Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@divine woman píše:
@PP93 Chceš nám tady říct, že když vážně onemocním, zapomenu na lásku, sex a všechno s tím spojené?![]()
To teda fakt ne.
Vám se to řekne když si můžete zvětšit prsa, mi to tak jednoduché nemáme…a právě proto chci apelovat na to čemuž věřím, že po zkušenosti z vážnou chorobou, z které vám může výrazně pomoci i partner s 12cm např. budete na věci, které vám vadily se dívat s větší úctou a vděčností, že nemusíte ležet na lůžku a bát se co vůbec bude daleko více vážit toho, co máte. Pokud ani tohle nestačí tak už fakt nevím, jedině jak by řekl smoljak: https://www.youtube.com/watch?…
@KalamityJohn píše:
Já myslím, že tu řeší osobní problém. Je to chlap s malým a má problém.
To ti může být jedno co tu řeším a jak ´velkého´ ho mám. Spíš se zastávám celkově mužů, kteří měly smůlu a musí o to více dřít v jiných věcech jako peníze apod…
@PP93 Pleteš tu hrušky s jabkama, a @KalamityJohn tě úplně přesně odhalil. Každý se musí naučit žít s tím jaký je. Ale když mám možnost výběru partnera, tak si vyberu podle svých kritérií. ![]()
svůj názor jsem řekl a už končím. jen se těším až budete skučet v bolestech na lůžku a bát se o svoje zdraví a řešit velikost bez ohledu na to,zda tu ještě za rok vůbec budete, či zda vůbec ve zdraví. Mě to bude jedno a čím jste hamižnější, o to méně mě to bude trápit…
@PP93 píše:
Ať jsou ženský rádi, že mají s kým založit rodinu a neřeší tyhle hovna! Jsou lidi bez končetin, na vozíku, slepý, s vážnou nevyléčitelnou chorobou a k čemu jim je i když mají přes 20 cm?! Pokud ten chlap slušněji vydělává, je pracovitý jak ve své profesi tak i doma, obětavý a dovede vás i děti ideálně zabezpečit hezkým bydlením, finanční stabilitou, volnočasovým aktivitám či dalšími věcmi tak to neřešte a buďte rádi že nejste na vozíku! NA TENTO MŮJ PŘÍSPĚVEK JSI REAGOVALA: a co sex.. základ vztahu?? TAK OPĚT REAGUJI JAK TO VIDÍM JÁ TAKOVÝ ´´PROBLÉM´´ V POROVNÁNÍ S JINÝMI
trochu strelba mimo , ja uz rodinu nezkladam , tak si muzu dovolit chtit fajn chlapa i si jeste uzit sex dokud to pujde . Za to , ze tobe to nic nerika fakt nemuzu , ja muzu srovnat jen dva vztahy bez sexu a s …a rozdil je obrovsky , kdyz maji k sobe dva blize i fyzicky , vse funguje uplne jinak
@PP93 píše:
Tak počítej s tím, že někdy zasáhnou a čím víc hamižnější budete, o to víc vás budou potom bolet!!! PS: platí pro všechny, které si to čtou a jsou stejného či podobného názoru, jako ty.
jak hamiznejsi … v cem ?
@káťa píše:
To si myslíš, že nemoci postihují a více bolí ženy, které preferují větší penisy ???
asi jo ![]()
@Venetia píše:
jak hamiznejsi … v cem ?
v čem asi, o čem je tato diskuze?
@PP93 prostě zavřít tady diskuze, protože nemá cenu se o ničem bavit ![]()
@PP93 píše:
To ne, ale můžou se stát každému bez ohledu na preference, tudíž chci jím vysvětlit že to co tady řeší je výsměch proti jiným věcem, které by na lůžku v nemocnici v boji se závažnou chorobouTo ne, ale můžou se stát každému bez ohledu na preference, tudíž chci jím vysvětlit že to co tady řeší je výsměch proti jiným věcem, které by na lůžku v nemocnici v boji se závažnou chorobou opravdu neřešily, jediné by bylo uzdravení. Asi by vám co jste tak hamižné chtělo aby se vám něco stalo(ev.v rodině), samozřejmě aby vás to nezabilo ani jste z toho neměly trvalé následky ale po vyléčení věřím začaly úplně jinak přemýšlet a zapomněly na tuhle diskuzi.
To ne, ale můžou se stát každému bez ohledu na preference, tudíž chci jím vysvětlit že to co tady řeší je výsměch proti jiným věcem, které by na lůžku v nemocnici v boji se závažnou chorobou
To nema zadnou souvislost s touto diskuzi , ktera je jaksi lehciho a zabavnejsiho razeni …resi se tu velikost penisu nikoliv zavazne zivotni situace
@Venetia píše:
To ne, ale můžou se stát každému bez ohledu na preference, tudíž chci jím vysvětlit že to co tady řeší je výsměch proti jiným věcem, které by na lůžku v nemocnici v boji se závažnou chorobouTo nema zadnou souvislost s touto diskuzi , ktera je jaksi lehciho a zabavnejsiho razeni …resi se tu velikost penisu nikoliv zavazne zivotni situace
Je to tu hlavně o tom ubližovat chlapům, jež nemají pořádnou výbavu, tak potřebuji to redukovat aby si ženy uvědomily že můžou mít horší problém než menší penis u muže.
@KalamityJohn píše:
Já myslím, že tu řeší osobní problém. Je to chlap s malým a má problém.
@PP93 píše:
Vám se to řekne když si můžete zvětšit prsa, mi to tak jednoduché nemáme…a právě proto chci apelovat na to čemuž věřím, že po zkušenosti z vážnou chorobou, z které vám může výrazně pomoci i partner s 12cm např. budete na věci, které vám vadily se dívat s větší úctou a vděčností, že nemusíte ležet na lůžku a bát se co vůbec bude daleko více vážit toho, co máte. Pokud ani tohle nestačí tak už fakt nevím, jedině jak by řekl smoljak: https://www.youtube.com/watch?…
a partner s 15 nebo 20 mi pomoci nepomuze , ten je dopredu zatracen jako neschopen podpory ?