Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pokopik píše:
@Venetia stimulating bych si nebyl, tak jist. To ze chlapy si nestezujou nemusi znamenat, ze jsou plne spokojeni. Chlapy o tomhle mlci a proc asi, ze jo? Myslim, ze by to zena neunesla. A to zensky ego to je masakr!
no tak asi to poznas, jestli maji nejaky dlouhodobejsi zajem… jinak by to taky ukoncili ne? Obcas spise zaznela pochvala, ale to muze byt jen taktika
@Jabadabadu píše:
No jo, te se nesmíš hned zkraje bezhlavě zamilovat.
ja se zamilovavam az potom… ne, ze by to bylo v necem lepsi
@mvm píše:
Neříkal jsem malýho, ale menšího - myslel jsem, že je v tom trochu rozdíl. Prostě většina z vás máte nějakým způsobem daný minimum, pod který to nejde a řekl bych, že těch 13 je už velmi na hraně. Jak už jsem psal na podobných rozměrech „jede“ celá Asie, ale tady je všeobecné minění prostě větší. Nezbývá než to tak brát.
oni taky asiatky jsou uzsi… proto jsou tak oblibene
@mvm píše:@káťa píše:
Hele, na délce tolik nezáleží, spíše na šířce.
Já jsem tedy za svůj sex. život zažila 2 muže s výrazně menší velikostí (šířkou), o kterých jsem věděla hned, že to na vztah nebude.Omlouvám se za podpásovou otázku, o cca jaké rozměry se tehdy u obou jednalo?Já jsem jim je ale neměřila, takže ti nepovím. Ale byli výrazně menší a hlavně užší než ti, co jsem měla předtím.
Mně (a většině žen) je jedno, kolik přesně partnerovi měří, na tom stavějí a řeší to hlavně muži. Prostě chlap i jeho penis, potažmo sex, mi musí vyhovovat jako celek.
@Venetia píše:
no tak asi to poznas, jestli maji nejaky dlouhodobejsi zajem… jinak by to taky ukoncili ne? Obcas spise zaznela pochvala, ale to muze byt jen taktika
Ne neukonci, nebot chlap zdaleka neni zena. Chlap nemusi mit mokre orgasmy a porad byt nadrzeny z uzke vaginy a porad aby mu teklo z penisu vis?
@pokopik píše:
Ne neukonci, nebot chlap zdaleka neni zena. Chlap nemusi mit mokre orgasmy a porad byt nadrzeny z uzke vaginy a porad aby mu teklo z penisu vis?
Z tebe ten mindrák úplně cáká chlape…chápu, že tě manželka ponížila, i když sis na to naběhl sám, ale buď chlap, najdi si jinou a nechrl síru na všechny ženský kolem. To ti nepomůže ![]()
@pokopik píše:
ne, to nevim
A co potrebuje chlap, at jsem poucena?
@káťa píše:
Já jsem jim je ale neměřila, takže ti nepovím. Ale byli výrazně menší a hlavně užší než ti, co jsem měla předtím.
Mně (a většině žen) je jedno, kolik přesně partnerovi měří, na tom stavějí a řeší to hlavně muži. Prostě chlap i jeho penis, potažmo sex, mi musí vyhovovat jako celek.
Ono to snad ani neni třeba, aby oba dotyční byli přesně změřeni. Z toho co si zde napsala, že nejlepší je zlatý střed nebo lehký nadprůměr - ale zároveň že 13/4 cm ještě není tragédie se dá tedy odvodit, že dotyční se podle Tebe mohli pohybovat cca kolem 11/3 cm nedej bože ještě míň - to už si snad ani nelze představit, jak těžce se jim s tim asi v tom českém ženském, k této věci silně netolerantním, prostředí žije.
@Venetia píše:
já třeba beru jako průměr 15…co je víc je už pro mne nadprůměr… a nejlepší zkušenost mám s cca 18 odhadem
Takže klasika větší je lepší, jen by mě zajímalo /píšu teď odlehčeně/ to Vás ženský u těch větších, při jistém druhu
u mužů velmi oblíbeném sexu nebolí „panty“?
U mě to asi nehrozilo, tak jsem se s tím nesetkal, ale teď mě to tak nějak napadlo. ![]()
@mvm píše:
Ono to snad ani neni třeba, aby oba dotyční byli přesně změřeni. Z toho co si zde napsala, že nejlepší je zlatý střed nebo lehký nadprůměr - ale zároveň že 13/4 cm ještě není tragédie se dá tedy odvodit, že dotyční se podle Tebe mohli pohybovat cca kolem 11/3 cm nedej bože ještě míň - to už si snad ani nelze představit, jak těžce se jim s tim asi v tom českém ženském, k této věci silně netolerantním, prostředí žije.
Paradoxně jedním z těch tenkých byl ženatý chlap, který hýřil sebevědomím a dobrou náladou a dle jeho tvrzení bych rozhodně nebyla jeho první milenkou při manželství. Já tehdy byla po rozchodu, smutná a bolavá, on se mě snažil rozptýlit, sbalit a tak jsem si říkala, že si alespoň užiju, nebyly v tom city. Myslím si, že tohohle týpka vůbec nenapadlo, že jsem z toho vycouvala kvůli nevyhovujícímu sexu. Úplně jsem si pak v duchu říkala, jak je zvláštní, že člověk s tímto rozměrem je v podstatě kurevník.
@káťa
třeba jen stále hledal nějakou menší, protože byl doma jen do počtu např. ![]()
@mvm píše:
@káťa
třeba jen stále hledal nějakou menší, protože byl doma jen do počtu např.
Tak to nevím, se mnou k tomu zjištění ani nedošel, protože já jsem ho po osahání jen udělala rukou a ze zbytku se vyvlíkla. Do té doby jsem nic podobného nezažila, všichni byli +- podobných rozměrů.
Bylo to ale před cca 15lety. Potom jsem podobně malý rozměr zažila ještě jednou, o pár let později.
@káťa píše:
Paradoxně jedním z těch tenkých byl ženatý chlap, který hýřil sebevědomím a dobrou náladou a dle jeho tvrzení bych rozhodně nebyla jeho první milenkou při manželství. Já tehdy byla po rozchodu, smutná a bolavá, on se mě snažil rozptýlit, sbalit a tak jsem si říkala, že si alespoň užiju, nebyly v tom city. Myslím si, že tohohle týpka vůbec nenapadlo, že jsem z toho vycouvala kvůli nevyhovujícímu sexu. Úplně jsem si pak v duchu říkala, jak je zvláštní, že člověk s tímto rozměrem je v podstatě kurevník.
No to se asi nevylučuje, musel si asi něco dokazovat.
@káťa
A třeba mu to tak v dané chvíli i stačilo, možná si ho ta jeho vzala za muže a věděla do čeho jde a peklo mu začlo doma až později a tak si užívá aspoň takhle - rozhodně těžko říct a těžko soudit, když nevíš, co už si asi taky nejspíš od ženských v minulosti vyslechl
@mvm píše:
@káťa
A třeba mu to tak v dané chvíli i stačilo, možná si ho ta jeho vzala za muže a věděla do čeho jde a peklo mu začlo doma až později a tak si užívá aspoň takhle - rozhodně těžko říct a těžko soudit, když nevíš, co už si asi taky nejspíš od ženských v minulosti vyslechl
Je to možné, to nevím. Já k němu nic necítila, tak mi to bylo fuk. ![]()
Nechápu ale, jak nějaká ženská může chlapovi říct, že ho má malýho, nebo se mu dokonce smát či to někde pobaveně vyprávět, to musejí být fakt dementky… ![]()
Ale jak už jsem ti psala, 13 cm není žádná kláda, to si nebudeme nalhávat, ale pokud bych k chlapovi něco cítila a byl to jinak super člověk, nebyl by to u mě důvod k rozchodu.