom baby mají špatný odhad vzdáleností. To jám mám odhad s laserovou přesností? Otázka do diskuse… Víte, co znamená zkratka laser? Kdo to ví, odpoví… ![]()
P. S. BPEL je ta plně insertabilní část pyje. ![]()
@Tigy99 píše:
tohle se mi líbíměl jsem totiž pocit, že přitahovat může jen chlap s 22/6 +
otázka ovšem je, jestli menším není myšleno 19/5jinak to, že se menší vejde všude je myslím opravdu nejen docela dobrý, ale i praktický
![]()
19/5 určitě není menší
Bývalý přítel má 17cm a jak jsem psala, i to bylo na mě až moc..můj ideál vlastní můj milenec, ale kolik přesně měří, netuším..ale má to vážně spoustu výhod, zvlášť pokud má někdo rád drsnější sex či anální sex
To si vážně s nějakou kládou neumím představit ![]()
Většinou chlap s menším/malým má tak moc zakódováno, že si připadá méněcenný, nedokonalý, že i ta, co se snaží to má marný. Má období, kdy se vrací do minulosti a hnipe se zbytečne v bolístkách. Takže středobodem jeho světa je jakákoliv zmínka o velikosti, tato diskuze je toho důkazem.
Takže vy jste ti, kdo to potřebuje furt řešit dokola a kdo na to upozorňuje. Chyba není v kalhotách, ale v hlavě.
Než hledat kompaktibilní, je lepší hrabat se v minulosti a v ubližení. Takže velikost v kalhotách není prioritou, důležité je, jak to máte v sobě srovnané.