Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice píše:
to jo, jen je rozdíl ve velikosti pochvy. S tím se odvíjí kvalita soulože. Ta, která ji má spíše užší je to kvalitnější, než ta, ve které lítá jako od zdi, ke zdi.
jak uzkou jí musí mít pro nějaký podprumer ? A je jich spíš většina nebo menšina ?
@opozice píše:
proč se vyhýbáte odpovědi, nic na tom není, vyzkoušejte to. Napište za sebe, jsem spokojena s patnáctkou, víc nepotřebuji, nebo mě uspokojuje dvacítka, ale těch je málo. Nebo, mám doma desítku, ale co nadělám.
Se mně zeptej zejtra. Večer vezmu do postele pravítko ![]()
@D- račice píše:
Se mně zeptej zejtra. Večer vezmu do postele pravítko
pravítko je na houbelec. To není elastické, to krejčovský metr je lepší a přesnější. Nebo ten papírovej, co mají ve kšeftu. ![]()
@opozice píše:
proč se vyhýbáte odpovědi, nic na tom není, vyzkoušejte to. Napište za sebe, jsem spokojena s patnáctkou, víc nepotřebuji, nebo mě uspokojuje dvacítka, ale těch je málo. Nebo, mám doma desítku, ale co nadělám.
za sebe psát nemusím , moje top velikost tu je už dostatečně známá …ale záleží i na dalších schopnostech …jen velikost nic nezaručuje
@opozice píše:
pravítko je na houbelec. To není elastické, to krejčovský metr je lepší a přesnější. Nebo ten papírovej, co mají ve kšeftu.
To ikeacký papírový by se roztrhlo ![]()
@Venetia píše:
za sebe psát nemusím , moje top velikost tu je už dostatečně známá …ale záleží i na dalších schopnostech …jen velikost nic nezaručuje
jen jsem se držel tématu, až bude téma na schopnostech, tak to napíši. ![]()
@D- račice píše:
To ikeacký papírový by se roztrhlo
nesmíš za ně moc casnovat. ![]()
@opozice píše:
to jo, jen je rozdíl ve velikosti pochvy. S tím se odvíjí kvalita soulože. Ta, která ji má spíše užší je to kvalitnější, než ta, ve které lítá jako od zdi, ke zdi.
no, každý (ženy i muži), vybírá podle toho, co mu vyhovuje…
@opozice píše:
já mám doma sedmnáctku tak akorát širokou a jsem spokojená… ![]()
jinak kdybych si mohla vybrat, tak raději širokou dvanáctku než tenkou dvacítku…
Já mám nějakých 13,5 cm a šířka cca 4 cm, a partnerka při koníčku nasedne až na doraz.
Tak mi nějak nesedí ty řeči o délce pochvy 10 cm, že víc se tam stejně nevejde.
@Anonymní píše:
Já mám nějakých 13,5 cm a šířka cca 4 cm, a partnerka při koníčku nasedne až na doraz.Tak mi nějak nesedí ty řeči o délce pochvy 10 cm, že víc se tam stejně nevejde.
v e-shopu prodávají nástavce, pokud je třeba. Jinak neznáš ---pokud máš problém, strč ho do úlu a zabouchej. ![]()
@Anonymní píše:
Já mám nějakých 13,5 cm a šířka cca 4 cm, a partnerka při koníčku nasedne až na doraz.Tak mi nějak nesedí ty řeči o délce pochvy 10 cm, že víc se tam stejně nevejde.
Pusť si nějaký klip pro dospělé - je až neuvěřitelné, co tam některé dámy jsou schopné dostat. Ostatně sexshopy prodávají i 30 cm umělé macky.
@Prof. Farnsworth píše:
Pusť si nějaký klip pro dospělé - je až neuvěřitelné, co tam některé dámy jsou schopné dostat. Ostatně sexshopy prodávají i 30 cm umělé macky.
snem většiny chlapů je zažít s babou fist. Když mě bylo cca 18 roků, kamarád mě jednou při pohledu na spolužačku povídá. Ta má buchtu, měla tam ruku po zápěstí. No a po pár rocích jsem už věděl, jaký ten pocit je, ale ne s ní. ![]()
@opozice píše: to jo, jen je rozdíl ve velikosti pochvy. S tím se odvíjí kvalita soulože. Ta, která ji má spíše užší je to kvalitnější, než ta, ve které lítá jako od zdi, ke zdi.
mit ptaka do krve, to nepatri mezi nej zazitky,
tak opatrne s tou kvalitou na pionyrkach
@Pesimistaa píše:
mit ptaka do krve, to nepatri mezi nej zazitky,
tak opatrne s tou kvalitou na pionyrkach
máš na mysli dobu, když se citovalo.. pionýrky, ty mají malé dírky, zato naše svazačky mají je na dračky. ![]()