Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím…
…holky, vybíráme jméno pro kluka a nemůžeme se s přítelem shodnout. Vybalil na mě jména spíše cizí, přesně takové, kterých jsem se obávala…mám ráda spíše ty české, které se mi přijde pomalu vytrácejí, když jsem se dívala do kalendáře, dost mě překvapilo jak se jména změnili. Máme české příjmení. Můj první syn je Marek…kdyby to byla holčička bude asi Viktorie…nějaký nápad na klučičí jméno?
![]()
My mame Vojtu. Nemohli jsmese take shodnout. Me se libil jeste Ondrej, David.
@Kikuška90
děkuji…to je hezké jméno, ale takhle se jmenuje náš dobrý kamarád, co se sním často vidíme, to by mě u přítele asi neprošlo ![]()
Radim, Vojtech, Martin, Ales, Premysl, Vaclav, Jaromir, Zdenek..
@Verun83 píše:…Vojta je hezké…dávala jsem návrhy na Adama, Michala, Ondřeje taky…ale zapoměla jsem do příspěvku napsat, že úřítel od mala špatně vyslovuje Ř…tak ho stím nechci zlobit
My mame Vojtu. Nemohli jsmese take shodnout. Me se libil jeste Ondrej, David.
Přítel na mě chodí se jmény jako je Sebastian, Alex apod…neříkám že jsou to spatné jména..to ne…jen mi příjde že je topho teď hodně…a není to nic pro mě…Ještě přišel s Dominikem, že Dominika vždy chtěl, což by ještě šlo…ale pořád mě to nějak nesedí ![]()
@Bora-Bora píše:
@Patyta od mala jsem chtěla Karel, Marek, Tomáš. Do výběru potom prošel Dalibor a Vít. Nicméně mám dcery
my taky nevíme jistě co to bude…jen na to klučičí jméno se nemůžem dohodnout…na holku mi taky neprošla Monika a Eliška…chce Viktorku…ale asi bude muset taky trochu ustoupit…má docela dlouhé příjmení…a vymýšlí samé dlouhé jména.. ![]()
@eviku-miluna Martin je hezke…ale neprošlo by mě to…tak se jmenoval bývalý přítel co dělal docela peklo…to by mě partner zatrhnul hned
…no není tak lehké…něco vybrat…
Příspěvek upraven 12.07.16 v 12:11
@Patyta já mám Dominika.
příjmení máme taky na tři slabiky. Jestli máte ještě delší, tak ten Aleš by byl fajn, nebo Leoš.
Příspěvek upraven 12.07.16 v 12:13
@White Lotus píše:
Mě se líbí Maximilián jako Max[/citac
Ke příjemní Beránek by to bylo zajímavé…
![]()