Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Denisa76 píše:
@brumdinka jeee ahoj![]()
Taky tě ráda vidím carodejko ![]()
@Martas192 kdysi když jsem byla blbá a nevyzrálá taky jsem žila tím jak ten dlouhej vocas je super…no už teď se na to po těch životních drzkopadech dívám jinak. Není nad odejmutí toho druhého a slyšet jsi můj život..přeji krásný večer ![]()
@Denisa76 píše:hmmm mám to oslovení ráda
A co ty daří se??
A jo ..je mi fajn
kdyžtak sz ..ráda popovidam ![]()
@brumdinka píše:
A jo ..je mi fajnkdyžtak sz ..ráda popovidam
Já vím ![]()
@M_Vladim píše:
Sci - Fi
zadne scifi, realita,
zenska nevi co chce,
neda pokoj, dokud to nedostane,
az to co chtela ma,
tak zase chce neco jineho,
a o tom zenske jsou
![]()
@Arturus píše: tak na pravítku těch 3.5 cm šířky nevypadá zas tak málo. Tohle v sobě absolutně vůbec necítit? Tak to jsi zase ty asi doost vygajdaná v tom případě
proc by mela byt vyglajdana,
zenske jsou asi dvojiho druhu, tedy jejich vyrobni prostredky,
jedny jsou citlive a prizpusobive,
ty druhe neciti nic, tedy az to natrzeni, na to potrebuhi ty veterinarni rozmery,
citliva se udela i na palci ruky,
ta druha nic neciti, i kdyz tam mas ruku az po loket
![]()
aby neco citila, tak musis i s druhou rukou tam a zatleskat
Marienka rozkročí nohy a vraví Jankovi:
Janko strčí.
Janko strčí.
Janko strčí celú ruku.
Janko strčí aj druhú.
Dobrý večer, dámy.
Vidím, že toto téma je opravdu vášnivě prodiskutováváno. Právě z tohoto důvodu jsem dostal nápad, který by Vás mohl pobavit a nás doufejme také. Šlo by o to, že by pánské zastoupení uživatelů anonymně přidávali fotografie svých penisů a Vy byste „recenzovaly“ (viz. postup stejný nebo podobný v této diskuzi). Samozřejmě bych založil nové téma. Měly byste o tento druh zábavy zájem?
Já mám opačný problém, přítel ho má velkého, ze se do mě nemůže kolikrát dostat.. potom už je to v pohodě .. ale taky jak jaká poloha občas mě to proste bolí
nějaké tipy hlavně pro začátek
?
@Anonymní píše:
Já mám opačný problém, přítel ho má velkého, ze se do mě nemůže kolikrát dostat.. potom už je to v pohodě .. ale taky jak jaká poloha občas mě to proste bolínějaké tipy hlavně pro začátek
?
Nůžky a zkrátit, pokud moc tlustý, tak seříznout.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, dámy.
Vidím, že toto téma je opravdu vášnivě prodiskutováváno. Právě z tohoto důvodu jsem dostal nápad, který by Vás mohl pobavit a nás doufejme také. Šlo by o to, že by pánské zastoupení uživatelů anonymně přidávali fotografie svých penisů a Vy byste „recenzovaly“ (viz. postup stejný nebo podobný v této diskuzi). Samozřejmě bych založil nové téma. Měly byste o tento druh zábavy zájem?
slušná úchylka cpat svy nářadí na net ![]()