Volba navýšení rodičovského příspěvku
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Splnujes limit pro navyseni, takze ti prisel ze socialky dopis, ve kterem je psano, kolik uz jsi vycerpala. Tak nebud lina a spocitej si to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Castku si volis ty, takze muzes mit 7000kc. Nevim, kolik ti zbyva, takze tezko budu pocitat.
A jeste k tomu nejsme z Prahy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit, raději bych nějakou z Prahy, která má však trvalý pobyt jinde. Jako já.
Potřebuju se zeptat, zda mohu snížit dosavadní rodičovský příspěvek. Beru 9000 a kdyby to šlo snížit na 7 000, a kolik je přesná částka kterou mohu uplatnit? Jestli to není třeba 7 300 přesněji…?Dosavadní mateřská by mi chodila na malýho do 9.teho 2021, do kdy by mi chodila nová se 7 000?
To, že si myslíte, že Pražáci jsou něco víc a ostatní asi dementi přeskočím. A řeknu vám, že příspěvek si můžete nastavit jaký chcete. Podle sebe. Třeba 7150 když se vám to číslo líbí. Je to buřt. A jinak, jak radí výše, vemte si ten blbej dopis co vám došel a spočítejte si to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Někdy přemýšlím jak takový rodič se potom bude učit respektive
vysvětlovat dítěti matematiku, když neumí základní počty ženský to jako fakt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zdravím dámy, mám dotaz. Když si půjdu zítra navýšit rodičák,
přijde mi v dubnu už ta navýšená částka, nebo ještě ne?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím dámy, mám dotaz. Když si půjdu zítra navýšit rodičák, přijde mi v dubnu už ta navýšená částka, nebo ještě ne?
Děkuji
Taky se pripichuji. Posílala sem poštou ve ctvrtek. Ale četla jsem, že pokud to podáš do konce měsíce tak by to měli stihnout navýšit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím dámy, mám dotaz. Když si půjdu zítra navýšit rodičák, přijde mi v dubnu už ta navýšená částka, nebo ještě ne?
Děkuji
Pokud budete chtít navyseni uz za brezen, tak jo 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jojo, pokud dáš vyšší částku za březen, tak to přijde v dubnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Příspěvek na bydlení
- Posunutí rodičovského příspěvku
- Příspěvek na bydlení a přídavky na děti
- Příspěvek na bydlení - vyúčtování
- Paragraf na dítě, na které ještě pobírám rodičovský příspěvek
- Navýšení-rodičovský příspěvek, co k tomu potřebuji
- Instagram-lze vložit foto mezi již uložené příspěvky?
- Jak je to s rodičovským příspěvkem u druhého dítěte?
Ahoj holky, potřebuju poradit, raději bych nějakou z Prahy, která má však trvalý pobyt jinde. Jako já.
Potřebuju se zeptat, zda mohu snížit dosavadní rodičovský příspěvek. Beru 9000 a kdyby to šlo snížit na 7 000, a kolik je přesná částka kterou mohu uplatnit? Jestli to není třeba 7 300 přesněji…?
Dosavadní mateřská by mi chodila na malýho do 9.teho 2021, do kdy by mi chodila nová se 7 000?