Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
19.9.14 01:41
@pokopik píše:
Jednou na podobne diskuzi jsem nasel tohle "Mam pritele jeho penis meri 13cm jsem s nim plne spokojena po vsech strankach. ALE NEKDY SI RIKAM, JAKE BY TO BYLO KDYBY BYL O 2CM VETSI ". To ale nema proste chybu.

hmm to je uvaha, jake by to asi bylo mit 27cm kam to asi tak dat? :lol: a nebo zas treba mit jen 10cm to se krasne skreje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
19.9.14 16:15
@Freudstein píše:

A kdybych mel treba to takhle?
„Teda taky sem zažila pidi pindu, chlap namakanej krásnej a když se svlíknul, tak sem se musela otočit a smát, chudák byl velkej asi jako palec“

Asi bych se nechal prevoperovat na slecnu :lol:

Těžko říct - autorka se nezmiňuje, jestli šlo o klidový stav nebo už v erekci. Ve druhém případě nelze dotyčného než politovat a popřát extra hodně síly do života, ale to mu zřejmě stejně nepomůže. :| Jinak to tak nějak bohužel potvrzuje mnou zde dříve napsaná slova, no ale aspoň, že se otočila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
21.9.14 03:05
@mvm píše:
Těžko říct - autorka se nezmiňuje, jestli šlo o klidový stav nebo už v erekci. Ve druhém případě nelze dotyčného než politovat a popřát extra hodně síly do života, ale to mu zřejmě stejně nepomůže. :| Jinak to tak nějak bohužel potvrzuje mnou zde dříve napsaná slova, no ale aspoň, že se otočila :zed:

Mozne to je, tak jako mas extremy tak existuje i vopacny extrem. Netusim jak hodne je u nekoho delka v erekci proti klidu, ale byl jsem kdysi ve sprchah nejakem bazenu. Mno a byl tam jeden muj znami, slikl se a ja si nemohl nevsimnout. V chlupech hluboce cosi mel, neco hodne maleho ze me to zarazilo. Proste jako nic moc tam nemel. Nemusis se ani smat nekomu, to ne ale proste te to zarazi. Bud A nic tam neni a nebo zas B bude mit zahradni hadici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
21.9.14 15:43
@Freudstein píše:
Co to je za kraviny? 8o
Pokud je mi znamo, zvlast u dospelych lidi se toto v satnach neresi. To prijdes unavenej, skocis tam, sup ven a jdes pryc. Casto dnes to je forma sprchovych koutu. Sam sem tam chodim na sport a nevsiml jsem si ze by nekdo na tohle mel cas.

Teď píšeš trochu proti sobě. Je pravda, že u dospělých lidí už to asi neni tak žhavý, ale hlavně dejme tomu tak do těch 20 let věku se málokdo aspoň nenápadně nekoukne. No a když dotyčný vidí kolem sebe spíš větší exempláře, než vlastní, tak to na sebevědomí moc nepřidá - tím spíš, když si ho ostatní začnou různě dobírat. No a málokdy se nenajde aspoň jeden spolužák či spoluhráč, který to s radostí posílá dál do světa. Takže i toto je problém ne, že ne.
Včera jsem si to tady tak nějak víc pročítal, všechny diskuse na podobné /vlastně stejné téma / a je to prostě tak, že pokud nemáš aspoň těch 15/4,5,tak si pro 80% žen minimálně nezajímavý, ať např. „doctus“ a pod. zde dělal velkou osvětu. Jen mě tak napadlo, co bude dělat některá ze zdejších jednoznačných propagátorek názoru „pod 15 nebo 16 nic nebrat apod.“ až jí začne domu chodit ubrečený vystresovaný syn, že se mu ve škole smějou, že ho má malýho. Jestli mu pak dá předčíst svůj názor psaný tady? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
21.9.14 15:56

@mvm
Už jsem několikrát zmiňoval, že velikost v ochablém stavu o ničem neřekne. 4cm v klidu se může zvětšit na 15 cm, 12cm v klidu může povyrůst jen na 14 cm. Proto taky rozeznáváme 2 typy, a to grow-er (vizte první případ) a show-er (druhý případ). Předpokládám, že ve veřejných sprchách se s plnou erekcí nikdo duševně zdravý neproducíruje. Navíc osazenstvo emimina neodpovídá povšechnému názoru v ženské části populace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
21.9.14 16:12

@Doctus
No tak je známo, že menší v klidu se většinou zvětší o více %,než ty větší / ale nemusí to být pravidlem / Ovšem ta čísla, která jste právě uvedl, tak to už je dost přehnané, ze 4 na 15 asi sotva, zrovna tak z 12 jen na 14.
No a k tomu názoru na osazenstvo „emimina“ - tak já bych právě tady očekával, že budou ženy s dejme tomu „vyspělejším“ názorem /už protože většina jsou matky a tudíž žádné puberťačky / Proto většině zde uvedených názorů dost věřím, že je dotyčné psaly, tak jak to skutečně je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
21.9.14 16:53

@mvm Čísla mi nepřipadají nijak přehnaná, nevidím důvod pro nemožnost jejich existence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106258
21.9.14 20:27
@mvm píše:
Teď píšeš trochu proti sobě. Je pravda, že u dospělých lidí už to asi neni tak žhavý, ale hlavně dejme tomu tak do těch 20 let věku se málokdo aspoň nenápadně nekoukne. No a když dotyčný vidí kolem sebe spíš větší exempláře, než vlastní, tak to na sebevědomí moc nepřidá - tím spíš, když si ho ostatní začnou různě dobírat. No a málokdy se nenajde aspoň jeden spolužák či spoluhráč, který to s radostí posílá dál do světa. Takže i toto je problém ne, že ne.
Včera jsem si to tady tak nějak víc pročítal, všechny diskuse na podobné /vlastně stejné téma / a je to prostě tak, že pokud nemáš aspoň těch 15/4,5,tak si pro 80% žen minimálně nezajímavý, ať např. „doctus“ a pod. zde dělal velkou osvětu. Jen mě tak napadlo, co bude dělat některá ze zdejších jednoznačných propagátorek názoru „pod 15 nebo 16 nic nebrat apod.“ až jí začne domu chodit ubrečený vystresovaný syn, že se mu ve škole smějou, že ho má malýho. Jestli mu pak dá předčíst svůj názor psaný tady? :|

mam dva syny uz dospele..zadny problem nikdy nemeli a nemaji..aspon co vim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
21.9.14 20:34

@Doctus
Nemluvil jsem o číslech, ale o těch nárůstech, ty jsou extrémní co jste uvedl. Hlavně ze 4 na 15 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
21.9.14 20:40
@Venetia píše:
mam dva syny uz dospele..zadny problem nikdy nemeli a nemaji..aspon co vim

no tak měli zřejmě štěstí :),protože velký penis otce nemusí vždy znamenat, že tak tomu bude i u synů - tak to bylo myšleno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106258
21.9.14 20:41
@mvm píše:
no tak měli zřejmě štěstí :),protože velký penis otce nemusí vždy znamenat, že tak tomu bude i u synů - tak to bylo myšleno

otec ma tech prumernych 15. to je jediny opravdu zmereny :-) ty ostatni vlastne odhaduji podle nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
21.9.14 20:46
@Kamča.dalmatinka píše:
Taky sem měla tu čest :mrgreen: a bohužel je to tak na anál :lol:

Třeba toto, by bylo, jako vysvětlení svému synovi moc zajímavý :lol: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106258
21.9.14 21:00
@mvm píše:
Třeba toto, by bylo, jako vysvětlení svému synovi moc zajímavý :lol: :zed: :lol:

je to opravdu jen o tom, aby si kazdy nasel spravny protejsek.. kazdemu to vyhovuje jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
21.9.14 21:16

@Venetia
to jo no, ale mimo určité rozmezí se hledá dost těžko a za A) když už „tohle“ nakonec prošlo, tak byly jiné velké neshody a za B) hledat hned od začátku dle tohoto je dost blbý /navíc mě osobně se samozřejmě celkově nejvíc líbily ty, kterým to světe div se - nestačilo /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106258
21.9.14 21:34
@mvm píše:
@Venetia
to jo no, ale mimo určité rozmezí se hledá dost těžko a za A) když už „tohle“ nakonec prošlo, tak byly jiné velké neshody a za B) hledat hned od začátku dle tohoto je dost blbý /navíc mě osobně se samozřejmě celkově nejvíc líbily ty, kterým to světe div se - nestačilo /

mne to nemusite rikat.. mam stejne problemy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová