Výlety na hory, pro bohaté?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56163
30.8.19 13:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15921
30.8.19 13:19
@j.a.n.i1 píše:
@jkra A podělíš se prosím, kde to je :kytka: případně odkaz na jejich web.

V Korutanech mají např. Kärnten Card, google napoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
30.8.19 13:19

@jkra jasny, já neříkám že to nejde. Jen že by to pro mě byla vyšší dívčí :nevim: naštěstí nesnáším sníh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.8.19 13:30
@Barfiy píše:
@Pajka89 jidlo si muzes vzit vlastni a misto lanovky vyslapnout si…

Proc hejtujes, co muzes zmenit, ovlivnit? Az tam bude zakaz jit pesky zadarmo, nebo vstup do Spindlu s vlastni energetickou tycinkou, pak to pochopim, ale takhle? Ze jsi lina a chces sluzbu zadarmo?

Cena sluzeb podle me koresponduje s prumernym prijmem a vzdy to tak bylo. Navic tim reguluji vytizenost. Pokud tam budou fronty, tak to zdrazi jeste vic…

Kde jsem psala, ze chci neco zadarmo? Jenom bych rekla, ze takovehle ceny uz nejsou jenom o vyšších nakladech za mzdy zamestnancu atrakci nebo hospod, to uz neni ani nejaka vysokohorska prirazka, ale akorat rozezranost mistnich podnikatelů. Zila jsem a pracovala jsem v jednom takovem horskem stredisku 10 let a neco o tom vim.. A nedala bych ctyri stovky za lanovku uz jenom z principu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101837
30.8.19 13:38

@jkra Díky, mám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101837
30.8.19 13:39

@Pajka89 Tak je nedávej, ale dokud se najde dost lidí, které je dají, tak není sebemenší důvod to zlevňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.8.19 15:08
@Pajka89 píše:
No to ne, ale odsud posud.. Jízdenka ve Spindlu na Medvedin za 400 pro jednoho? Klobasa s chlebem v hospode v Hornich Miseckach za 140? To muze dat jenom blazen :roll: To aby si ctyrclenna rodina vzala na dovolenou v Krkonosich hypoteku, kdyz se nebude chtit na nicem omezovat..

Tak ta cena je za zpáteční jízdenku. Navíc když ji koupíš přes net, tak je levnější. Ale popravdě mi to přijde jako normální cena. Holt když je někdo líný a ani nesejde kopec dolů, tak si za to zaplatí

• Citovat
  • Upravit
6735
30.8.19 15:31
@Hanka1 píše:
@baimoli no tak v zime tam date jednou tolik, to jen pro info. Lipno je na tom s cenama podobne…

V zimě tam určitě nepojedu :lol: Chci lyžovat, ne čekat ve frontě celej den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.8.19 22:02
@lucenka píše:
Tak ta cena je za zpáteční jízdenku. Navíc když ji koupíš přes net, tak je levnější. Ale popravdě mi to přijde jako normální cena. Holt když je někdo líný a ani nesejde kopec dolů, tak si za to zaplatí

tak lanovkou jezdí i lidé, kteří to třeba vyjít a sejít nemůžou… to není o lenosti… a taky je to i o čase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.8.19 22:17
@baimoli píše:
V zimě tam určitě nepojedu :lol: Chci lyžovat, ne čekat ve frontě celej den :lol:

Ano proto my v ceskych horach bezkujem a opravdu zalyzovat jedem do Alp, ono na tech nasich kopeckach se moc o lyzovani neda mluvit, natoz tocit carvingove oblouky ci trochu freeridovat nebo crossit v lese…paradoxne to vyjde i levneji nez u nas a na pocet ulyzovanych km a prevyseni - to se ani neda srovnavat…

• Citovat
  • Upravit
3224
30.8.19 22:22
@Anonymní píše:
Kamarádka teď byla na výletě s dětmi a na to konto jsme se dostaly k diskuzi. Jsou výlety na hory jen pro určitou skupinu lidí? Parkovne 80, lanovka 700, vstupné na stezku v oblacích 600, polévky a pití 500.
Pro nás pár korun, ale co samozivitelky nebo prostě rodiny s nízkými příjmy, kam jezdíte na výlety? O Zoo apod ani nemluvím. My teď týden jezdili na výlety a 7 tisíc pryč jen to cinklo. :mrgreen:
Nemáte tipy na atrakce v Čr, které jsou třeba zdarma když už začínám diskuzi?

ahoj…tak ja chodim do hor s dětma neustale a temeř zdarma…svačina ssebou…lanovkou nejezdíme..raději si na Ještěd vyšlápnem…a tyhle drahy strakce si odpustíme…kvuli tomu na hory opravdu nejezdíme…sbíráme houby, povídáme si, hrajem hry po ceste…casto tedy chodime se znamyma aby se deti spolu zabavili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
30.8.19 22:23
@Regina Hero píše:
tak lanovkou jezdí i lidé, kteří to třeba vyjít a sejít nemůžou… to není o lenosti… a taky je to i o čase…

Jasny, jiny případ.
Kdyz ma nekdo velke zdravotni potíže a kdyby mu hrozilo zhoršení stavu kvuli tomu, ze to vyšel/sešel tak je to
pochopitelne.
Ale pokud ty lidi jsou v rámci moznosti OK a vezou si zadek lanovkou, tak proste líný jsou..Ja je proste nepochopim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
30.8.19 22:28
@_.Emilyyy píše:
Jasny, jiny případ.
Kdyz ma nekdo velke zdravotni potíže a kdyby mu hrozilo zhoršení stavu kvuli tomu, ze to vyšel/sešel tak je to
pochopitelne.
Ale pokud ty lidi jsou v rámci moznosti OK a vezou si zadek lanovkou, tak proste líný jsou..Ja je proste nepochopim..

Tak ono ne jen líní a nemocní se musí nutně vozit lanovkou. My se třeba nechceme jen brodit lesem, chceme dětem dopřát třeba tůru po hřebeni - malé děcka nahoru fakt nevylezou a tak se kousek svezeme lanovkou a pak šlapeme. Ten výhled je něco úplně jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
30.8.19 22:36
@cverunka píše:
Tak ono ne jen líní a nemocní se musí nutně vozit lanovkou. My se třeba nechceme jen brodit lesem, chceme dětem dopřát třeba tůru po hřebeni - malé děcka nahoru fakt nevylezou a tak se kousek svezeme lanovkou a pak šlapeme. Ten výhled je něco úplně jiného.

Tak je pravda, ze my chodime na tury hlavne kvuli te chuzi a dobrýmu pocitu :D :lol: Jet lanovkou je pro nas bezucelove..Proto ji nepodporujeme..vyjimka je jen lyžování..
Moc nechapu, jaky z toho mas pocit, kdyz jen v te lanovce sedíš…
A muzu se jen zeptat, jaky vek mas na mysli u tech malých děcek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16241
30.8.19 22:45
@cverunka píše:

Máme to stejně, mám děti 4 a 5let, moc si přály jet v létě na hory, ale ujdou tak okolo 10-12km. Je pro nás lepší vyvézt se lanovkou nahoru a nějaký pěkný okruh naplánovat tam. Až povyrostou, pošlapeme po svých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí