Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106346
26.12.15 22:18
@free333 píše:
takže jste byli taková veselá dvojka… ;)

píšu, o velmi vzácných situacích, tak 3× 4× za manželství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
27.12.15 11:21
@Sonarka píše:
Přesně tak, je to hlavně o té chemii..k čemu mi bude velký pero, když mě ten chlap nebude přitahovat :D Naopak bych měla s tím větším asi docela problém, jsem dost citlivá a u menšího penisu vidím jen samá pozitiva, protože se vejde zkrátka všude a jeho majitel nemusí být tak opatrný :)

tohle se mi líbí :D měl jsem totiž pocit, že přitahovat může jen chlap s 22/6 + :roll:
otázka ovšem je, jestli menším není myšleno 19/5 :mrgreen:

jinak to, že se menší vejde všude je myslím opravdu nejen docela dobrý, ale i praktický :oops: :D

• Citovat
  • Upravit
16775
27.12.15 11:24
@Tigy99 píše:
tohle se mi líbí :D měl jsem totiž pocit, že přitahovat může jen chlap s 22/6 + :roll:
otázka ovšem je, jestli menším není myšleno 19/5 :mrgreen:jinak to, že se menší vejde všude je myslím opravdu nejen docela dobrý, ale i praktický :oops: :D

Tak proc furt ozivujes diskuzi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
27.12.15 11:33
@káťa píše:
Tak nevím co je na uložto, ale to, co mi poslal Kráťa, nemá podle mě 14 cm ani náhodou, o šířce ani nemluvě. A to je na těch fotkách vidět, jak to šponoval a stlačoval, aby vypadal opticky větší. :nevim:

nikdy jsem si nemyslel, že budu koukat, byť na fotce, na penis někoho jinýho :lol:, ale když už to tu je - podle mně by to musel hódně stlačit až na stydkou kost, aby došel až ke 14 cm, spíš tak max. 13 to vypadá - tzn. normálně viditelná část něco kolem 11 a ta šířka dole tak max. 3,5 spíš 3

už docela chápu, že je na tom psychycky, tak jak je, i když Ty si nakonec psala, že až na takovou katastrofu co on vyvádí to neni,, tak nevím co by si mu na to do očí, kdyby si musela, řekla :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tigy99
27.12.15 11:35

@misi11

• Citovat
  • Upravit
káťa
27.12.15 11:38
@Tigy99 píše:
nikdy jsem si nemyslel, že budu koukat, byť na fotce, na penis někoho jinýho :lol:, ale když už to tu je - podle mně by to musel hódně stlačit až na stydkou kost, aby došel až ke 14 cm, spíš tak max. 13 to vypadá - tzn. normálně viditelná část něco kolem 11 a ta šířka dole tak max. 3,5 spíš 3už docela chápu, že je na tom psychycky, tak jak je, i když Ty si nakonec psala, že až na takovou katastrofu co on vyvádí to neni,, tak nevím co by si mu na to do očí, kdyby si musela, řekla :nevim: :nevim:

jako kdyby to byl můj potencionální partner??? Neřekla bych mu na to nic, jsem taktní ;)
A kdyby se mi jen zeptal a chtěl vědět pravdu na rovinu, tak mu řekla, že rozhodně žádný obr není, že je dle mého názoru a toho, co jsem viděla, podprůměr, ale zase taková trága, aby kvůli tomu musel tak zblbnout, jak se mu to stalo, to není. Prostě nikdo nejsme dokonalý. Také mám své fyzické nedostatky a musím s nimi žít a také nebudu doživotně z vlastního popudu jeptiškou…

• Citovat
  • Upravit
16775
27.12.15 11:41
@Tigy99 píše:
@misi11
?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
27.12.15 11:43

@káťa
byla by si s ním, kdyby byl jinak „normální“ a líbil se Ti a v ostatních věcech vyhovoval?? na rovinu

• Citovat
  • Upravit
káťa
27.12.15 11:51
@Tigy99 píše:
@káťa
byla by si s ním, kdyby byl jinak „normální“ a líbil se Ti a v ostatních věcech vyhovoval?? na rovinu

Já nevím. Měla jsem jednoho partnera a ten měl podobný rozměr, možná ještě menší. A nerozešla jsem se s ním kvůli tomu. Rozešli jsme se ale časem kvůli jeho žárlivosti, majetnictví, urážlivosti atd., což s tím možná tak trochu souviselo.
Asi, kdyby se mi jevil jinak ideální, bych se s ním nerozešla, ale záleželo by na tom, jak by ten sex vypadal, zda by mě bavil atd. takže odpověď je ano, byla bych s ním, neukončovala bych kvůli tomu vztah, ale kdoví, jestli by nás to časem přece jen nedohnalo…

• Citovat
  • Upravit
16775
27.12.15 11:53
@Tigy99 píše:
@káťa
byla by si s ním, kdyby byl jinak „normální“ a líbil se Ti a v ostatních věcech vyhovoval?? na rovinu

Můžu odpovedět já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
27.12.15 11:57

@káťa
děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
káťa
27.12.15 11:59
@Tigy99 píše:
@káťa
děkuji za odpověď

nz, jak jde jinak život??? co vztah???

• Citovat
  • Upravit
9742
27.12.15 12:00
@Tigy99 píše:
nikdy jsem si nemyslel, že budu koukat, byť na fotce, na penis někoho jinýho :lol:, ale když už to tu je - podle mně by to musel hódně stlačit až na stydkou kost, aby došel až ke 14 cm, spíš tak max. 13 to vypadá - tzn. normálně viditelná část něco kolem 11 a ta šířka dole tak max. 3,5 spíš 3už docela chápu, že je na tom psychycky, tak jak je, i když Ty si nakonec psala, že až na takovou katastrofu co on vyvádí to neni,, tak nevím co by si mu na to do očí, kdyby si musela, řekla :nevim: :nevim:

A pak že jenom baby mají špatný odhad vzdáleností. To jám mám odhad s laserovou přesností? Otázka do diskuse… Víte, co znamená zkratka laser? Kdo to ví, odpoví… :*

P. S. BPEL je ta plně insertabilní část pyje. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
27.12.15 12:04
@Tigy99 píše:
otázka ovšem je, jestli menším není myšleno 19/5 :mrgreen:jinak to, že se menší vejde všude je myslím opravdu nejen docela dobrý, ale i praktický :oops: :D

19/5 určitě není menší :D Bývalý přítel má 17cm a jak jsem psala, i to bylo na mě až moc..můj ideál vlastní můj milenec, ale kolik přesně měří, netuším..ale má to vážně spoustu výhod, zvlášť pokud má někdo rád drsnější sex či anální sex :) To si vážně s nějakou kládou neumím představit :D

• Citovat
  • Upravit
16775
27.12.15 12:05

Většinou chlap s menším/malým má tak moc zakódováno, že si připadá méněcenný, nedokonalý, že i ta, co se snaží to má marný. Má období, kdy se vrací do minulosti a hnipe se zbytečne v bolístkách. Takže středobodem jeho světa je jakákoliv zmínka o velikosti, tato diskuze je toho důkazem.
Takže vy jste ti, kdo to potřebuje furt řešit dokola a kdo na to upozorňuje. Chyba není v kalhotách, ale v hlavě.
Než hledat kompaktibilní, je lepší hrabat se v minulosti a v ubližení. Takže velikost v kalhotách není prioritou, důležité je, jak to máte v sobě srovnané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová