Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: VíceŽivotního partnera jsem skutečně nehledala.
@Anonymní píše: Více
Vždyť v pohodě. Já to občas reflektuju na základě zdejších diskuzí a musím konstatovat, že dnes bych si už milence nenašla, protože moje požadavky sahají až za mraky. Nejde mi třeba ani o to, aby mě chlap živil, on stejně málokterý má plat jako já, ale spíš si dnes myslím, že na mě už prostě nikdo nemá ![]()
Proto si vážím toho, co mám doma.
@Velryba černá píše: Více
Takze milence na sex? Tos do inzeratu napsala a presto ti neprisla zadna „nekvalitni nabidka sexu“? Tomu se mi skutecne nechce verit. Me prislo na jeden jediny inzerat bez fotky zhruba 300 odpovedi a vylozene uchylnych bylo tak 50. Dalsich 200 vylozene nezajimavych, taky hned smazano.
@Mango_Lassi píše: Více
Zajimave je, ze jsi se nekde jinde zminila, ze jsi mivala moc vysoke pozadavky a proto te par muzu bolestive odmitlo. Nebo si te s nekym pletu? Ja si myslim, ze mam pozadavky taky hodne vysoke, i mi to par lidi reklo, presto mam take adekvatne co nabidnout. A titul nebo vyse platu pro me nejsou kriteria vyberu milence. Nejsem zlatokopka ![]()
Jj, pár mužů mě odmítlo, to bylo před 20 lety. Dnes jsem už jinde. Proto mám požadavky zcela jinde taky.
Vtipné je, že jsem se nachytala u toho, že typově hledám manžela
no tak to se asi nikam moc nedostanu
já bych vlastně brala vzhledově i intelektuálně manžela, ovšem v sexu zas ne
nejde ten chlap doma nějak přeprogramovat? ![]()
@kockavriji píše: Více
Ehm, kdyby sel, milenky budou nedostatkove zbozi
A proc vam to doma v sexu neklape?
Nebylo potřeba explicitních popisů, jasno bylo již na základě mého rodinného stavu. Když jsem se posléze pánů ptala, proč je zaujal právě můj inzerát, vyzdvihovali především jeho originalitu. Nejspíš se to v samém základu vyfiltrovalo samo.
Kupříkladu moje kamarádka ale vytvořila inzerát zcela standardní, rovněž bez přímých nabídek či návodů a ta tedy znechucena byla. ![]()
Jakože nejhorší na tom všem asi je, že se mi za poledních 20 let nelíbil žádný jiný chlap, než ten doma. Proto taky jsem naznala, že je pořád lepší pracovat na tom, co je ![]()
I na základě zdejších mnoha diskuzí, má to terapeutický účinek.
No tak to je takova oblibena hlaska, to mi taky rekli shodne vsichni, ze mi odpovedeli protoze je muj inzerat nejoriginalnejsi, co tam kdy cetli
Myslim, ze jsi mela spis fakt velkou kliku, ze si ho nevsimlo portfolio honicu, proto se mi tomu ani verit nechce. Na seznamkach je mnoho muzu, co proste jen kazde nove prichozi poslou stejnou predem vytvorenou zpravu a cekaji, co se chytne
Ale ja na to byla pripravena a nijak me to neznechutilo. Porad se dalo najit hodne muzu, co mi stali za schuzku a opravdu zadny z tech, co prosli mym sitem, nebyl spatnej, vetsina byla/je super.
No, on tedy originální byl.
Až jsem si sama říkala, jestli neodradím úplně všechny. Rozhodně jsem jim tuto otázku nepoložila ihned, až po čase natolik dlouhém, kdy jsme již oba vyšli z naučených frází.
Pokud si mne portfolio honičů nepovšimlo za dva a půl roku, pak mám jistě veliké štěstí.
Ten muj taky, byl postaveny tak, aby zaujal takove chlapy, ktere hledam, a to opravdu neni ledaskdo
Ovsem zaujal zjevne i spoustu tech, co skoncili u cteni na frazi „na pekne chvilky“
Pro zajimavost-o jakou seznamku se jednalo?
@Mango_Lassi fantazie
prostě sex je jedno a to samé pořád dokola, zkoušet nic nechce, takhle to pro něj funguje a vyhovuje a není důvod cokoliv měnit
mě osobně už to nebaví, řeč s ním žádná není ![]()
z jeho strany mi to přijde, rychle to mít za sebou ![]()
Hledala jsi taky jen milence, nebo partnera? On je v tom dost rozdil, co se tyce odberatelu na seznamkach.