Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alowen podle mě SI to socani nepodělali, tohle byl předem připravený plán, kterej zosnoval Zeman aby je rozložil, bylo to jasný od zimy. Nikdy neodpustil Sobotkovi, že „kvůli němu“ nebyl zvolen za prezidenta už před x lety, když to ještě měla v rukách Sněmovna a nijak se tím netajil. Stačilo jen najít kašpara, co mu půjde na ruku, zasmrdět a zbytek práce se udělal sám.
já Sobotku taky ráda nemám, ale v tomto mu fandím. Dost jsem názor na něj začala měnit už kolem II. kola prezidentské volby, kdy bylo vidět, že si svůj problém s MZ uvědomuje. Mám pocit, že je to jeden z těch slušnějších (stejně jak Dientsbier), že není tak bezskrupulózní zmetek jako Hašek. Bohužel na to evidentně dojel, protože kdo chce s vlky býti, musí s nimi výti.
@elanaa moje řeč-pod tím se podepíšu
. Vím, že problém v ČSSD byl už kolem jmenování Rusnoka premiérem - a hlasování o důvěře jeho „vládě“.
Mě vadí, že (opět) bojujou o koryta, místo aby řešili důlěžitý věci, ale to mě asi nemá překvapovat.
Z ČSSD se po tom všem stal totálně nevěrohodný partner pro vyjednávání. V TV proběhlo něco v tom smyslu, že dokonce vznikly dvě vzájemně nezávislé vyjednávací skupiny.
Jak si kterýkoliv oslovený může být jist, že to, co bude dojednáno, bude taky platit a že tím poslanci ČSSD budou vázáni a zvednou pro to ruku? Vždyť to vede na to, aby kterýkoliv oslovený vyjednávač přinejmenším žádal od vyjednávačů ČSSD (z obou skupin) podpisy poslanců, za něž jednají!
No tak aspoň že Babiš a Bělobrádek se (prozatím) zachovali fér a vyhlásili, že jednat budou pouze s předsedou strany, což je stále ještě Sobotka.
@elanaa píše:
No tak aspoň že Babiš a Bělobrádek se (prozatím) zachovali fér a vyhlásili, že jednat budou pouze s předsedou strany, což je stále ještě Sobotka.