Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj holky,
asi si potřebuju jen potvrdit, že jde o blbost ![]()
Ale chci se zeptat, máte s tímto https://vellena.cz/ některá již zkušenost? Na webu samozřejmě pouze kladné reference (
), zpětnou vazbu vidím zatím pouze od influencerek.
Už několik měsíců mne trápí hormonální nerovnováha a prakticky vše s tím spojené – od akné, přes citlivost prsou až po neustálé nadýmání a výkyvy váhy. 25.10. jsem objednaná k doktorce pro určení dalšího postupu léčby, ale už začínám být poměrně zoufalá… začala jsem cvičit jógu, beru rybí olej, snažím se jinak jíst… ale zatím změny žádné. Už jsem asi ochotná zkusit cokoliv… ![]()
Předem díky za názory.
Upřímně, pokud si změnila jídelníček, tak se do nej pokus dostat všechny vitaminy + minerály co tam mají vypsané a nebo si porid si nějaký komplex vitamínů +minerálu co tam mají uvedeno a dost usetris. Nenašla jsem ani na jak dlouho je to jedno balení za 900kc, ale tipuju, ze je to na měsíc. ![]()
Stránky samy o sobě jsou bez pořádných informaci a nevidím nikde ani napsané akreditace nebo kde bylo testováno ![]()
Do práce mi na farmaceutické testy chodilo mrtě podobných výrobků a většinou to byly jen předražené vitaminky ![]()
Já určitě doporučuji. 3 měsíce bez menzes doktor mi chtěl napsat antikoncepci odmítla jsem a vyzkousela Vellenu do 3 dnů se mi menstruace dostavila. Uvidíme další měsíc.
@Jane.jane.m píše:
Já určitě doporučuji. 3 měsíce bez menzes doktor mi chtěl napsat antikoncepci odmítla jsem a vyzkousela Vellenu do 3 dnů se mi menstruace dostavila. Uvidíme další měsíc.
Jasně – a zaregistrovala jste se jen proto, abyste nám to řekla, že? ![]()
No, budete se divit ale ano
Od ledna mi byla diagnostikována endometrióza a pak vypadla úplně menstruace zkoušela jsem Veniru taky dobrá, ale spíše jen špinění. Posléze jsem zkoušela čaj bylinný PLODNOST ŽENY tam bez výsledku. Poté Femigard též bez výsledku. Takže opravdu mám radost a zatím spokojená a chtěl jsem se podělit se svojí zkušeností. Pokud to někomu vadí, tak to nemusí číst. ![]()
Už tu je síce jeden názor na Vellenu v spojení s endometriózou, no tiež by ma zaujímalo, či to nejakým spôsobom pomáha: redukcia bolesti pri menštruácii, zmenšenie cýst apod. Dosť mi to spamuje fb a ich reklama v zmysle, že to pomáha aj na endometriózu je zatiaľ podľa mňa len výkrik do tmy. Nemajú zatiaľ žiadne reálne dôkazy, že by to pomáhalo. V podstate len vychádzajú z toho, že ich výrobok má nastoliť hormonálnu rovnováhu v tele, tak by mal pomáhať aj na liečbu endometriózy (ktorá sa vo veľkej miere týka práve hormonálnej nerovnováhy). Ak by mal niekto skúsenosti, dajte vedieť prosím.
Já jsem Vellenu brala 2 měsíce a menstruace bych řekla že se teprve upravoval, mám ji dost nepravidelnou a bolestivou a trpím opravdu hodně na PMS a myslela sem si, že mi Vellena v ničem nepomohla, ale když sem ji vysadila zjistila sem, že při jejím užívání mi bylo opravdu lépe, neměla jsem takové výkyvy nálad, nebyla jsem tolik unavená atd. zkouším ji dál a uvidím.
Jako potencialni zakaznice jsem se jich zeptala na adresu spolecnosti a telefon. Neustale me odkazovali na jejich obchodni podminky. Nebyli schopni strucne odpovedi s adresou a telefonem pro pripad, ze bych zbozi chtela vratit ci reklamovat. Pote, co jsem vyjadrila neduveru k jejich praktikam moje komentare smazali. A to jsem to psala velmi slusne, takze nebyl duvod. Nechapu, kde berou tu drzost radit jeste zenam, zda to mohou ci nemohou uzivat pri kojeni nebo to schvalovat pro 15ti letou divku, ktere to chce matka koupit v dobre vire. Nerikam, ze to tak je, ale uz jen toto podivne jednani zavani necim podvodnym a co se tyce meho nazoru na slozeni: predrazene vitaminy a mineraly buh vi jake kvality. Zase jen dalsi prizivnici… ![]()
@khapi Ďakujem za názor. Ja som podobnú skúsenosť zažila s jednou firmou a tiež mi takýto prístup pripadá zvláštny. Vyzerá to teda na predražené vitamíny. :/ Ale ak to niekomu pomáha, tak to má aspoň nejaký zmysel.
Já jsem brala Vellenu měsíc a výsledek spíš nic než moc
.. mám problémy s hormonálními výkyvy po potratu- návaly horka a pak zase zima, že se nejde ničím zahřát a noční pocení… takže jistě chápete, že pak člověk zkouší kde co, hlavně aby to pomohlo…
Při silném PMS ještě před otěhotněním jsem brala Gynex a ten byl dle mého názoru rozhodně lepší a o dost levnější…
Vellena stojí skoro 1000Kc a je to jen na jeden měsíc. Takže nic moc a to složení taky žádný zázrak prostě něco jako multivitamíny pro ženy Centrum (nebo jak se to jmenuje)
Takže za mě neee
Také jsem narazila na tento přípravek, ze složení musím říct, že to funguje - avšak já tyto vitamíny a minerály získávám ze stravy - to je základ, tělo se musí vyživit jídlem, vitamíny v prášku nebo v pilulkách jsou pouze doplněk stravy. Takže šup do obchodu pro kvalitní potraviny a zdar zdravému životnímu stylu ![]()
Nějaké zkušenosti s Vellenou ohledně akné? Po vysazení antikoncepce vypadám jak puberťák a nejen na obličeji. Záda, krk, za ušima, všude. Už s tím bojuji 5 měsíců a nezabírá nic.
Na druhou stranu nechci vyhodit takové peníze za něco, co nebude fungovat. Budu ráda za každou zkušenost.
@Janushkaa je to absolutně nejlepší věc na akné beru Vellenu cca 2 měsíce a jsem bez jediného pupínku, pleť vypadá daleko zdravější a vypnutější. Všechny kamarádky co si jí taky koupily mají stejnou zkušenost. Nálada je o poznání lepší mám víc energie. Menstruace je téměř bezbolestná a pms je pryč. A nevím jestli je to tím ale vzhledem k tomu, že momentálně necvičím a jím stejně, tak jsem rychle zhubla nejsem vůbec nateklá jakoby jsem se zbavila nadbytečné vody v těle snad nikdy jsem nebyla tak hubená v obličeji, břichu a nohou. Za mě to stojí úplně za každou korunu navíc mají částo slevové kódy a akce. Takže ne nejedná se o podvod jak zde některé píšou a myslím, že člověk daleko víc utratí za kosmetiku pokud má problém s pletí takže tak.
Dobrý den,
jsem ráda že již je více recenzí. Já jsem si Vellenu objednala, protože jsem reklamě uvěřila a bylo málo špatných recenzí. Žádné zázraky na počkání se bohužel neděly a dokonce mi to narušilo mou pravidelnou menstruaci. Úplně mě to vyhodilo z rytmu (brala jsem ji 2 měsíce). Když jsem ji vysadila trvalo to ještě další 3 měsíce dokud se tělo nevzpamatovalo a opět jsem ji měla pravidelně. Psala jsem jim do chatu a z paní vypadlo že prášek upravuje hormony a že to může trvat než se dají dokupy a pokud se mi to nelíbí jediné co s tím udělám je že se s tím srovnám 🤣 tak děkuji nechci, kdo by ten růžový prapodivný produkt chtěl, mám ještě jednu krabici doma 👍🏼
Koupila jsem si před Vánoci rovnou trojbalení za dva půl tisíce a jedno dala své pubertální dceři. Ani jedna jsme nepocítily žádnou změnu k lepšímu. Stále jsme v před menstruací náladové, dcera má stále velké akné a spánek se nám spíše zhoršil, ale to je možná tím nedostatkem denního světla v únoru. Za mně nedoporučuji. Pokud jsme si to dávaly ráno na lačno, tak se nám chtělo zvracet. Po jídle už se to trošku dá. Za ty peníze si raději koupím dobré multivitamíny a doplním déčko, béčko a nějaké minerály. WELLENA JSOU VYHOZENÉ PENÍZE! ![]()