Vidíte tam něco? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4065
26.1.12 10:50

Langosicka, podle mě je to nadějné! :kytka: Nejlepší by bylo testnout až pozítří, kdybys vydržela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
26.1.12 10:52

Evulka, já jsem měla pregnyl při IVF, otěhotněla jsem a jeden z prvních příznaků bylo bolení břicha jako na MS a hodně velká bolest v kříži :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
26.1.12 10:53
MarinkaCu píše:
Langosicka, podle mě je to nadějné! :kytka: Nejlepší by bylo testnout až pozítří, kdybys vydržela ;)

To nevydržím, to vím už teď :D jen je zajímavé, že američani mají ty 25jdn testy citlivější než my ty 10jdn. To pak ty jejich 10jdn musí ukazovat těhotenství snad i chlapům :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
26.1.12 10:59
MarinkaCu píše:
Evulka, já jsem měla pregnyl při IVF, otěhotněla jsem a jeden z prvních příznaků bylo bolení břicha jako na MS a hodně velká bolest v kříži :kytka:

No, já jsem právě pregnyl dostala až předevčírem, tak nevím, jestli to není z toho nebo jestli se zadařilo už před těmi cca 10 dny při první ovu - to bylo bez pregnylu. :nevim: ms čekám za 4 dny a štve mě, že nemůžu testovat kvůli tomu blbýmu pregnylu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
26.1.12 11:00

Nedivím se, taky bych nevydržela :D Uvidíš, když je tak citlivý, klidně může mít silnější čárku..Já ji vidím fakt pěkně, já když jsem měla duchy, tak byly tak poloviční, takže podle mě opravdu šance je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
26.1.12 11:01

Evulka, mě přijde divné, aby po pregnylu bolelo v kříži, to jsem nikdy neslyšela :think: A není ti ještě něco? Nemáš víc hlad, žízeň, nebolí tě klouby, není ti víc zima? To jsem měla taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
26.1.12 11:10
MarinkaCu píše:
Evulka, mě přijde divné, aby po pregnylu bolelo v kříži, to jsem nikdy neslyšela :think: A není ti ještě něco? Nemáš víc hlad, žízeň, nebolí tě klouby, není ti víc zima? To jsem měla taky..

Já už jsem po ZT a SP, tak těhu příznaky tak nějak poznám, spíš jsem si myslela, že by to mohl tentokrát způsobovat ten pregnyl, dneska ta kříž bolí fakt fest, jinak ji cítím už asi 4 dny…větší žížu a hlad pociťuju od včerejšího večera a zima je mi standardně pořád, tak to nepočítám…hmmm :think: takže je možný, že se zadařilo už při první ovu…hezky pěkně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
26.1.12 11:13

Po tom pregnylu tě opravdu tak moc v kříži bolet nemůže, určitě se zadařilo z první ovulky, i ty příznaky tomu nasvědčují :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
26.1.12 11:18
Evulka33 píše:
MarinkaCu píše:
Evulka, mě přijde divné, aby po pregnylu bolelo v kříži, to jsem nikdy neslyšela :think: A není ti ještě něco? Nemáš víc hlad, žízeň, nebolí tě klouby, není ti víc zima? To jsem měla taky..
Já už jsem po ZT a SP, tak těhu příznaky tak nějak poznám, spíš jsem si myslela, že by to mohl tentokrát způsobovat ten pregnyl, dneska ta kříž bolí fakt fest, jinak ji cítím už asi 4 dny…větší žížu a hlad pociťuju od včerejšího večera a zima je mi standardně pořád, tak to nepočítám…hmmm :think: takže je možný, že se zadařilo už při první ovu…hezky pěkně :lol:

Holky nerada se vám pletu do rozhovoru, protože spíš jen tak hádám co jsou zkratky ZT a SP a co je pregnyl to netuším, ale v kříži mě už fest bolí taky pár dní a to mi manžel už vybírá novou matraci do postele, tak že by to až tak nebylo matrací, ale třeba nějaký příznak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
26.1.12 11:20
MarinkaCu píše:
Po tom pregnylu tě opravdu tak moc v kříži bolet nemůže, určitě se zadařilo z první ovulky, i ty příznaky tomu nasvědčují :kytka:

noo, tak to jsem na to teda zvědavá…a neboť jsme se řídili příkazem MUDra, abysme to pojistili i při tý druhý ovu, tak jen doufám, že z toho nebudou dvojčata :lol: Ale budu se modlit, aby to vyšlo, ať jich je tam kolik chce… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
26.1.12 11:22

Langosinka, pro mě je bolest v kříži jasný těhu příznak, občas mě teda zabolí záda i před MS, ale na začátku těhu to bylo mnohem silnější a bolelo mě to několik dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
26.1.12 11:23
Langosinka píše:
Evulka33 píše:
MarinkaCu píše:
Já už jsem po ZT a SP, tak těhu příznaky tak nějak poznám, spíš jsem si myslela, že by to mohl tentokrát způsobovat ten pregnyl, dneska ta kříž bolí fakt fest, jinak ji cítím už asi 4 dny…větší žížu a hlad pociťuju od včerejšího večera a zima je mi standardně pořád, tak to nepočítám…hmmm :think: takže je možný, že se zadařilo už při první ovu…hezky pěkně :lol:
Holky nerada se vám pletu do rozhovoru, protože spíš jen tak hádám co jsou zkratky ZT a SP a co je pregnyl to netuším, ale v kříži mě už fest bolí taky pár dní a to mi manžel už vybírá novou matraci do postele, tak že by to až tak nebylo matrací, ale třeba nějaký příznak? :think:

ZT - zamlklé těhu
SP - spontánní potrat
Pregnyl je injekce hcg hormonu, který tuším má podpořit prasknutí folikulu a uvolnění vajíčka při ovu. Po injekci ovu nastává cca kolem 36 hod - prej :lol:
Mě teda při každém, ač nevydařeném těhu bolelo v kříji jako při ms, ale tentokrát jsem to přisuzovala tomu pregnylu, páč je to hcg hormon jako se ti uvolňuje v těhu…tak uvidíme no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
26.1.12 11:23

Evi, no vidíš, třeba budou dvojčátka :lol:
A ty míváš normálně dvě ovulky nebo to je jen díky těm lékům??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
26.1.12 11:24

Hcg ti muže stoupat pomalu…a taky na začátku sou takový duši,ale nevím zdá se mi že moc nesílý..zkus ten detijednotkovej namočit normálně do vody,čárka jestly tam by měla zružovět.a pak pošly fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
26.1.12 11:24

Evi, zkusila jsem to hledat na netu a nenašla jsem nic o tom, že by po pregnylu mělo nebo mohlo bolet v kříži ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí