Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106262
22.8.18 12:52
@opozice píše:
to jo, jen je rozdíl ve velikosti pochvy. S tím se odvíjí kvalita soulože. Ta, která ji má spíše užší je to kvalitnější, než ta, ve které lítá jako od zdi, ke zdi. :mrgreen:

jak uzkou jí musí mít pro nějaký podprumer ? A je jich spíš většina nebo menšina ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
22.8.18 12:54
@opozice píše:
proč se vyhýbáte odpovědi, nic na tom není, vyzkoušejte to. Napište za sebe, jsem spokojena s patnáctkou, víc nepotřebuji, nebo mě uspokojuje dvacítka, ale těch je málo. Nebo, mám doma desítku, ale co nadělám. :think:

Se mně zeptej zejtra. Večer vezmu do postele pravítko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.8.18 12:56
@D- račice píše:
Se mně zeptej zejtra. Večer vezmu do postele pravítko :P

pravítko je na houbelec. To není elastické, to krejčovský metr je lepší a přesnější. Nebo ten papírovej, co mají ve kšeftu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106262
22.8.18 13:00
@opozice píše:
proč se vyhýbáte odpovědi, nic na tom není, vyzkoušejte to. Napište za sebe, jsem spokojena s patnáctkou, víc nepotřebuji, nebo mě uspokojuje dvacítka, ale těch je málo. Nebo, mám doma desítku, ale co nadělám. :think:

za sebe psát nemusím , moje top velikost tu je už dostatečně známá …ale záleží i na dalších schopnostech …jen velikost nic nezaručuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
22.8.18 13:02
@opozice píše:
pravítko je na houbelec. To není elastické, to krejčovský metr je lepší a přesnější. Nebo ten papírovej, co mají ve kšeftu. :mrgreen:

To ikeacký papírový by se roztrhlo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.8.18 13:02
@Venetia píše:
za sebe psát nemusím , moje top velikost tu je už dostatečně známá …ale záleží i na dalších schopnostech …jen velikost nic nezaručuje

jen jsem se držel tématu, až bude téma na schopnostech, tak to napíši. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.8.18 13:05
@D- račice píše:
To ikeacký papírový by se roztrhlo :P

nesmíš za ně moc casnovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
22.8.18 17:43
@opozice píše:
to jo, jen je rozdíl ve velikosti pochvy. S tím se odvíjí kvalita soulože. Ta, která ji má spíše užší je to kvalitnější, než ta, ve které lítá jako od zdi, ke zdi. :mrgreen:

no, každý (ženy i muži), vybírá podle toho, co mu vyhovuje…

• Citovat
  • Upravit
káťa
22.8.18 17:45
@opozice píše:

já mám doma sedmnáctku tak akorát širokou a jsem spokojená… ;)
jinak kdybych si mohla vybrat, tak raději širokou dvanáctku než tenkou dvacítku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.18 18:57

Já mám nějakých 13,5 cm a šířka cca 4 cm, a partnerka při koníčku nasedne až na doraz. :think: Tak mi nějak nesedí ty řeči o délce pochvy 10 cm, že víc se tam stejně nevejde.

• Citovat
  • Upravit
28075
22.8.18 19:56
@Anonymní píše:
Já mám nějakých 13,5 cm a šířka cca 4 cm, a partnerka při koníčku nasedne až na doraz. :think: Tak mi nějak nesedí ty řeči o délce pochvy 10 cm, že víc se tam stejně nevejde.

v e-shopu prodávají nástavce, pokud je třeba. Jinak neznáš ---pokud máš problém, strč ho do úlu a zabouchej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
22.8.18 20:03
@Anonymní píše:

Pusť si nějaký klip pro dospělé - je až neuvěřitelné, co tam některé dámy jsou schopné dostat. Ostatně sexshopy prodávají i 30 cm umělé macky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.8.18 20:08
@Prof. Farnsworth píše:
Pusť si nějaký klip pro dospělé - je až neuvěřitelné, co tam některé dámy jsou schopné dostat. Ostatně sexshopy prodávají i 30 cm umělé macky.

snem většiny chlapů je zažít s babou fist. Když mě bylo cca 18 roků, kamarád mě jednou při pohledu na spolužačku povídá. Ta má buchtu, měla tam ruku po zápěstí. No a po pár rocích jsem už věděl, jaký ten pocit je, ale ne s ní. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
22.8.18 20:12
@opozice píše: to jo, jen je rozdíl ve velikosti pochvy. S tím se odvíjí kvalita soulože. Ta, která ji má spíše užší je to kvalitnější, než ta, ve které lítá jako od zdi, ke zdi. :mrgreen:

mit ptaka do krve, to nepatri mezi nej zazitky,
tak opatrne s tou kvalitou na pionyrkach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.8.18 20:15
@Pesimistaa píše:
mit ptaka do krve, to nepatri mezi nej zazitky,
tak opatrne s tou kvalitou na pionyrkach

máš na mysli dobu, když se citovalo.. pionýrky, ty mají malé dírky, zato naše svazačky mají je na dračky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová