Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Langosicka, podle mě je to nadějné!
Nejlepší by bylo testnout až pozítří, kdybys vydržela ![]()
Evulka, já jsem měla pregnyl při IVF, otěhotněla jsem a jeden z prvních příznaků bylo bolení břicha jako na MS a hodně velká bolest v kříži ![]()
MarinkaCu píše:
Langosicka, podle mě je to nadějné!Nejlepší by bylo testnout až pozítří, kdybys vydržela
To nevydržím, to vím už teď
jen je zajímavé, že američani mají ty 25jdn testy citlivější než my ty 10jdn. To pak ty jejich 10jdn musí ukazovat těhotenství snad i chlapům
![]()
MarinkaCu píše:
Evulka, já jsem měla pregnyl při IVF, otěhotněla jsem a jeden z prvních příznaků bylo bolení břicha jako na MS a hodně velká bolest v kříži
No, já jsem právě pregnyl dostala až předevčírem, tak nevím, jestli to není z toho nebo jestli se zadařilo už před těmi cca 10 dny při první ovu - to bylo bez pregnylu.
ms čekám za 4 dny a štve mě, že nemůžu testovat kvůli tomu blbýmu pregnylu ![]()
Nedivím se, taky bych nevydržela
Uvidíš, když je tak citlivý, klidně může mít silnější čárku..Já ji vidím fakt pěkně, já když jsem měla duchy, tak byly tak poloviční, takže podle mě opravdu šance je ![]()
Evulka, mě přijde divné, aby po pregnylu bolelo v kříži, to jsem nikdy neslyšela
A není ti ještě něco? Nemáš víc hlad, žízeň, nebolí tě klouby, není ti víc zima? To jsem měla taky..
MarinkaCu píše:
Evulka, mě přijde divné, aby po pregnylu bolelo v kříži, to jsem nikdy neslyšelaA není ti ještě něco? Nemáš víc hlad, žízeň, nebolí tě klouby, není ti víc zima? To jsem měla taky..
Já už jsem po ZT a SP, tak těhu příznaky tak nějak poznám, spíš jsem si myslela, že by to mohl tentokrát způsobovat ten pregnyl, dneska ta kříž bolí fakt fest, jinak ji cítím už asi 4 dny…větší žížu a hlad pociťuju od včerejšího večera a zima je mi standardně pořád, tak to nepočítám…hmmm
takže je možný, že se zadařilo už při první ovu…hezky pěkně ![]()
Po tom pregnylu tě opravdu tak moc v kříži bolet nemůže, určitě se zadařilo z první ovulky, i ty příznaky tomu nasvědčují ![]()
Evulka33 píše:MarinkaCu píše:Já už jsem po ZT a SP, tak těhu příznaky tak nějak poznám, spíš jsem si myslela, že by to mohl tentokrát způsobovat ten pregnyl, dneska ta kříž bolí fakt fest, jinak ji cítím už asi 4 dny…větší žížu a hlad pociťuju od včerejšího večera a zima je mi standardně pořád, tak to nepočítám…hmmm
Evulka, mě přijde divné, aby po pregnylu bolelo v kříži, to jsem nikdy neslyšelaA není ti ještě něco? Nemáš víc hlad, žízeň, nebolí tě klouby, není ti víc zima? To jsem měla taky..
takže je možný, že se zadařilo už při první ovu…hezky pěkně
Holky nerada se vám pletu do rozhovoru, protože spíš jen tak hádám co jsou zkratky ZT a SP a co je pregnyl to netuším, ale v kříži mě už fest bolí taky pár dní a to mi manžel už vybírá novou matraci do postele, tak že by to až tak nebylo matrací, ale třeba nějaký příznak? ![]()
MarinkaCu píše:
Po tom pregnylu tě opravdu tak moc v kříži bolet nemůže, určitě se zadařilo z první ovulky, i ty příznaky tomu nasvědčují
noo, tak to jsem na to teda zvědavá…a neboť jsme se řídili příkazem MUDra, abysme to pojistili i při tý druhý ovu, tak jen doufám, že z toho nebudou dvojčata
Ale budu se modlit, aby to vyšlo, ať jich je tam kolik chce… ![]()
Langosinka, pro mě je bolest v kříži jasný těhu příznak, občas mě teda zabolí záda i před MS, ale na začátku těhu to bylo mnohem silnější a bolelo mě to několik dní..
Langosinka píše:Evulka33 píše:Holky nerada se vám pletu do rozhovoru, protože spíš jen tak hádám co jsou zkratky ZT a SP a co je pregnyl to netuším, ale v kříži mě už fest bolí taky pár dní a to mi manžel už vybírá novou matraci do postele, tak že by to až tak nebylo matrací, ale třeba nějaký příznak?MarinkaCu píše:Já už jsem po ZT a SP, tak těhu příznaky tak nějak poznám, spíš jsem si myslela, že by to mohl tentokrát způsobovat ten pregnyl, dneska ta kříž bolí fakt fest, jinak ji cítím už asi 4 dny…větší žížu a hlad pociťuju od včerejšího večera a zima je mi standardně pořád, tak to nepočítám…hmmm
takže je možný, že se zadařilo už při první ovu…hezky pěkně
ZT - zamlklé těhu
SP - spontánní potrat
Pregnyl je injekce hcg hormonu, který tuším má podpořit prasknutí folikulu a uvolnění vajíčka při ovu. Po injekci ovu nastává cca kolem 36 hod - prej ![]()
Mě teda při každém, ač nevydařeném těhu bolelo v kříji jako při ms, ale tentokrát jsem to přisuzovala tomu pregnylu, páč je to hcg hormon jako se ti uvolňuje v těhu…tak uvidíme no.
Evi, no vidíš, třeba budou dvojčátka ![]()
A ty míváš normálně dvě ovulky nebo to je jen díky těm lékům??
Hcg ti muže stoupat pomalu…a taky na začátku sou takový duši,ale nevím zdá se mi že moc nesílý..zkus ten detijednotkovej namočit normálně do vody,čárka jestly tam by měla zružovět.a pak pošly fotku
Evi, zkusila jsem to hledat na netu a nenašla jsem nic o tom, že by po pregnylu mělo nebo mohlo bolet v kříži ![]()