Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, užíváte některá pilulky vlasové hnojivo? Koupila jsem si je na rychlejší růst vlasů, protože mi rostou hodně pomalu. Za rok mi vyrostli o nějakých 7cm.
Pomáhá to? Kdy jste začali vidět výsledky? Používám nově i Milva šampón a vlasovou vodu, ale zatím jen krátce.
Já sem brala nedávno protože mě hrozně padaly vlasy po porodu
Měla jsem jedno balení, a nevím jestli to bylo tím nebo by to přešlo samo ale už mi vlasy skoro nepadají. Nebo spíš tak normálně jako před tím
Na růst to asi vliv nemělo, ale jedno balení asi zázraky neudělá no ![]()
Taky beru a zázrak v tom bohužel nevidim, je to i drahé tak až tet Doberu koupím jiné
Taky mě padají a to dost, mám třeba i plnou hrst vlasů
@ladai Mně jediné co na padání vlasů opravdu zabralo tak Biohar-vlasový aktivátor, není ani moc drahý asi 120 Kč na měsíc.
Taky mi po porodu začaly padat vlasy, teď už je klid, jen ten růst velice nic.
@Apaji A je to dobré i na růst? A to stačí asi jen jednou týdně že?
Mi vlasy vyrazily jak do délky, tak co se hustoty týče. Byla jsem po operaci srdce, zůstávaly mi při mytí pramínky vlasů v rukách, myslela jsem, že stresem.
Začala jsem používat hennu (jak na barvení, stejně se barvím na zrz), ale hlavně bezbarvou a zlikvidovala jsem všechny šampóny se silikony (některé jsou totiž rozpustné ve vodě, některé ne a o některých se to dokonce zatím neví) - ten silikon může na pokožce hlavy udělat něco jako helmu, pak tam vlasy rostou hůře a stávající vlasy zatíží a ty pak padají.
Nevím, co z toho více pomohlo. Kadeřnice brblala (ze srandy), že mám strašně husté vlasy a rostly tak rychle, že jsem tam musela chodit dost často a ofinu si krátit doma sama každý týden.
Teď už hennu nepoužívám (přece jen se musí nechat na hlavě pár hodin a já zlenivěla
) a barvím se normální barvou. Nicméně šampóny se silikony nepoužívám dál, dokonce i vyhledávám laky na vlasy bez silikonů (nebo hlavně alespoň bez dimethicone) a vlasy mám stále krásně husté (nechci se rouhat, ale hlavně v létě je to moje háro opruz) a rostou rychle.
@Apaji Je tak to je supr, bez silikonů též používám šampón, tak uvidíme. Tu hennu bych mohla zkusit, asi objednat jen z netu že? V drogerce jsem se ani po ní nikdy nedívala, tak nevím, zda tu bezbarvou prodávají.
Já to střídala, občas z netu, občas jsem koupila v DM drogérii - mají barevné i bezbarvé a za rozumnou cenu ![]()
@ladai Mně zas nic na růst, budu jest ty vitamíny a uvidím co to udělá. Zatím nic. ![]()
@ladai A uz vis jake si asi koupis? me by zajimaly prave zkusenosti, taky mi padaji vlasy, padaly mi i pred porodem a padaji porad a i tam mam stale silene huste vlasy. ![]()
Já mám vlasové hnojivo, nepomohlo, pak jsem si koupila vodicku reghaar a ricinový olej
Ale prostě vlasy padají dál
@ladai A co ten biohar? Ten je na padání vlasů. Nebo co zkusit Milva šampón a tu vodičku?
Jo, manžel ještě používá lopuchovou vlasovou vodu - stojí pár kaček. Není to zázrak pro růst vlasů, ale dost mu to omezilo vypadávání. Vmasíruje to do pokožky hlavy a klidně to nechá i pár hodin, než si jde mýt hlavu. Doporučení je tedy 15 minut. Dcera se tak zbavila lupů po jedné aplikaci.
Takže nějaký oučinek to bude mít i na sprostý lid
![]()