Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pokopik
12.9.14 13:02
:)
  • Citovat
  • Upravit
mvm
223
12.9.14 15:44

Tak koukám, že se má půvobní debata ohledně menší délky penisu, tady hlavně díky „pokopíkovi“ odebrala trošku jiným směrem. Taky nevím o jiném, než klasickém mužském mokrém orgasmu - ale to je jedno. Spíš sem chtěl jen říct, že po cca týdnu co se tady probíralo mnou zmíněné téma na délku 13 cm, musím bohužel konstatovat, že moc povzbudivých reakcí od žen se tady teda neobjevilo / v podstatě jen jedna žena projevila velmi tolerantní názor a ještě taky „Káťa“ psala celkem povzbudivě i když i ona by se ve finále myslím taky dost rozmýšlela / :(
Takže nezbývá než konstatovat, že ač se „doctus“ tady teď i před časem snažil sebe víc, tak jím udávaná čísla prostě český ženský odmítaj. Nečekal jsem žádné zázraky, ale taky se přiznám, že jsem doufal v alespoň v jednu ryze povzbudivou a příjemnou reakci, buď tady na skle nebo formou soukromé zprávy - ale bohužel nic. A tak nelze než konstatovat, že ženy o nás podobné „menší“ muže prostě nestojí a ten dříve zmiňovaný dotazník, na který jsem původně reagoval, to to myslím jen a pouze potvrdí. Jediné co nám podle slov napsaných zde tedy asi zbývá, je odstěhovat se do nejlépe východní Asie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
12.9.14 15:52

@mvm
Klidně nechť má čísla (rozumějte mou osobou uvedená) odmítají, mohou je odmítnout i 1000×, na pravdě to nic nemění. Tak hlavu vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.9.14 16:05
@mvm píše:
Tak koukám, že se má půvobní debata ohledně menší délky penisu, tady hlavně díky „pokopíkovi“ odebrala trošku jiným směrem. Taky nevím o jiném, než klasickém mužském mokrém orgasmu - ale to je jedno. Spíš sem chtěl jen říct, že po cca týdnu co se tady probíralo mnou zmíněné téma na délku 13 cm, musím bohužel konstatovat, že moc povzbudivých reakcí od žen se tady teda neobjevilo / v podstatě jen jedna žena projevila velmi tolerantní názor a ještě taky „Káťa“ psala celkem povzbudivě i když i ona by se ve finále myslím taky dost rozmýšlela / :(
Takže nezbývá než konstatovat, že ač se „doctus“ tady teď i před časem snažil sebe víc, tak jím udávaná čísla prostě český ženský odmítaj. Nečekal jsem žádné zázraky, ale taky se přiznám, že jsem doufal v alespoň v jednu ryze povzbudivou a příjemnou reakci, buď tady na skle nebo formou soukromé zprávy - ale bohužel nic. A tak nelze než konstatovat, že ženy o nás podobné „menší“ muže prostě nestojí a ten dříve zmiňovaný dotazník, na který jsem původně reagoval, to to myslím jen a pouze potvrdí. Jediné co nám podle slov napsaných zde tedy asi zbývá, je odstěhovat se do nejlépe východní Asie :lol:

Tak kdyz ma pulka z nich 20kg nadvahu, tak potrebuji delsi nadobicko, aby se do nich clovek vubec dostal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
12.9.14 16:14
@EhmEhm píše:
Tak kdyz ma pulka z nich 20kg nadvahu, tak potrebuji delsi nadobicko, aby se do nich clovek vubec dostal :mrgreen:

Koukám, že se zase ozval nějaký zhrzený kraťas… :mrgreen:

Na většině chlapů, kteří mají ho mají menšího než ostatní není hrozné to, že ho mají menšího, to by ženská, která by je měla ráda, v pohodě dala a i by jí vzrušovali, ale nejhorší je ta zapšklost, ublíženost, zlost a sršení síry na všechny okolo - to spolehlivě odradí každou…

• Citovat
  • Upravit
mvm
223
12.9.14 16:16

@Doctus
„rozumějte mou osobou uvedená“ :D hezká poznámka, takže i Vy jste logicky rád, že se Vás to netýká - tím spíš znova děkuji za přístup k této věci.
Snad jednou příjde den, kdy nějaký alchymista uvaří zázračný „lektvar“ po jehož vypítí mužům, bez vedlejších negativních účinků, penis přiroste o délku úměrnou množství vypité uvedené medicíny. Ze zmiňovaného vynálezce se brzo stane nejbohatší člověk ve vesmíru a po světě budou chodit pouze muži s velikostí nejméně 35/8 a v tomto okamžiku nastane všemi ženami očekávaný pozemský ráj :mrgreen: :jazyk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
12.9.14 16:17
@káťa píše:
Koukám, že se zase ozval nějaký zhrzený kraťas… :mrgreen:Na většině chlapů, kteří mají ho mají menšího než ostatní není hrozné to, že ho mají menšího, to by ženská, která by je měla ráda, v pohodě dala a i by jí vzrušovali, ale nejhorší je ta zapšklost, ublíženost, zlost a sršení síry na všechny okolo - to spolehlivě odradí každou…

Ja jen jen branim kolegu… :palec: :mrgreen: Pokud mas zajem proverit meho kratase tak muzes, ale nehazej tu silacky slova, kdyz nevis o CEM hovoris ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
12.9.14 16:18
@EhmEhm píše:
Ja jen jen branim kolegu… :palec: :mrgreen: Pokud mas zajem proverit meho kratase tak muzes, ale nehazej tu silacky slova, kdyz nevis o CEM hovoris ;)

To nejsou silácký slova, to je fakt, že ta ublíženost a zapšklost a nesnášenlivost je to, co ty ženské odrazuje nejvíc, nikoli 2 cm nahoru či dolu.

Toho tvýho opravdu zájem prověřovat nemám, ale díky za nabídku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
314
12.9.14 16:21
@káťa píše:
To nejsou silácký slova, to je fakt, že ta ublíženost a zapšklost a nesnášenlivost je to, co ty ženské odrazuje nejvíc, nikoli 2 cm nahoru či dolu.Toho tvýho opravdu zájem prověřovat nemám, ale díky za nabídku :mrgreen:

To nechapu :nevim: Jsem ublizeny, zapskly a nesnasenlivy, ze branim kolegu? Tzn. ze nezalezi jen na delce, ale hlavne na sirce a taky na „dostupnosti“ a paramterech klina :mrgreen:

Btw. tys me nazvala kratasem, tak co couvas :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
12.9.14 16:32
@EhmEhm píše:
To nechapu :nevim: Jsem ublizeny, zapskly a nesnasenlivy, ze branim kolegu? Tzn. ze nezalezi jen na delce, ale hlavne na sirce a taky na „dostupnosti“ a paramterech klina :mrgreen:Btw. tys me nazvala kratasem, tak co couvas :potlesk:

tak mi ho pošli do SZ, když jinak nedáš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mvm
223
12.9.14 16:41

@EhmEhm
děkuji za zastání a gratuluji k nabídce, kterou si obdržel :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
12.9.14 16:50
@mvm píše:
@EhmEhm
děkuji za zastání a gratuluji k nabídce, kterou si obdržel :D :potlesk:

Nemáš k čemu, nic se nekonalo :mrgreen:

Mvm, těch 13 je myslím fakt ještě celkem normál pinďa. Prosimtě, kolik jsi měl ženskejch??? A to byly všehcny tvoje zkušenosti tak špatný???

• Citovat
  • Upravit
314
12.9.14 16:54
@káťa píše:
Nemáš k čemu, nic se nekonalo :mrgreen:

Sis posramotila povest, co? Se nestyd :mrgreen: a utri slinu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
12.9.14 16:57

@mvm
Těmi slovy jsem jenom odrazil některé potenciální diskutující, kteří by mě napadli za to, že když mám stejný rozměr, tak jej budu chválit. Nic jsem nepsal o tom, jak jsem na tom já. Mohu na tom být hůře, stejně nebo lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
12.9.14 16:58
@EhmEhm píše:
Sis posramotila povest, co? Se nestyd :mrgreen: a utri slinu :mrgreen: :mrgreen:

nějak nechápu, o co ti jde, ale to je fuk :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová