Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taková diskuze už tu je. Nedovedu si představit vládu strany či stran, kdy by Češi byli po letech vlády spokojeni. A Češi mají velmi krátkou paměť.
Popravde nejsem jeste rozhodnuta. Je fakt, ze tato vlada mela Cerneho Petra v podobe covidu a valky na Ukrajine. Nejit k volbam znamena dat sanci nekomu, koho nechci. Takze Ano, SPD a Stacilo to urcite nebude.
@Ba412 no já podporuji pomoc Ukrajině ve všech směrech. Ale upřímně jsem nic jiného od nich za ty roky neslyšela. Takže jediný co se upřít nedá je zahraniční politika. Ale to je asi všechno.
@Alice180 píše: Více
No, v situaci, kdy svet prakticky hori, je ale zahranicni politika dost dulezita. Predstava, ze nas ve svete reprezentuje Havlicek nebo nejaky dement ze Stacilo/SPD, je dost silena.
Nechci, aby nase zeme byla brana stejne, jako je ted vnimane Madarsko nebo Slovensko. ![]()
@Edna-Bedna píše: Více
No vidíš a já si zase neumím představit, že by naší zahraniční politiku dál „reprezentoval“ Lipavský, který slovo „diplomacie“ snad ani neslyšel. A vůbec, cela Fialová vláda. Jen doufám, že lidi budou mít dost rozumu na to, aby je tam znovu neposlali. Já volím SPD už léta a vůbec se za to nestydím.
@Edna-Bedna to já taky ne a napsala, že se upřít nedá, ale nemůže se dělat jen ta. Právě kvůli tomu ty lidi budou dávat hlasy právě těmhle stranám. V podstatě je nahnali do chřtánu tehle stran. Jak už jsem psala, tak, většina lidí z mého okolí to prostě dá Anu a stacilo. Dohadovala jsem se s nima a prostě neuhadala. Co říct na to, že nedodrželi co slíbili…
@Buba mara píše: Více
No tak jestli nejsi spokojená s diplomacii nynější vlády, tak s,,diplomacii" SPD budeš, ta je konfrontační, ty jejich prohlášení jsou vyhranění proto menšinám, EU, imigraci atd. Takže to není žádná diplomacie.
Hlavně spoustu toho co chtějí je neuskutečnitelné.
No a já si zase myslím, že Okiho a SPD každý umí jen kritizovat. Ano, jsou vyhranění, ale proti tomu, co poškozuje Českou republiku. A s tím já souhlasím. Vláda se má prvotně zajímat o občany České republiky a pak o ostatní. A to, pardon, tahle vláda nedělala ani náhodou. Určitě budu spokojenější než teď, i když si dobře uvědomuji, že tu hned v říjnu ráj na zemi nenastane. On tu nenastane ještě hodně dlouho. Ale pro začátek mi bude úplně stačit, když v té vládě bude také někdo, kdo nepoleze Bruselu kamsi. A že je to či ono neuskutečnitelné? No, někdy je lepší, když je tam někdo, kdo neví, že něco nejde. Protože když to neví, tak to aspoň zkusí a spousta věcí, co doteď nešly, najednou jdou. Ale to by se do té vlády nejdřív museli dostat a ne být pořád v opozici, kdy se s nimi poslední čtyři roky ani nikdo nebavil. Když byla tahle vláda tak diplomatická, jak to, že se čtyři roky tvářila, že Okamura neexistuje? Jak je vůbec možné, že provládní prezident dopředu vylučuje účast legálních demokratických stran na vládě? To je diplomacie?
@Buba mara píše: Více
Okamura a jeho strana, to jsou diplomaté sami, haha. To má fakt logiku. To zlatý Lipavský.
@Alice180 píše: VíceŽe lidi mají krátkou paměť, protože ano nedodrželo,.co slíbilo taky. Jen má teď líbivý řečický,.jak všechno najednou zvladne.
@Sandra277 no taky mi třeba řekli, že chtějí Vojtecha a Plagu takže budou volit ano
Já budu volit opozici, protože tahle vláda, co slíbila, to nesplnila, ba přímo udělala pravý opak. A zkazila, co mohla. Podle mě jsme dosud tak špatnou vládu, jako je tato, ještě neměli.
@Da12 píše: Více
Nikdo toho zatím neprodělal tolik, jako Babiš s covidem. Jeho schodky budeš splácet ještě roky. Co z programu ti Babiš splnil? Budu čekat na odpověď.