Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80 píše:
@opozice to je fakt, každý máme nějaké potřeby. Jsou i lidi co sex nepotřebují skoro celý život
takovým závidím, proč se se sexem otravovat? ![]()
@Markéta80 píše:no asi tak ..shoda
@Venetia na centimetrech nezáleží pokud to neni moc malé
@opozice píše:
pokud se budeme bavit o tom jako o sexu, tak jsou takové, které ho nepotřebují, jím soulož nic neříká. Vyvrcholení dosahují jedině klitoriálně.
ty jsou mimo tuhle problematiku a uplně si nejsem jistá , jestli pánové s malým touží po tomto typu ženy . Oni si asi taky chtěji zasou@žit , i s tímto handicapem
@opozice to manžel říká taky vyhrát nad chtíčem to by byl život v klidu ale zatím s emu to nepovedlo ![]()
@Venetia píše:
ty jsou mimo tuhle problematiku a uplně si nejsem jistá , jestli pánové s malým touží po tomto typu ženy . Oni si asi taky chtěji zasou@žit , i s tímto handicapem
každý si chce zašou.stat, to je pravda. Ale ne každý to má dle svých představ.
@opozice píše:
proč hned sama, potřebuje dobře vylíznout a chlapa buď vykouří, nebo ho nechá souložit, ovšem bez svého efektu. Tzv. podrží mu
Já jsem si vždycky myslela , že když nevyhovuje velikost ženě ,bude to pocitovat i muž , že k sobě nejdou ..ale zatímto žádný nepřiznal ani moc neřeší
@Venetia manžel říkal že jeden takový je u nich v práci a dal se na náboženství
. jen občas ve sprchách říká proč zrovna on tam skoro nic nemá že to není fér, což není ale život fér taky není ![]()
@opozice píše:
každý si chce zašou.stat, to je pravda. Ale ne každý to má dle svých představ.
to mi povídej ![]()
@Markéta80 píše:
@Venetia manžel říkal že jeden takový je u nich v práci a dal se na náboženství. jen občas ve sprchách říká proč zrovna on tam skoro nic nemá že to není fér, což není ale život fér taky není
bohužel
@Venetia píše:
Já jsem si vždycky myslela , že když nevyhovuje velikost ženě ,bude to pocitovat i muž , že k sobě nejdou ..ale zatímto žádný nepřiznal ani moc neřeší
já jsem to tu někde psal. Pokud za sebe, tak vyhovuje těsnější, jsou to lepší záběry a citlivější, ale pokud ji má žena širší, ta kvalita tam chybí, něco jako lítá v ní.
@opozice píše:
já jsem to tu někde psal. Pokud za sebe, tak vyhovuje těsnější, jsou to lepší záběry a citlivější, ale pokud ji má žena širší, ta kvalita tam chybí, něco jako lítá v ní.
no,ale vypadá to ,že pánové spíš řeší problém , že to nevyhovuje ženě ,než jim ..tak asi ten prožitek bude dostatečný
@Venetia píše:
no,ale vypadá to ,že pánové spíš řeší problém , že to nevyhovuje ženě ,než jim ..tak asi ten prožitek bude dostatečný
ty co ji mají stavěnou na fist, tak ji musí hodně stahovat, aby ta spokojenost u chlapa byla.
@Venetia stejně to musí být blbý. Pořád čekat kdy naroste a ono nic
a když je na víc na sex tak to je totální smůla, když budeme psát o fakt miniatůrách ![]()
@Markéta80 píše:
@Venetia stejně to musí být blbý. Pořád čekat kdy naroste a ono nica když je na víc na sex tak to je totální smůla, když budeme psát o fakt miniatůrách
no to nemá vůbec smysl
@Venetia píše:
no to nemá vůbec smysl
aby byl ten soulad, byly vynalezeny hračky. Určitě bude problém se sejít tak, aby to oběma dobře vyhovovalo, zvláště, když si žena klade podmínku o cca +++. Pokud budeme mluvit o dlouholetém manželství a ne o úletu.