Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LaPaloma píše: Fisting - to mi připadá, jako že takový sex je skoro poloviční porod.
vidim to uplne stejne,
az na ty hangary,
jednou mi prislo nejake video, hlky tam mluvily cesky, jedna si nechala delat fisting od druhe, naclapa ji tam obe ruce, sice zenske stihle, ale zato obe,
takze ona mela opravdu ten „hangar“, ktery se tu tak casto cituje ![]()
@Venetia píše:
A to proč ? Ty ji mají nejužší nebo ne ?
nevim, ale Mohamed zacal svoji nejmladsi manzelku ofizdet kdyz ji bylo caa 9 roku a dva tydny z ni neslezl, az ty drivejsi manzelky postihla zarlivost, a to bylo Mohamedovi, v te dobe, tusim temer 55 roku,
asi ty deti jsou sice uzke, ale pravdepodobne velmi elasticke
Byla to světově rozšířená praxe, někdy třeba i kvůli uzavření spojeneckých vztahů.(A vzpomeňte si na kontrolní inspekce při stížnostech).Papežská stolice se v jisté době projevila nebývale pokrokově, nas(píp)la se a papež stanovil, že je pro uzavření manželství nutné dosažení 12 let. ![]()
(Jiný vztah je pro církev sice hříšný, ale bere to jako měřítko.). ![]()
A to platí dodnes…
…
Pod čarou: vzpomeňte si na to, při hodnocení skandálů duchovních. ![]()
https://www.dailymail.co.uk/…ex-time.html
tak to vidite, panove, narodil se bez nezbytneho prisusenstvi a holcinu mel sbalenou,
takze, jak videt, to, zda mate ci nemate zenskou, vubec nezalezi na ptakovi, dokonce i bez ptaka lze si namluvit zenskou,
tak nereste blbosti a trtkejte, pokud mate cim (a to mate), tak uz zadne vymluvy
@Pesimistaa píše:
https://www.dailymail.co.uk/…ex-time.html
tak to vidite, panove, narodil se bez nezbytneho prisusenstvi a holcinu mel sbalenou,
takze, jak videt, to, zda mate ci nemate zenskou, vubec nezalezi na ptakovi, dokonce i bez ptaka lze si namluvit zenskou,
tak nereste blbosti a trtkejte, pokud mate cim (a to mate), tak uz zadne vymluvy
Tak to přece záleží na protistraně. ![]()
@M_Vladim píše: Tak to přece záleží na protistraně.
tak bez o dum dal,
pardon, o .....,
musim byt hodny, nebo me moje oblibene cenzorky zase smazou bez moznosti odvolani
@Pesimistaa píše:
tak bez o dum dal,
pardon, o .....,
musim byt hodny, nebo me moje oblibene cenzorky zase smazou bez moznosti odvolani
To je řešení pro svobodné.
Ale když manželka řekne po desti letech, že se tak už neohne a člověk nedosáhne… ![]()
@M_Vladim píše:
To je řešení pro svobodné.
Ale když manželka řekne po desti letech, že se tak už neohne a člověk nedosáhne…
to je reseni pro kazdeho …akorat to nekdo resit chce a jiny se radeji prizpusobi
@Venetia píše:
to je reseni pro kazdeho …akorat to nekdo resit chce a jiny se radeji prizpusobi
No.. nenapsal jsem, že manželka po rakovině, radioterapii, chemošce a tak… ![]()
A dvě děti.
Co maželský slib, čest a morálka? ![]()
Příspěvek upraven 13.09.18 v 13:47
@M_Vladim píše:
No.. nenapsal jsem, že po rakovině, radioterapii, chemošce a tak…
Co maželský slib, čest a morálka ?
jo to nevim ,proc je tedy tolik rozvodu , kdyz je manzelsky slib tak svaty ? A neplati to nahodou oboustranne ?
@Venetia píše:
jo to nevim ,proc je tedy tolik rozvodu , kdyz je manzelsky slib tak svaty ? A neplati to nahodou oboustranne ?
Edit…manželka.
![]()
@Anonymní píše:
Mám nového přítele a poprvé jsem viděla jeho „nářadíčko“. A docela mě překvapilo, protože jsem zatim neměla přítele s tak malým. Na délku má tak 12cm a na šířku asi 3,5 protože mu je velký i normální kondom. Tak jsem se chtěla zeptat jestli ajaký máte zkušenosti s takhle malým. Zatim mě uspokojil jen ručně, jinak ho v sobě moc necítím.
Ja mam 15 a mam 13 cm je to dosť a ešte dorastie? ![]()
@Anonymní píše:
Mám nového přítele a poprvé jsem viděla jeho „nářadíčko“. A docela mě překvapilo, protože jsem zatim neměla přítele s tak malým. Na délku má tak 12cm a na šířku asi 3,5 protože mu je velký i normální kondom. Tak jsem se chtěla zeptat jestli ajaký máte zkušenosti s takhle malým. Zatim mě uspokojil jen ručně, jinak ho v sobě moc necítím.
Ja mam 15 a mam 13 cm je to dosť a ešte dorastie?
![]()
@Anonymní píše:
Ja mam 15 a mam 13 cm je to dosť a ešte dorastie?![]()
To se dozvíte z rentgenu konců velkých kostí, např. zápěstí. Sledují se růstové štěrbiny kostí. Pokud se uzavřou, je růst dokončený.