Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@Arac15
A v ledové vodě má teda kolik?
No jelikož nechci vařit z vody, obětoval jsem se a provedl exaktní výzkum
V klidu a teple 11cm
5minut - voda cca 9°C - 6,5cm
Ale devět stupňů není moc ledová voda
, věřím že bych to dokázal stáhnout i na pět!
![]()
@Chauvinist píše:
Tak ve studený vodě se říká, že by měl mít aspoň 15, ne?![]()
![]()
Platí, co jsem psal.
Ja teda nemam rad maly kasparky. Pritel je nastesti skvele vybaven, az mi v ni cuka kdyz na to myslim, ale tech chudinek co maji doma sasky je mi lito. Prala bych kazde zazit poradnyho Aloise. A at si lidi mysli ze jsem povrchni, ale maly kasparek velky divadlo neudela, ani nahodou. Mit v ni poradny bago je skvele a podle me i zdravi prospesne
Mně se strašně líbí jak všude jinde se prostě chlácholí atd… že to vlastně tak hrozný není a vlezeš sem a nestačíš se divit ![]()
Díky bohu, že jsem tyto stránky objevil dříve než jsem se dotkl ženy ![]()
Holky mám dotaz. Můj penis má délku 19 a tloušťku 4,5 cm ačkoli obvod je pouze 13 cm. Byli byste s tím spokojené?
Nebuď línej a pročti si těch skoro 1000 stran, co tady je
…nakonec zjistíš, že jsi na hraně použitelnosti.
@royal1 píše:
Holky mám dotaz. Můj penis má délku 19 a tloušťku 4,5 cm ačkoli obvod je pouze 13 cm.
Buď ho máš nějak podivně placatý nebo blbě měříš.
Kruci, kdy už se něco udělá pro ty s menší klikou. Dyť je to pořád dokola ! ![]()
@Anonymní píše:
Ja teda nemam rad maly kasparky. Pritel je nastesti skvele vybaven, az mi v ni cuka kdyz na to myslim, ale tech chudinek co maji doma sasky je mi lito. Prala bych kazde zazit poradnyho Aloise. A at si lidi mysli ze jsem povrchni, ale maly kasparek velky divadlo neudela, ani nahodou. Mit v ni poradny bago je skvele a podle me i zdravi prospesne
Tak když ji máš jako hangár na bombardér Boeing B-52, tak holt potřebuješ velkého. Ano, je to tvoje chyba, že by ti běžný penis nestačil. Já bych si ji na tvém místě radši nechal zašít, přece nebudeš žít postižená… ![]()
@Doctus píše:
Tak když ji máš jako hangár na bombardér Boeing B-52, tak holt potřebuješ velkého. Ano, je to tvoje chyba, že by ti běžný penis nestačil. Já bych si ji na tvém místě radši nechal zašít, přece nebudeš žít postižená…
A chlapy postižený žít můžou ?
![]()
Co je to za logiku? Já nechápu proč by to měla být chyba ženy, když má ráda velkýho ptáka? Proč jí automaticky musí mít jako hangár? Nebo dokonce jí nařknout z toho, že je postižená? Fakt čumim teda
Mam to chápat teda tak, že kašpárek je vlastně OK, ale náročnější žena je špatně?
Na velikosti záleží, ale tedy spíš na tloušťce. Já třeba nemám ráda dlouhé, chlapi mají tendenci ho tam rvát na doraz a nevím, jestli mám citlivý čípek, ale to jsou pak pro mě spíš muka. Tloušťka je ale potřeba aby ho žena v sobě cítila. Takhle jsem jednou měla úlet, když mi bylo ještě náct s jedním klukem, ze kterého jsem byla x-let hotová. Byl nádherný, ještě k tomu inteligentní, výborně se oblékal, na první pohled takový machýrek, myslela jsem že to bude pecka v posteli. No pak na mě vytáhl tak 10cm a ještě hrozně tenkého. Při sexu se mi chtělo smát, téměř jsem ho necítila a on na mě ještě jak jsem úzká že to dlouho nevydrží
![]()
@Doctus píše:
@M_Vladim
Ti si nemohou nic zašít…
Ale našít jo:
https://www.genitalsurgerybelgrade.com/…y_detail.php?…