Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já mám opačný problém, přítel ho má velkého, ze se do mě nemůže kolikrát dostat.. potom už je to v pohodě .. ale taky jak jaká poloha občas mě to proste bolínějaké tipy hlavně pro začátek
?
se časem přizpůsobí ![]()
@brumdinka píše:slušná úchylka cpat svy nářadí na net
Nic jsem neviděla
konečně něco opravdu zajímavého a nenechají to tady ![]()
@brumdinka uchyl není jsou mnohem a mnohem horší jedinci
pořád lepší pěknej vocas než fotky ovulačních hleníků ![]()
@Pesimistaa píše:
zadne scifi, realita,
zenska nevi co chce,
neda pokoj, dokud to nedostane,
az to co chtela ma,
tak zase chce neco jineho,a o tom zenske jsou![]()
![]()
Jsem ztratil nit… ![]()
@Anonymní píše:
Nůžky a zkrátit, pokud moc tlustý, tak seříznout.
ohoblovat ![]()
@brumdinka píše:slušná úchylka cpat svy nářadí na net
Ale čertík v hlavě ti našeptává, že by ses koukla ? ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Ale čertík v hlavě ti našeptává, že by ses koukla ?
Ale strejdo já už jich viděla
![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Ale čertík v hlavě ti našeptává, že by ses koukla ?
Ale strejdo já už jich viděla
![]()
@brumdinka píše:
Ale strejdo já už jich viděla![]()
Já se řídím heslem koz není nikdy dost, tak nevím, jestli to platí i pro péra.nisy ![]()
@brumdinka píše:
Ale strejdo já už jich viděla![]()
Takže dobrá recenzentka.
![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer, dámy.
Vidím, že toto téma je opravdu vášnivě prodiskutováváno. Právě z tohoto důvodu jsem dostal nápad, který by Vás mohl pobavit a nás doufejme také. Šlo by o to, že by pánské zastoupení uživatelů anonymně přidávali fotografie svých penisů a Vy byste „recenzovaly“ (viz. postup stejný nebo podobný v této diskuzi). Samozřejmě bych založil nové téma. Měly byste o tento druh zábavy zájem?
Po tom čo som tu postrehla si myslím, že tie fotky ti budú hodnotiť aj chlapi prezentujúc sa pod ženským nikom ![]()
Ja píšem a opakujem sa dookola, že nie sme rovnaké a každá ju má inakšiu. Niektorá preferuje tenší a dlhší, iná hrubý krátky, a iná schováva v skrini poriadnu kládu. Ako si potom predstavuješ výsledok toho hodnotenia? Môj muž ho má hrubý, súlož je na nezaplatenie, ale anál mi s ním nespraví. Na to používa tenšieho pomocníka ![]()
@ivett33 píše:
Po tom čo som tu postrehla si myslím, že tie fotky ti budú hodnotiť aj chlapi prezentujúc sa pod ženským nikom
Ja píšem a opakujem sa dookola, že nie sme rovnaké a každá ju má inakšiu. Niektorá preferuje tenší a dlhší, iná hrubý krátky, a iná schováva v skrini poriadnu kládu. Ako si potom predstavuješ výsledok toho hodnotenia? Môj muž ho má hrubý, súlož je na nezaplatenie, ale anál mi s ním nespraví. Na to používa tenšieho pomocníka
To druh je v pohodě..Tenší se dá nahradit silnějším a ten po čase ještě silnějším a pak…
![]()
Taky jsem měla tu „čest“. Ale u něj bylo asi vše špatně ![]()
Chtěl mě, já jeho taky, na pohled šikovný, chytrý, hodný ALE - když přišlo na věc, byla jsem lehce v šoku (který jsem nemohla dát najevo
).
Malý „nádobíčko“, rukou se teda snažil, ale taky nic moc a když došlo na TO, tak vydržel ani né minutu. - Nakonec z vyhlídky budoucího vztahu nic nebylo ![]()