Nejraději mám vibrátory na klitoris, přiznává testérka erotických pomůcek

@Anonymní píše:
Dobrý večer dámy
Ač jsem těhotná podruhé jsem i tak trochu hysterka. Každopádně odpoledne jsem si asi skripla nerv na zádech a večer jsem si to namazala voltarenem emulgelem (ten slabší 1,16%). Vůbec mě nenapadlo, ze by to mohlo vadit, ale evidentně prý ano. Zítra si zavolám, ale jen mě prosím uklidnete, ze plasim zbytečně. Mate někdo zkušenost? Jsem cca 6tt, úplně na začátku a anonym prosím nechat, přeci jen ještě je brzy.
Díky a krásný večer
Prosím tě to neřeš..stejne kdo by š tím co udělal když sis namazal záda a navíc někdo neví třeba i ve 3 měsících že je tehu pije kouří a kdo ví či všechno…
Já bych to moc neřešila jednou namazané. Když jsem byla těhotná a
chodila do práce kde jsem stála na nohou tak jsem si nohy mazala ibalginem
gelem a nic se nestalo. Porodila jsem krásnou a zdravou dceru
@Kajka9 @Simonkaa01 dámy díky.
Já to samozřejmě racionálně a objektivně vím taky, ale…a to jsem si
myslela, jak s druhým budu vyklidnena
@Anonymní píše:
@Kajka9 @Simonkaa01 dámy díky. Já to samozřejmě racionálně a objektivně vím taky, ale…a to jsem si myslela, jak s druhým budu vyklidnena
Tak přemýšlej co by ti š tím kdo udělal… namazal sis to na záda a
doktorka co?
Nikdo ti to ž tech zad nevycucne..
Klid berou se í antibiotika v těhotenství…
A jsou daleko horší věci
@Kajka9 to já
samozřejmě vím, atb jsem v prvním těhotenství také brala - ale
indikované lékařem. Proste jsem jen chtěla vědět zda to někdo už
neřešil a tak nebudu si nic ze zad mýt, jak píšu,
jen jsem chtěla uklidnit
@Anonymní píše:
@Kajka9 to já samozřejmě vím, atb jsem v prvním těhotenství také brala - ale indikované lékařem. Proste jsem jen chtěla vědět zda to někdo už neřešil a taknebudu si nic ze zad mýt, jak píšu, jen jsem chtěla uklidnit
Já to nemyslela nějak zle..jen jsme chtěla aby sis uvědomila že s tim nikdo nic neudělá a že to fakt nic není
Dobrý večer dámy

Ač jsem těhotná podruhé jsem i tak trochu hysterka. Každopádně odpoledne jsem si asi skripla nerv na zádech a večer jsem si to namazala voltarenem emulgelem (ten slabší 1,16%). Vůbec mě nenapadlo, ze by to mohlo vadit, ale evidentně prý ano. Zítra si zavolám, ale jen mě prosím uklidnete, ze plasim zbytečně. Mate někdo zkušenost? Jsem cca 6tt, úplně na začátku a anonym prosím nechat, přeci jen ještě je brzy.
Díky a krásný večer