Viděla jsem film a dost mě to zasáhlo
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj,Viděla jsem před nějakou dobou film a bohužel jsem zapomněla na to jak se jmenuje. Bylo to o vojácích kteří pod výhrůžkou smrti, nutili jiného vojáka aby znásilnil cizí asijku, kterou někde unesli. On to dělat nechtěl, ale taky nechtěl zemřít, tak jí znásilnil a brečel u toho. Byl na tom psychicky opravdu špatně ale zároveň věděl, že když se nechá zabít, ti vojáci budou stejně dál znásilňovat tu ženu a nakonec jí zabijou. Jak byste se v situaci toho muže co to udělal i když nechtěl, zachovali vy? Co si o něm myslíte? Jen pro zajímavost, ten muž se pak snažil tu ženu nenápadně zachránit, ale nakonec to stejně nepřežila.
To by asi v reálu nešlo. Že by se mu ze strachu postavila ještě dokázal brečet. Takovou situaci si představovat nechci. Chlapi dokážou být nechutní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To jako vážně? Už vidím, jak se mu postaví, když je mu to nepříjemné a ještě s pistolí u hlavy. A celé to probrečí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
...
…každý chlap by tu asijku prostě oprcal. Slušný jen ojel, prase by se nad ní vyžívalo. Uvědom si, že ti vojáci byli na frontě kdoví jak dlouho, frustrovaní z válečných hrůz a ještě s plným pytlem. Život není romantický film.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jediný film, který jsem musela vypnout, protože to bylo už fakt moc, je umučení Krista.To co pisuješ by mě asi nezasáhlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tecumseh píše: …každý chlap by tu asijku prostě oprcal. Slušný jen ojel, prase by se nad ní vyžívalo. Uvědom si, že ti vojáci byli na frontě kdoví jak dlouho, frustrovaní z válečných hrůz a ještě s plným pytlem. Život není romantický film.
V každém boji vojáci znásilňovali a plenili. Bylo to v každé době.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak na to bych se ráda podívala, pokud někdo bude vědět název.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tecumseh píše: …každý chlap by tu asijku prostě oprcal. Slušný jen ojel, prase by se nad ní vyžívalo. Uvědom si, že ti vojáci byli na frontě kdoví jak dlouho, frustrovaní z válečných hrůz a ještě s plným pytlem. Život není romantický film.
To je asi pravda. I když nevím, jaký je rozdíl mezi „ojel“ a „nad ní vyžíval“.
Tak od 14 let značně chlapa ovládat jeho vercajk. V kombinaci s vlivem prostředí, to by musel být fakt silný charakter, aby odolal. Neříkám, že nejsou, ale bude jich velmi málo.
Možná i proto v dnešní době ženy preferují dcery před syny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj,Viděla jsem před nějakou dobou film a bohužel jsem zapomněla na to jak se jmenuje. Bylo to o vojácích kteří pod výhrůžkou smrti, nutili jiného vojáka aby znásilnil cizí asijku, kterou někde unesli. On to dělat nechtěl, ale taky nechtěl zemřít, tak jí znásilnil a brečel u toho. Byl na tom psychicky opravdu špatně ale zároveň věděl, že když se nechá zabít, ti vojáci budou stejně dál znásilňovat tu ženu a nakonec jí zabijou. Jak byste se v situaci toho muže co to udělal i když nechtěl, zachovali vy? Co si o něm myslíte? Jen pro zajímavost, ten muž se pak snažil tu ženu nenápadně zachránit, ale nakonec to stejně nepřežila.
No tak snaží se, aby jim u toho filmu diváci neusnuli…
Spíš mi přijdou horší různé válečné filmy, kde si zajatci musí vykopat hroby a pak je nad nimi rovnou postřílí.
Na co jsem třeba nedokoukala, jsou válečné filmy o dětech, třeba židovských, to nedávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja jednou videla, taky vubec nevim nazev, probudila jsem se v noci u ct2 a
tam to hralo. Myslim, ze italsky film, hrdina takovy maly Žid, byvaly šíleny
devkar, co se dostane do nejakeho prestupniho lagru, asi po ceste do Polska, a
tam si ho na vecer vybere bacharka, velka, tlusta, fakt nic moc. A on se
samozrejme boji, ze kdyz mu ne-to, tak ze ho zabije, tak si predstavuje vsechny
sve byvale milenky a strasne se u toho nadre fakt bozi scena…nevim uz, jak to
dopadlo…
Umuceni Krista, na poprve Pad treti rise jsem nedokoukala. Pak byl hnusny
i Whistelblower -organizovany obchod s bilym masem za valky v Jugoslavii,
v podstate pod dohledem jednotek OSN
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@GabinkaCh píše:
Jediný film, který jsem musela vypnout, protože to bylo už fakt moc, je umučení Krista.To co pisuješ by mě asi nezasáhlo.
Na ten se chystám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
To myxslíš vážně? Nebo trolíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ten film jsem tenkrát také viděla. Taje mi z toho nebylo dobré. On nakonec ty násilníky udal a dostali nějaký trest, ale nic moc, ještě mu vyhrožovali, že jakmile je pustí, tak se mu pomstí. S tím chlapem se to už pak táhlo. My s manželem rádi koukáme na filmy z válek. Pokud někdo má další tipy, budu ráda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Druhý den mě pálí žáha
- Známá se mě ptá, kdy dostane výplatu, když.....
- Filmové hlášky - podělte se
- Manžel mě několik let podvadí!
- Nebaví mě se starat o miminko
- Sarkasmus - tip na film, knížku
- Může mi gynekolog napsat antikoncepci, i když mě neprohlídne?
Ahoj,
Viděla jsem před nějakou dobou film a bohužel jsem zapomněla na to jak se jmenuje. Bylo to o vojácích kteří pod výhrůžkou smrti, nutili jiného vojáka aby znásilnil cizí asijku, kterou někde unesli. On to dělat nechtěl, ale taky nechtěl zemřít, tak jí znásilnil a brečel u toho. Byl na tom psychicky opravdu špatně ale zároveň věděl, že když se nechá zabít, ti vojáci budou stejně dál znásilňovat tu ženu a nakonec jí zabijou. Jak byste se v situaci toho muže co to udělal i když nechtěl, zachovali vy? Co si o něm myslíte? Jen pro zajímavost, ten muž se pak snažil tu ženu nenápadně zachránit, ale nakonec to stejně nepřežila.