Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Krásný den,mám dotaz na vibrační pás Vibra Belt…máte některá zkušenost,jde mi o bříško,do léta bych si ho chtěla trochu spevnit a sformovat,co si o pásu myslíte a pomohl některé a nebo máte doporučení na jiný a lepší
měl podobný manžel, nepomohl ani náhodou.
Podle mě nějaké vibrace a impulzy ti nezpevní břišní svaly ![]()
Já cvičím od léta na břišní svaly pod vedením terapeuta a vidím krásné zlepšení ![]()
taky si myslim, ze to je k nicemu. mela jsem pujceny od kamaradky podobny, mela jsem to tenkrat skoro v jednom kuse na sobe a nenastala absolutne zadna zmena
![]()
Známá ho měla a bylo to naprosto k ničemu. Holt bez práce nejsou koláče..
![]()
Holky,jsem po dvou císařech a už přes rok cvičím a nic,tak už nevím kudy kam,jedna známá mi tvdí,že mám rozpojené břišní svaly po sekci a to cvičením prý dohromady nedám a kamarádka mi nabídla právě pás,tak zjišťuji zdali to něco dokáže nebo ne…
Traccy píše:
Holky,jsem po dvou císařech a už přes rok cvičím a nic,tak už nevím kudy kam,jedna známá mi tvdí,že mám rozpojené břišní svaly po sekci a to cvičením prý dohromady nedám a kamarádka mi nabídla právě pás,tak zjišťuji zdali to něco dokáže nebo ne…
já jsem sice po jednom císaři, ale s dvojčaty. První syn byl klasickou cestou.
Rozestouplné břišní svaly mám také a dohromady ti je pás 100% nedá.
Na rehabilitaci cvičím právě i na rozestouplé svaly.
Zkus zajít spíš tam, jistě ti poradí jak zpevnit.
Já ten pás mám doma. Hrozně po tom svědí břicho a je hrozně zarudlí.. ale bolelo mě z toho pásu břišní svaly, tak to asi nějaký učinek mít bude jen se musí pravidelně používat.. jelikož ho vytáhnu 3× za rok tak mě to nepomáhá. Po druhé bych si ho nekoupila.
Souhlasím s abc_nikol Vibra Belt funguje. Jenom se fakt musí se používat prakticky denně. Taky je potřebné hubnutí pojmout komplexně. Ten, kdo „žere“ jako mlejn asi fakt nezhubne. Jinak Vám ten pás po zapnutí fakt roztřese celé břicho. Po chvilce máte touhu si „podrbat“ sádlo pod kůží… A o tom to je. Taky Vás to nutí při použití Vibra Beltu napínat břišní svaly. Tuk Vám to roztřese a ohřeje… začíná se spalovat… Kdo nevěří ať to zkusí… koupit… nebo půjčit a používat. Uvidíte sami.
ahooj holky,chci se zeptat,premyslim o pase a nevim zdali to ma vubec cenu kupovat,mohly by jste mi napsat jestli to doopravdy funguje??koupily by jste si ho znovu??vazim 58kg a chci si zpevnit bricho,myslite,ze by to fungovalo??poradte mi jestli si ho mam koupit,dik ![]()
Já osobně mám takový běžný mužský problém. Břišní svaly mám nejlepší z holek a žen široko daleko, co se svalové hmoty týče. Tělo jinak mám dost dobré bych řekla, jen přes bříško pod pupíkem mám tukovou vrstvičku (asi z trochy piva).. Cvičím jak blázen a nic. VibraBelt mám doma, při denním použití na tohle úžasně pomůže. Pomůže k hubnutí tuků, masážní vibrace špíčky prokrví a špíčky mizí, ale rozhodně vám VibraBelt břišní svalstvo nevytvaruje… ![]()
Vibra belt funguje ale nesmíte se prežírat a dodržovat trochu nejakou životosprávu. A co se týče toho svědění a vyrážky tak si musíte v lekárně dokoupit vodivý gel protože to do vás pouští malý elektrický impulzy aby svaly pracovaly. Je to jako když resuzcitujou ale v menších impulzech a taky to mažou. Je chyba že to neprodávaji k tomu a nebo to nepíšou v návodu.
Vlastním břišní pás značky Beurer - pokud ho někdo z Ostravy chce vyzkoušet, osobní předání možné. Napiš sz
.
S určitostí pomáhá, ale musí se používat opravdu pravidelně. Mám to vyzkoušené na sobě.
![]()
Dnes sem pouzil poprve, bricho pali jako pr…takze tuky se taví
Výborná je funkce termálního prohřátí. Za půl roku napíšu, jak vypadá muj malej pivni pupik. Pokud spalim drive, napisu drive. Jinak jim zdrave a sportuju coz vidim jako pridanou hodnotu a vibra belt mi urco pomuze i s regeneraci svalů. Hovadina to rozhodne nebude. Ve fitku take palite predevsim tim, ze zahrejete jednotlive svalove partie. Hubnuti zdar! ![]()
Mam take zkusenost, ze funguje. Pri dennim pouzivani 2× 30 min. se mi bricho zpevnilo.
Jakmile jsem ale snizila frekvenci pouzivani, bricho bylo zpet.
Dalsi problem je, ze se mi prehral a vyhorel, i kdyz jsem ho pouzivala podle navodu.
Max 30 minut v kuse. Ted cekam na vyrizeni reklamace.
Je to dobre kombinovat s dietou, gely a cvicenim.