Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím ![]()
Před chvilkou mi někdo volal na telefon…dnes očekávám doručení balíčků, takže rozespalá zvedám cizí číslo… V telefonu to zní, jako by měl „kurýr“ špatný signál v autě…najednou mi přijde, že je tam těch nesrozumitelných hlasů snad 10… Hovor tedy po asi 20s ukončuju… Stejně už bych neusnula, tak znova koukám na číslo a hlavně na předvolbu - vždyť to není ani česká - to asi nebyl kurýr 😁… Číslo začíná +491… Hledám tedy z jaké země to je a najdu jen, že je to z nějaké fiktivní oblasti Ruska 😶 😂… Divný pocit v této současné situaci… Nestalo se někomu něco podobného teď?
![]()
Příspěvek upraven 03.03.22 v 09:58
@Matesík píše:
Zdravím
Před chvilkou mi někdo volal na telefon…dnes očekávám doručení balíčků, takže se vzbudím, honem rozlepuji oči a zvedám cizí číslo… V telefonu to zní, jako by měl „kurýr špatný“ signál v autě…najednou mi přijde, že je tam těch nesrozumitelných hlasů snad 10… Hovor tedy po asi 20s ukončuju… Už jsem úplně vzhůru, tak znova koukám na číslo a hlavně na předvolbu - vždyť to není ani česká… +491… Hledám tedy z jaké země to je a najdu jen, že je to z nějaké fiktivní oblasti Ruska 😶…dost mě to v této současné situaci děsí… Nestalo se někomu něco podobného teď?![]()
Ne. Proč tě to děsí? Myslíš, že z tebe ruští agenti chtějí dostat nějaké informace?
@edding400 píše:
Jo, manželovi včera
A celé číslo bylo jak?
Mě volalo +491 258 0*9 077
@Russet píše:
Napiš celé číslo. Nemohlo to být jen 49? To je Německo.
Ne… německy umím, to bych poznala..zas tak špatný ten signál nebyl. A nevím, prostě z toho mám špatný pocit ![]()
@Matesík píše:
Ne… německy umím, to bych poznala..zas tak špatný ten signál nebyl. A nevím, prostě z toho mám špatný pocit
Asi ti volal Putin.
Já to říkám, už se bojim otevřít lednicku, aby tam nebyl někdo z Ukrajiny
@Russet píše:
Asi ti volal Putin.
nebo radiově řízená jaderná bomba ![]()
@Matesík píše:
Ne… německy umím, to bych poznala..zas tak špatný ten signál nebyl. A nevím, prostě z toho mám špatný pocit
Proč? Dokázala bys to nějak popsat?
@Russet píše:
Asi ti volal Putin.
se umáčk na pevnej lince…
Ne, se přiznám, že by mě jakejsi udejchanej zmatenej hovor z Ruska taky asi nutil přemejšlet…
ale asi každej takovej hovor…
@FlorenceF Jenkins píše:
nebo radiově řízená jaderná bomba
Včera v práci nefungoval dobře počítač. Hned jsme si říkali, že buď hackeři nebo rovnou Putin. Volal mi jen šéf a z jiného čísla, asi chtěl slyšet, jak se do telefonu představím… ![]()
@Russet píše:
Asi ti volal Putin.
Přesně mě to taky napadlo ![]()
Mělas mu říct, ať se na to vy.se.re, třeba by poslechl.