Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
zabloudila jsem na tuto diskusi, tak napíšu novinky: zvykám si na samostatný život, pořád mi je těžce, i když je to téměř 9 měsíců co jsem sama. na chlapa se zatím necítím, hodně dělám kolem domu, zkrášluji si domov. on je pořád na ubytovně, ale jsou s milenkou už spolu - chodí za ní denně, dělá u ní na baráku, patří do rodiny, jen mu zatím nedovolila se přistěhovat k ní. syna nekontaktuje. štěstím prý nezáří, není s ním už sranda, je nějaký smutný, asi toho má moc. já jsem pro něj cizí člověk, když jsem jednou potřebovala pomoct, ani neodepsal na sms. už je jenom ona. asi to tak má být. v srpnu jedou na dovolenou, chce abych mu pohlídala psa. takže je dobře že jsem ho okamžitě po provalení vypakovala - odešel by určitě, je pořád příšerně zamilovaný. mě je smutno, jen velmi pomalu odeznívá bolest a velmi mi je těžko. budu asi ještě potřebovat čas abych se zase začala smát a žít. přežívám.
Jóóó!!! neuvědomila jsem si nový nick. Evi, furt mi je moc smutno.
@Evinda61 píše:
Jóóó!!! neuvědomila jsem si nový nick. Evi, furt mi je moc smutno.
ach jo, to ti věřím, ani to není aspoň o kapičku lepší? Já jsem se z toho hrabala po těch 17-ti letech manž. taky docela dlouho, dost dlouho jsem tomu nemohla ani uvěřit, počítej s tím, že ani rok nebude stačit, ale bude ten pocit opuštěnosti slábnout, neboj ![]()
Pořád na to vše myslím, pořád to nemůžu pochopit, často brečím. ale penzion je hotový. upravuji dvůr, dělám ploty, uklízím půdy, sklepy… ale neraduji se. jen doufám, že mi bude líp, že to přebolí, že se smířím se vším co se stalo a budu schopná spokojeně žít. zatím je to bolest. on je v pohodě, nechybí mu ani kluk, věnuje se naplno své nové lásce.
o ní jsem se dozvěděla že muže střídá a s žádným nebyla rok - vždy jen pár měsíců a žádného si k sobě nenastěhovala.
musíš myslet jenom na sebe a syna a žít znovu za vás dva, radovat se z každé maličkosti, uvidíš sama, jak se bude jeho vztah vyvíjet a třeba někdy, jednou, bude škrábat na vrátka a ty už budeš šťastná bez něj a nebudeš o něj stát, věř mi.
Evi děkuji za krásná a povzbudivá slova. Kéž by to tak bylo.
@kočička Evička píše:
@Evinda61musíš myslet jenom na sebe a syna a žít znovu za vás dva, radovat se z každé maličkosti, uvidíš sama, jak se bude jeho vztah vyvíjet a třeba někdy, jednou, bude škrábat na vrátka a ty už budeš šťastná bez něj a nebudeš o něj stát, věř mi.
Evo, cetla jsem Tvuj pribeh.to je sileny. Muzes napsat n eco vic? fakt si s ni 3 x napsal, parkrat I videl a sel? hruza…
@jkra píše:
Evo, cetla jsem Tvuj pribeh.to je sileny. Muzes napsat n eco vic? fakt si s ni 3 x napsal, parkrat I videl a sel? hruza…
tak jsem to napsala a nenačetlo se to, hmmm
Tak zkusím krátce, bylo to tak, jak jsem psala v témátku, byla to záležitost 1 měsíce mezi něma, než přišel, že potkal ženu a končí, byl to šok, ihned se odstěhoval a šel, okamžitě se ke mně začal chovat otřesně, chtěl ihned rozvod s tím, že si to přeje ona, spával v práci na zemi, protože ona si nepřála aby do doby, než se vše vyřeší bydlel pod jednou střechou se mnou atd atd…prostě během chvíle úplně jinej člověk ![]()
@kočička Evička píše:
tak jsem to napsala a nenačetlo se to, hmmmTak zkusím krátce, bylo to tak, jak jsem psala v témátku, byla to záležitost 1 měsíce mezi něma, než přišel, že potkal ženu a končí, byl to šok, ihned se odstěhoval a šel, okamžitě se ke mně začal chovat otřesně, chtěl ihned rozvod s tím, že si to přeje ona, spával v práci na zemi, protože ona si nepřála aby do doby, než se vše vyřeší bydlel pod jednou střechou se mnou atd atd…prostě během chvíle úplně jinej člověk
to je hrozny. maate deti? litoval nekdy?
@jkra píše:
to je hrozny. maate deti? litoval nekdy?
ne, děti nemáme a jestli litoval? To se nikdy nedozvím, doteď spolu komunikujeme ale jen tak neosobně, sporadicky, spíš pracovně, a jinak jim to vydrželo necelej rok ![]()
@Evinda61 píše:
Nevím, jestli tě to utěší, ale zkus si představit situaci, kdy by on vyhodil tebe z domu a penzionu, který jsi vybudovala, nechal ho napsat na sebe díky tvé důvěřivosti, sebral ti kluka a udal tě na finančním úřadě za daňový únik, který ti v účetnictví udělal sám, a pak na tebe poslal kriminálku pro pohlavní zneužívání syna, kterého by zmanipuloval, aby o tom lhal a svědčil proti tobě. Už chápeš, že jsi šťastná žena? Tak přestaň smutnit a žij normálně v pohodě dál. Jsou lidi, kteří takové štěstí jako ty neměli. A taky to nějak přežili.
@jkra píše:
Evi dik.mam neco podobneho, tak jsem byla jen zvedava.
napiš co se ti stalo podobného ![]()