Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Mgree píše:
@ladai A co ten biohar? Ten je na padání vlasů. Nebo co zkusit Milva šampón a tu vodičku?
Koupila jsem parusan, jak hi reklamují, mám i vodicku prášky, dala jsem za měsíc za to přes 1000 a nejhorší je že nic nepomáhá
Tak třeba ta Milva šampón je tam chinin, který má zamezit vypadávání, akorát to nemůžu posoudit. Stojí 150Kč. Nebo bych zašla k lékaři a nechala vyšetřit štítnou žlázu.
@Mgree píše:
Tak třeba ta Milva šampón je tam chinin, který má zamezit vypadávání, akorát to nemůžu posoudit. Stojí 150Kč. Nebo bych zašla k lékaři a nechala vyšetřit štítnou žlázu.
To jsem byla i na gyndu krev ok
Po těchto tabletách mi bylo strašně zle, jakési omdlení. Navíc jsem měla pocit, že jsem těma tabletama cítit a že jdu cítit úplně jinak než kdy předtím. Rozhodla jsem se na ně podívat trochu z blízka - rozdrtila, hodila do vody - přičichla a a natřela kousek pokožky, už jsou to 2 měsíce a to místo jde pořád tou tabletkou cítit, nehledě, že i já jsem ti načichlá…chvíli to bude trvat než to úplně vymizí ????
Asi bych zkusila tu henu.....????
Lopuchova voda mi teda hodně pomohla na mastné vlasy, řekněme že teď mi vydrží 2-3 dny bez mytí a předtím jsem vlasy musela mýt každý den. Jinak na růst si myslím že nic nepomůže, jen čas. ![]()
Holky je to ono? Dostala jsem načaté balení tak se chci jen ujistit jestli jsou ty tabletky skutečně Hnojivo. ![]()
@FreeLady12 píše:
Holky je to ono? Dostala jsem načaté balení tak se chci jen ujistit jestli jsou ty tabletky skutečně Hnojivo.
Ano to je ono ![]()
Skuste si kupit Panthenol penu, ktorá sa dáva po opaľovaní. Tú vmasírovať ku korienkom. Pozor mastí to vlasy dosť, takže ideálne večer v piatok na noc a ráno v sobotu zmyť. Mne to veľmi pomohlo po pôrode.
Zdravím, mám vlnité blond vlasy, což je nejhorší kombinace. Jak to bývá, tak blond vlasy jsou hodně citlivé a vlnité=suché. Žehlím si vlasy skoro každý den, ale snažím se to omezovat. Jelikož mi vlasy vůbec nerostou, protože se lámou, tak jsem vyzkoušela vlasové hnojivo. Ze všech tabletek co jsem vyzkoušela, si myslím že tabletky opravdu trochu pomohly. Sice nemůžu čekat zázraky za 500kč, ale s tabletkami jsem spokojená. Vlasy mi už tolik nepadají a vypadají zdravěji. ![]()
Nebylo vám po vlasovém hnojivu zle? Konkrétně neměly jste křeče v břiše po ránu? Já si dávám 2× denně jednu tabletku, ale po ránu mě budí nepříjemná bolest břicha, tak zkoumám čím to je.
@Apaji Může se používat ta bezbarvá henna na podporu růstu vlasů a přitom vlasy normálně barvit?