Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@elenka88 píše:
Bohužel u češek se mi už za týden olupoval gel a odchlipoval od mého nehtu. Dále mi za měsíc minimálně 3 spadly…takže znovu lepení a pilování. U vietnamek mi konečně dorostly moje, nemám žádné problémy, chodím už 2 roky a nehty jsou nádherné celý měsíc, když tak jen přelakuju. Oni jsou fakt pracovití a tím nám konkurují všude.
To bude asi tim, ze delaji akrylove.. Pockej, az nehty sundas.. Se z toho budou vzpsmatovavat pekne dlouhou dobu..
@murkyf to jsou kecy, já nosím uměláky od ťamíků už skoro 4 roky, no 3,5 let dejme tomu, dala jsem si je hned po porodu a sundané jsem je měla za tu dobu tak 5×, někdy šli dolů protože jsem je potřebovala shodit nebo jsem je shodit chtěla a dát si novétipy a udělat je znovu od začátku. mám je někde i vyfocené a garantuju ti že za dva dny po sundání nikdo nepoznal že jsem nosila třeba půl roku v kuse geláky od bambusáků. den první jo jasně suché ty lůžka, ale žádná hrůza, rozhodně žádné rýhy nebo tak, druhý den už pěkné nehty.
chodím k bambusákům a budu chodit dál, nemůžu říct jediné slovo na ně, nikdy jsem neměla s nehtama od nich problém, drží, žádné plísně, žádné rýhy, žádný problém nikdy!!! roky předtím než se tu ťamíci objevili jsem zkoušela české salony, děs běs, drahé, šílené objednací lhůty, nehty padali a jedna mi ruce zničila tak že jsem od ní šla rovnou do drogerky nakoupit mastičky a olejíčky na zničenou kůžičku kolem, pilovala mi to až do krve!! takže jsem pak měsíc léčila záděry. díky češku už nechci!!!
Určitě nedoporučuji v Praze na Proseku v Bille. Paní byla šíleně nepříjemná. Takový chování jsem v životě nezažila. Zajela mi tou bruskou moc ze jsem ucukla tak na me začala křičet vietnamsky. A to ze mi z toho pak tekla krev tak to je asi v pohodě. Pokazdy když mi něco rikala tak nastvanym tónem. Fakt strašný celou dobu jsem se úplně bála pohnout. Venku mi bylo úplně do breku.
Určitě nedoporučuji v Praze na Proseku v Bille. Paní byla šíleně nepříjemná. Takový chování jsem v životě nezažila. Zajela mi tou bruskou moc ze jsem ucukla tak na me začala křičet vietnamsky. A to ze mi z toho pak tekla krev tak to je asi v pohodě. Pokazdy když mi něco rikala tak nastvanym tónem. Fakt strašný celou dobu jsem se úplně bála pohnout. Venku mi bylo úplně do breku.
Nemám s nehty od vietnamců problém ani po letech. Párkrát jsem měla i pauzu bez nehtů a ty mé se vždy do dvou, tří týdnů úplně vzpamatovaly. Taky jsem narazila na „sadistu“ a od té doby se mu vyhýbám a požádám vždy někoho jiného. Jediné, co mi u nich vadí je ta nebetyčná špína všude. Když se rozsvítí ta tvrdnoucí lampa, tak má člověk pocit, že to snad nikdy nečistí? ![]()