Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9741
13.9.14 08:56

@pokopik
A měřil jste vždy délku od kosti? Když muž zhubne, bone-pressed délka se nezmění, non-bone-pressed však ano. Exogenní donory oxidu dusnatého jen posílí erekci, která dříve nemusela být 100%. Testosteron s délkou nic nenadělá, jen ovlivní libido a sílu erekce (do určité míry).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
13.9.14 09:40
@pokopik píše:
V mem pripade to tak bylo, pred rokem to bylo 15cm ale nekdy 17cm dnes je to 18cm ale nekdy 19cm, jo kdyz vezmu Viagru tak jsem nameril i 20 cm, tak ze si myslim, ze testoteron ma urcity vliv.

Jake levy na hlavu uzivas? MOZNA BYCH UVAZOVAL O ZMENE :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokopik
13.9.14 10:48
@Doctus píše:
@pokopik
A měřil jste vždy délku od kosti? Když muž zhubne, bone-pressed délka se nezmění, non-bone-pressed však ano. Exogenní donory oxidu dusnatého jen posílí erekci, která dříve nemusela být 100%. Testosteron s délkou nic nenadělá, jen ovlivní libido a sílu erekce (do určité míry).

Myslim, ze si porad nerozumíme. Ja v 15letech mel 17cm v 16letech jsem mel o 15kilo vice. Je mi jasny, ze moje hladina testoteronu se snizila. V 16letech muj penis meril 15cm az 41roku kdy jsem zhubl, zmenil jidelnicek a zacal cvicit. Dnes je to 18-19cm. Je mi jasny, ze vetsina zivota jsem zil s mensi hladinou testoteronu a zaroven ne 100%erekci, aniz bych neco tusil. V mem pripade to byla nadvaha a pravdepodobne koureni, ale u jinych libi to muze byt neco jineho.

• Citovat
  • Upravit
106248
13.9.14 12:27
@mvm píše:
ta zmiňovaná velikost už byla samozřejmě nadsázka :lol: a že by většina žen měla raději orál, tak to teda nevím -takhle jednoznačně to čtu až teď od Vás :nevim:

Já se také dozvěděla, až s podobných diskuzí na netu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
13.9.14 13:30

@pokopik
Hele, píšeš nesmysly, nikomu nevyroste a zezešíří se tím, že zhubne a přestane kouřit.
Ano, při lepší životosprávě může být lepší erekce, ale to je něco jiného.

Můj exmanžel naopř. kolísal s váhou +- 20 kg a opravdu ho neměl pokaždý jinýho :mrgreen: I když je jasný, že když je chlap hodně obézní, tak to kvůli tukovým polštářům okolo vypadá opticky menší a může se do nich víc zabořit, ale fakt není o 5 cm kratší a užší :lol:

• Citovat
  • Upravit
pokopik
13.9.14 15:27
@káťa píše:
@pokopik
Hele, píšeš nesmysly, nikomu nevyroste a zezešíří se tím, že zhubne a přestane kouřit.
Ano, při lepší životosprávě může být lepší erekce, ale to je něco jiného.Můj exmanžel naopř. kolísal s váhou +- 20 kg a opravdu ho neměl pokaždý jinýho :mrgreen: I když je jasný, že když je chlap hodně obézní, tak to kvůli tukovým polštářům okolo vypadá opticky menší a může se do nich víc zabořit, ale fakt není o 5 cm kratší a užší :lol:

Ja
Holt kazdy je jiny!

• Citovat
  • Upravit
pokopik
13.9.14 15:45

Hladina testosteronu závisí na pohlaví, věku, stravování a také na genetických dispozicích. Důležité není jen množství testosteronu v těle, obrovskou roli hraje i jeho aktivita.

Aktivita testosteronu je úměrná počtu míst (receptorů), kam se tento hormon může navázat. Navázáním na tyto receptory se testosteron dostává dovnitř svalových buněk a stimuluje jejich růst (tedy růst svalové hmoty). Počet receptorů pro testosteron stoupá s růstem svalové hmoty, s kondicí, dále například s obsahem vhodných proteinů ve stravě. Množství receptorů se snižuje s věkem, kvůli kouření, pití nadměrného množství alkoholů, a kvůli konzumaci nasycených tuků- Snížené množství receptorů z jakéhokoli důvodu znamená nižší aktivitu testosteronu- Tedy jeho menší vliv na organismus.

• Citovat
  • Upravit
pokopik
13.9.14 16:53
  • Citovat
  • Upravit
pokopik
13.9.14 16:57

Myslim, ze nezalezi jen na testoteronu, ale je tu důležitá celková hormonální balance. Pokud se sniží hormon zvany prolactin stane se stebe sex monstrum

• Citovat
  • Upravit
9741
13.9.14 19:04

@pokopik
Prolaktin brzdí sekreci gonadoliberinu v hypothalamu, a tak působí jako autokrinní antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
14.9.14 03:22
@Doctus píše:
@pokopik
A měřil jste vždy délku od kosti? Když muž zhubne, bone-pressed délka se nezmění, non-bone-pressed však ano.

Když tuto metodu měření /bone-pressed/ vždy uvádíte jako směrodatnou /je pravda, že asi těžko lze vymyslet lepší /,chci se zeptat, byla někdy provedena v ČR? Nikde jsem to nenašel. Myslím, že když už muži k měření přistoupí, tak spíše logicky volí /NON-bone-pressed/,takže při /bone-pressed/ by na tom měla být většina ještě trochu líp, včetně mě místo 13 tak vychází 14,5 :) :potlesk:
To je ale guláš v tom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
14.9.14 07:55

Ježiši, chlapi, to jste fakt tak fanatičtí neustálým přeměřováním svých penisů ze všech úhlů a všemi možnými způsoby???
Brrrr…
Kdyby jste se raději místo toho věnovali svým koníčkům a nežrali to tolik, byli by jste pro ženy mnohem přitažlivější… ;)

• Citovat
  • Upravit
9741
14.9.14 07:56

@mvm
V ČR nikdy nebylo nic provedeno. Jediná správná metodika měření spočívá v odečtení hodnoty jinou osobou, kdy je eliminována chyba majitele. U NBP je totiž někdy velký problém, kde přesně začátek měřidla umístit. U BP je začátek jasný. Pokud máte 14,5 BP, tak jste krásný průměr, příp. mírný nadprůměr.

P. S. Píšete v zajímavý čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
15.9.14 11:41

@Doctus
pokud v ČR nikdy nebylo nic oficiálně měřeno, tak nemůžete 8.9.2014 zde uvádět, že v ČR je průměrná délka 13-14 cm metodou Bone-Press. Údaje samotných českých mužů /i žen/ vychází pravděpodobněji z metody Non B-P - měřím co vidím - než z metody Bone-Press. Je pravděpodobné že většina mužů si „něco“ přidá, to by ale mělo být cca kompenzováno plusovým rozdílem metody Bone-Press oproti Non Bone-Press takže výsledky při obou metodách +- stejné. Proto spíše věřím nejčastěji uváděným cca 15,5 cm průměrné délky a „svá čísla“ za krásný průměr, neřku-li mírný nadprůměr určitě nepovažuji. Je možné, že metodou B-P je to celosvětově skutečně 12,55 a v USA 1996 12,89.Mě ale prakticky celý sex. život opakovaně přesvědčil, že pro většinu českých ženy je rozměr podobný mému mírně řečeno nic moc a na základě těchto zkušeností jsem zde tuto debatu vedl, přestože ani milion vět na toto téma napsaných s tím bohužel samozřejmě nic neudělá. Jinak děkuji za Vaše slova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
15.9.14 12:00
@káťa píše:
Ježiši, chlapi, to jste fakt tak fanatičtí neustálým přeměřováním svých penisů ze všech úhlů a všemi možnými způsoby???
Brrrr…
Kdyby jste se raději místo toho věnovali svým koníčkům a nežrali to tolik, byli by jste pro ženy mnohem přitažlivější… ;)

Když už jsme u těch koníčků, pro velkou část mužů je to např. fotbal, hokej příp. jiný kolektivní sport. A věřte nebo ne - už jsem to četl na různých diskusích několikrát spousta méně obdařených, byť třeba na sport velmi nadaných mužů, se na ten sport raději v dospívání vykašle, než v šatnách a sprchách poslouchat pořád dokola ty blbý kecy…tak se dáte radši na např. šachy :|
Jinak škoda, že takových žen, jako si Ty není více :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová