Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
587
24.8.18 09:44

Tvl mít 15 ve studené vodě, tak si hvízdám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
24.8.18 10:21
@Doctus píše:
@Arac15
A v ledové vodě má teda kolik? :lol:

No jelikož nechci vařit z vody, obětoval jsem se a provedl exaktní výzkum
V klidu a teple 11cm
5minut - voda cca 9°C - 6,5cm
Ale devět stupňů není moc ledová voda :,( , věřím že bych to dokázal stáhnout i na pět! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37043
24.8.18 18:26
@Chauvinist píše:
Tak ve studený vodě se říká, že by měl mít aspoň 15, ne? :think: :think: :think:

Platí, co jsem psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.18 18:52

Ja teda nemam rad maly kasparky. Pritel je nastesti skvele vybaven, az mi v ni cuka kdyz na to myslim, ale tech chudinek co maji doma sasky je mi lito. Prala bych kazde zazit poradnyho Aloise. A at si lidi mysli ze jsem povrchni, ale maly kasparek velky divadlo neudela, ani nahodou. Mit v ni poradny bago je skvele a podle me i zdravi prospesne

• Citovat
  • Upravit
587
24.8.18 19:08

Mně se strašně líbí jak všude jinde se prostě chlácholí atd… že to vlastně tak hrozný není a vlezeš sem a nestačíš se divit :mrgreen:

Díky bohu, že jsem tyto stránky objevil dříve než jsem se dotkl ženy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.8.18 19:54

Holky mám dotaz. Můj penis má délku 19 a tloušťku 4,5 cm ačkoli obvod je pouze 13 cm. Byli byste s tím spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
24.8.18 20:29

Nebuď línej a pročti si těch skoro 1000 stran, co tady je :mrgreen: …nakonec zjistíš, že jsi na hraně použitelnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
24.8.18 20:56
@royal1 píše:
Holky mám dotaz. Můj penis má délku 19 a tloušťku 4,5 cm ačkoli obvod je pouze 13 cm.

Buď ho máš nějak podivně placatý nebo blbě měříš.

• Citovat
  • Upravit
37043
25.8.18 02:06

Kruci, kdy už se něco udělá pro ty s menší klikou. Dyť je to pořád dokola ! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
25.8.18 07:07
@Anonymní píše:
Ja teda nemam rad maly kasparky. Pritel je nastesti skvele vybaven, az mi v ni cuka kdyz na to myslim, ale tech chudinek co maji doma sasky je mi lito. Prala bych kazde zazit poradnyho Aloise. A at si lidi mysli ze jsem povrchni, ale maly kasparek velky divadlo neudela, ani nahodou. Mit v ni poradny bago je skvele a podle me i zdravi prospesne

Tak když ji máš jako hangár na bombardér Boeing B-52, tak holt potřebuješ velkého. Ano, je to tvoje chyba, že by ti běžný penis nestačil. Já bych si ji na tvém místě radši nechal zašít, přece nebudeš žít postižená… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37043
25.8.18 11:43
@Doctus píše:
Tak když ji máš jako hangár na bombardér Boeing B-52, tak holt potřebuješ velkého. Ano, je to tvoje chyba, že by ti běžný penis nestačil. Já bych si ji na tvém místě radši nechal zašít, přece nebudeš žít postižená… :roll:

A chlapy postižený žít můžou ? :think: :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
25.8.18 11:58

@M_Vladim
Ti si nemohou nic zašít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
25.8.18 12:27

Co je to za logiku? Já nechápu proč by to měla být chyba ženy, když má ráda velkýho ptáka? Proč jí automaticky musí mít jako hangár? Nebo dokonce jí nařknout z toho, že je postižená? Fakt čumim teda 8o Mam to chápat teda tak, že kašpárek je vlastně OK, ale náročnější žena je špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
25.8.18 12:28

Na velikosti záleží, ale tedy spíš na tloušťce. Já třeba nemám ráda dlouhé, chlapi mají tendenci ho tam rvát na doraz a nevím, jestli mám citlivý čípek, ale to jsou pak pro mě spíš muka. Tloušťka je ale potřeba aby ho žena v sobě cítila. Takhle jsem jednou měla úlet, když mi bylo ještě náct s jedním klukem, ze kterého jsem byla x-let hotová. Byl nádherný, ještě k tomu inteligentní, výborně se oblékal, na první pohled takový machýrek, myslela jsem že to bude pecka v posteli. No pak na mě vytáhl tak 10cm a ještě hrozně tenkého. Při sexu se mi chtělo smát, téměř jsem ho necítila a on na mě ještě jak jsem úzká že to dlouho nevydrží :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37043
25.8.18 12:52
@Doctus píše:
@M_Vladim
Ti si nemohou nic zašít…

Ale našít jo:
https://www.genitalsurgerybelgrade.com/…y_detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová