Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
By mě zajímalo jestli došlo ke změně v stravování dětí po skončení výměny, když dostali peníze za natáčení…
@Burj Chalifa píše:
Je tupá a pravděpodobně líná.
Myslím že líná ano protože na párky si děcka naučí jen línej člověk - je to rychlý a bez námahy že
@Katuskka
Me uz se nejak rozmazal zrak, tak jsem to nevidela ![]()
@jdukolem píše:
Tak děti potřebují hlavně tu lásku že.. na financích nesejde..emimino je plný takovejch debat a jak to dopadá je jasně vidět v tomhle díle.. finanční slepota.. omezenost a nedostatek IQ
EM nějak více než jiné přitahuje takovou vrstvu, chudou, jednoduchou, finančně negramotnou. Patrně pro ni je zřízena i profilová rubrika hypotéky, půjčky a exekuce(!).Matka z Otrokovic by sem báječně sedla.Jako doma.
Příspěvek upraven 18.10.13 v 21:52
@jdukolem píše:
mám obavu a pocit že u dost lidí co se zaštiťují právě tou láskou to funguje podobně jako v té domácnosti… tak nějak si to myslím..že existují světlé výjimky co si raději odtrhnou aby děcka měly to nepopírám ale nemyslím si že je jich většina
Nastesti mam ve svem blizkem okoli vsechny takove…
Nesnesla bych to v primem prenosu, ja bych jim snad nakupovala jidlo ![]()
Jinak, myslim, ze verbes byli oba dva - ani jeden makat nepujde, ani jeden nebude opravdu usilovat o neco… maximalne tak chodi davat plazmu, tam si lehnou, dostanou 800 kc a jdou… ![]()
Ona s tim ani nic delat nechtela, to by se na vse nevymlouvala… a zase. Na barvu na vymalovani bylo - co si budeme nalhavat, nestoji to 50 Kc… na ovoce ne.
Ti druzi mi prisli moc chladni, neosobni…
@Timinka píše:
@Barca12345 tu barvu jim koupila vyměněná manželka, ne?
Joooo, asi k tomu zelenymu triku ![]()
Já to dneska nestihla. Jestli to nekdo najdete nekde ulozene, hodte sem prosim odkaz.. diky!
Většinou lidi co lezou do TV považuji za totální exoty, ale ta Nikola a její manžel jsou moje krevní skupina. Prostě fajn pohodoví lidi, kteří se neberou moc vážně a ani si nemají potřebu něco dokazovat vyvyšováním se nad druhými.
Té Lenky se chci trochu zastat. Vím, že je fakt mimo, ale třeba prostě to z domu nemá zažité a utápí se prostě ve svém neutěšené životě. Docela dovedu i pochopit, že děti asi často nekoupe, protože tak šetří vodu, ale ty stravovací návyky jsou fakt děs. Ona si tu výměnu užívala a tak vlastně ani nevím jestli je tak strašná, ale docela mi jí bylo líto. Třeba s jiným partnerem by byla také jiná. Myslím, že když má někdo finanční problémy tak se hádá kvůli každé prkotině a má problém najít pozitivní věci ve svém životě. Někdo ví, že příjemné odpoledne se dá strávit i za málo peněz, být s dětmi na hřišti, procházka, ale někdo je už tak zdeptaný, že ho to snad ani nenapadne…
@Lolllo píše:
Já to dneska nestihla. Jestli to nekdo najdete nekde ulozene, hodte sem prosim odkaz.. diky!
zítra odpoledne to opakují ![]()
@Michaela23 píše:
zítra odpoledne to opakují
No vyborně!
Tak to uz snad zvladnu.
@Lenny0 mě se zdálo, že ten chlap se aspoň zastyděl, zato ona? Ta si myslí, že je nejlepší máma pod sluncem
@Timinka píše:
@Lenny0 mě se zdálo, že ten chlap se aspoň zastyděl, zato ona? Ta si myslí, že je nejlepší máma pod sluncem
A ja mu zase neverim ani trosku, ze se stydel…
to by delal alespon neco…
@Lenny0 píše:
Většinou lidi co lezou do TV považuji za totální exoty, ale ta Nikola a její manžel jsou moje krevní skupina. Prostě fajn pohodoví lidi, kteří se neberou moc vážně a ani si nemají potřebu něco dokazovat vyvyšováním se nad druhými.Té Lenky se chci trochu zastat. Vím, že je fakt mimo, ale třeba prostě to z domu nemá zažité a utápí se prostě ve svém neutěšené životě. Docela dovedu i pochopit, že děti asi často nekoupe, protože tak šetří vodu, ale ty stravovací návyky jsou fakt děs. Ona si tu výměnu užívala a tak vlastně ani nevím jestli je tak strašná, ale docela mi jí bylo líto. Třeba s jiným partnerem by byla také jiná. Myslím, že když má někdo finanční problémy tak se hádá kvůli každé prkotině a má problém najít pozitivní věci ve svém životě. Někdo ví, že příjemné odpoledne se dá strávit i za málo peněz, být s dětmi na hřišti, procházka, ale někdo je už tak zdeptaný, že ho to snad ani nenapadne…
Nemá zažité z domu bych vzala jako argument u děcka desetiletýho co se nekoupe na táboře..ale toto je dospělá žena..
Navíc pakliže mám finanční problém a kouřím je asi někde něco špatně pokud pak tedy šetřím na vodě..a i lidi velmi chudí mohou a mnozí vychovávají děti v čistotě s nějakými pravidly - sezení u jídla př…