Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8295
29.8.18 01:10
@LaPaloma píše: Fisting - to mi připadá, jako že takový sex je skoro poloviční porod.

vidim to uplne stejne,
az na ty hangary,
jednou mi prislo nejake video, hlky tam mluvily cesky, jedna si nechala delat fisting od druhe, naclapa ji tam obe ruce, sice zenske stihle, ale zato obe,
takze ona mela opravdu ten „hangar“, ktery se tu tak casto cituje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
29.8.18 01:16
@Venetia píše:
A to proč ? Ty ji mají nejužší nebo ne ?

nevim, ale Mohamed zacal svoji nejmladsi manzelku ofizdet kdyz ji bylo caa 9 roku a dva tydny z ni neslezl, az ty drivejsi manzelky postihla zarlivost, a to bylo Mohamedovi, v te dobe, tusim temer 55 roku,
asi ty deti jsou sice uzke, ale pravdepodobne velmi elasticke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37043
29.8.18 08:21

Byla to světově rozšířená praxe, někdy třeba i kvůli uzavření spojeneckých vztahů.(A vzpomeňte si na kontrolní inspekce při stížnostech).Papežská stolice se v jisté době projevila nebývale pokrokově, nas(píp)la se a papež stanovil, že je pro uzavření manželství nutné dosažení 12 let. :)
(Jiný vztah je pro církev sice hříšný, ale bere to jako měřítko.). 8)
A to platí dodnes… :P :P :P
Pod čarou: vzpomeňte si na to, při hodnocení skandálů duchovních. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
12.9.18 22:30

https://www.dailymail.co.uk/…ex-time.html
tak to vidite, panove, narodil se bez nezbytneho prisusenstvi a holcinu mel sbalenou,
takze, jak videt, to, zda mate ci nemate zenskou, vubec nezalezi na ptakovi, dokonce i bez ptaka lze si namluvit zenskou,
tak nereste blbosti a trtkejte, pokud mate cim (a to mate), tak uz zadne vymluvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37043
13.9.18 00:13
@Pesimistaa píše:
https://www.dailymail.co.uk/…ex-time.html
tak to vidite, panove, narodil se bez nezbytneho prisusenstvi a holcinu mel sbalenou,
takze, jak videt, to, zda mate ci nemate zenskou, vubec nezalezi na ptakovi, dokonce i bez ptaka lze si namluvit zenskou,
tak nereste blbosti a trtkejte, pokud mate cim (a to mate), tak uz zadne vymluvy

Tak to přece záleží na protistraně. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
13.9.18 07:27
@M_Vladim píše: Tak to přece záleží na protistraně. 8)

tak bez o dum dal,
pardon, o .....,
musim byt hodny, nebo me moje oblibene cenzorky zase smazou bez moznosti odvolani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37043
13.9.18 09:51
@Pesimistaa píše:
tak bez o dum dal,
pardon, o .....,
musim byt hodny, nebo me moje oblibene cenzorky zase smazou bez moznosti odvolani

To je řešení pro svobodné.
Ale když manželka řekne po desti letech, že se tak už neohne a člověk nedosáhne… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106248
13.9.18 09:54
@M_Vladim píše:
To je řešení pro svobodné.
Ale když manželka řekne po desti letech, že se tak už neohne a člověk nedosáhne… :pocitac:

to je reseni pro kazdeho …akorat to nekdo resit chce a jiny se radeji prizpusobi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37043
13.9.18 12:23
@Venetia píše:
to je reseni pro kazdeho …akorat to nekdo resit chce a jiny se radeji prizpusobi

No.. nenapsal jsem, že manželka po rakovině, radioterapii, chemošce a tak… :?
A dvě děti.
Co maželský slib, čest a morálka? :think:

Příspěvek upraven 13.09.18 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106248
13.9.18 13:19
@M_Vladim píše:
No.. nenapsal jsem, že po rakovině, radioterapii, chemošce a tak… :?
Co maželský slib, čest a morálka ? :think:

jo to nevim ,proc je tedy tolik rozvodu , kdyz je manzelsky slib tak svaty ? A neplati to nahodou oboustranne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37043
13.9.18 13:46
@Venetia píše:
jo to nevim ,proc je tedy tolik rozvodu , kdyz je manzelsky slib tak svaty ? A neplati to nahodou oboustranne ?

Edit…manželka. :oops: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
13.9.18 15:55
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.9.18 15:29
@Anonymní píše:
Mám nového přítele a poprvé jsem viděla jeho „nářadíčko“. A docela mě překvapilo, protože jsem zatim neměla přítele s tak malým. Na délku má tak 12cm a na šířku asi 3,5 protože mu je velký i normální kondom. Tak jsem se chtěla zeptat jestli ajaký máte zkušenosti s takhle malým. Zatim mě uspokojil jen ručně, jinak ho v sobě moc necítím.

Ja mam 15 a mam 13 cm je to dosť a ešte dorastie?  :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.18 15:30

Ja mam 15 rokov a mam 13 cm je to dosť a ešte dorastie?

@Anonymní píše:
Mám nového přítele a poprvé jsem viděla jeho „nářadíčko“. A docela mě překvapilo, protože jsem zatim neměla přítele s tak malým. Na délku má tak 12cm a na šířku asi 3,5 protože mu je velký i normální kondom. Tak jsem se chtěla zeptat jestli ajaký máte zkušenosti s takhle malým. Zatim mě uspokojil jen ručně, jinak ho v sobě moc necítím.

Ja mam 15 a mam 13 cm je to dosť a ešte dorastie? :( :roll:

• Citovat
  • Upravit
37043
24.9.18 20:02
@Anonymní píše:
Ja mam 15 a mam 13 cm je to dosť a ešte dorastie? :( :roll:

To se dozvíte z rentgenu konců velkých kostí, např. zápěstí. Sledují se růstové štěrbiny kostí. Pokud se uzavřou, je růst dokončený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová